Νομαρχίες / Περιφέρειες και Δήμοι

Παρακαλώ καταχωρήστε τις προκηρύξεις στο blog.  Πότε βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα, αν σας  κάλεσαν  και   από πότε περιμένετε  τον διορισμό σας.

Επίσης αν από την συγκεκριμένη προκήρυξη έχουν ήδη προσλάβει άτομα και αν γνωρίζετε,  παρακαλώ αναφέρετε το  ατομικό ΦΕΚ  διορισμού τους.

Αν έχει εκδοθεί για εσάς ατομικό ΦΕΚ διορισμού και ακόμη παράνομα περιμένετε μπορείτε να το γνωστοποιήσετε.  Σε περίπτωση σχολίου χρησιμοποιήστε ψευδώνυμο  ή στείλτε τα με email.

Σχετικά  με τις κινήσεις μας σας ενημερώνω ότι έχει δοθεί Υπόμνημα στην ΕΝΠΕ με την συμμετοχή αρκετών συναδέλφων. Το κείμενο αυτό μπορεί να  αποτελέσει βάση συζήτησης παντού.  YPENPE200146.doc  . Έχει πρωτοκολληθεί στην ΕΝΠΕ  και έχει Αριθμ. Πρωτ. 201 και Ημερομηνία 6.4.2011

Για να γνωρίζετε με ποιους μιλάτε στο ΥΠ. ΕΣ. τα τηλέφωνα και κυρίως τις θέσεις τους δείτε παρακαλώ το Οργανόγραμμα του Υπουργείου Ηλεκτρονικής κλπ Διακυβέρνησης .  Yπάρχει επίσης στην ιστοσελίδα του gspa και ένα οργανόγραμμα απλοποιημένο σε doc με τα πιο σημαντικά στελέχη του Υπουργείου και τα τηλέφωνα τους.

Για το ΥΠΕΣ υπάρχει το οργανόγραμμα της σελίδας http://www.ypes.gr . Στα οργανογράμματα υπάρχουν και τα σχετικά τηλέφωνα.

———–

Υπήρξε σήμερα 28/4/2011  η απάντηση του Συνηγόρου του Πολίτη με ημερομηνία 20/4/2011 που δυστυχώς γνωστοποίησε πλέον αναρμόδιο !!! . Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα περιθώριο άσκησης διαμεσολαβητικού έργου, διότι  η μεσολάβηση έπρεπε να γίνει εντός εξαμήνου .

Με την ευκαιρία όμως της επιστολής επισημαίνεται στο κείμενο ότι και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό:

1. «θα έπρεπε να έχουμε διοριστεί εντός 30 το αργότερο ημερών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών».

2.  Η αναφορά αυτή δεν αναστέλει (αυτό έλλειπε) την υποβολή ενστάσεων ή την άσκηση ένδικων βοηθημάτων και μέσων στα δικαστήρια. Επίσης στο ΣΤΠ από τα ΦΕΚ που του έδωσα του είναι γνωστή μια περίπτωση από αυτές που ανέφερα και που η διαδικασία ακόμη δεν ολοκληρώθηκε!!!

Η επισήμανση αυτή έντεχνα μας λέει κατά την δική μου άποψη ίσως και για προσφυγή στα ένδικα μέσα. 

Θα πρέπει άμεσα όλοι να συνεννοηθούμε και να κινητοποιηθούμε αντίστοιχα.

———-

Περί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης: Καθορισμός θέσεων για τους διοριστέους των Νομαρχιών στις Περιφέρειες.

Έχει ψηφιστεί και υπάρχει στο site της βουλής.  Σας το βάζω ως link και έχει δημοσιευτεί την 16.06.2011 (Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’).

Σύμφωνα με αυτό  «λύνεται ουσιαστικά ο τρόπος κατάταξης μας στις Περιφέρειες άμεσα». Δείτε το Άρθρο 45 «Ρυθμίσεις Θεμάτων ΟΤΑ» στο 8.

———-

Πράξη νομοθετικού περιεχομένου 

Στις 16-12-2011 υπήρξε πράξη νομοθετικού περιεχομένου από το υπουργείο Οικονομικών ΦΕΚ 262Α / 16-11-2011) όπου στο άρθρο 5 παρ. 2 ορίζει ότι η μισθοδοσία του μόνιμου προσωπικού των Περιφερειών καθώς και όσων μετατάχθηκαν από τις Περιφέρειες στους Δήμους θα καταβάλλεται  από το 2012 έως το 2015 σε βάρος του Κρατικού προϋπολογισμού.

Όμως η κάλυψη των σχετικών δαπανών γίνεται με ισόποση μείωση των πόρων των Δήμων και των Περιφερειών.

ΦΕΚ  Α 262 2011

Κατάργηση της διαδικασίας Αναπλήρωσης από εδώ και στο εξής  σύμφωνα με τον Νόμο. Δυνατότητα διορισμού  για τις παλιές αναπληρώσειςμετά από «απόφαση του υπουργού Μεταρρύθμισης κλπ. » !!!

Δυνατότητα Διορισμού σε όσους ήδη εργάζονται στο δημόσιο / ΝΠΔΔ. Ήδη ψηφίστηκε και δίνει την δυνατότητα να διοριστούν σε όλους όσους έχουν τελικά ΑΣΕΠ και εργάζονται στο δημόσιο μιας και εξαιρούνται οι περιπτώσεις αυτές από οποιοδήποτε περιορισμό  σε pdf .

Στο τέλος αναφέρει :

«34. Δημόσιοι λειτουργοί ή υπάλληλοι που κατέχουν οργανική θέση σε υπηρεσία του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. μπορούν να διορισθούν, εφόσον επιλεγούν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, σε άλλη θέση του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ., χωρίς να θεωρείται ότι ο διορισμός τους εμπίπτει στους περιορισμούς του άρθρου 11 τουν. 3833/2010 υπό την προϋπόθεση προγενέστερης ή ταυτόχρονης με το διορισμό παραιτησής τους από τη
θέση που κατέχουν.»

Έγγραφο για τους εκκρεμείς διορισμούς  σε pdf


314 comments on “Νομαρχίες / Περιφέρειες και Δήμοι

 1. Χαιρετε.Θα ηθελα να σας δωσω μια εγκυρη πληροφορια.Οσοι επιτυχοντες ασεπ σε οτα
  ειναι να διοριστουν σε προβληματικους οικονομικα δημους , η σειρα διορισμου τους
  θα παει μεχρι τελους 2015.

 2. Χαιρετε.Οπως τα λες ειναι gogo .Θα παρουν προτεραιοτητα οι τομεις που εχουν πιο πολυ αναγκη (π,χ στους δημους τεχνικες υπηρεσιες)και τελευταιους θα παρουν π,χ τραπεζοκομους και κλητηρες.Ετσι τα βλεπω εγω.

 3. χαιρετε!απο το υπουργειο εσωτερικων ειχαν στειλει τις εκκρεμμοτητες των αδιοριστων.Αλλα το υπουργειο ηλ. διακυβερνησης θα βγαλει κατανομες αναλογως τις αναγκες καθε περιφερειας,δημου κλπ..π.χ μπορει μια περιφερεια να εχει 10 ατομα αδιοριστα αλλα απο το υπουργειο να βγαλουν κατανομη θεσεων μονο για 3 θεσεις….εγω αυτα εχω καταλαβει!!!!!!οσες φορες και αν πηγα στα υπουργεια ολο αυτο μου ελεγαν…και οτι μεχρι το 2015 θα μας εχουν παρει!!!τι να πω!!!!!μακαρι να εχεις δικιο και τελος του μηνα να παμε ολοι στις δουλειες μας διοτι ολοι δυσκολευομαστε….και εγω 4 χρονια ανεργη ειμαι με παιδι και δεν παει αλλο….

 4. Διευκρινιζω.Καποιος γνωστος του πεθερου μου που συναμα δουλευει στον δημο αθηναιων,
  εχει εναν συγγενη που εργαζεται στον ασεπ και ειπε στον πεθερο μου οτι θα μας παρουν
  μεχρι τις 20 του μηνος.Για να μην παρεξηγηθω ειναι μια απλη πληροφορια.Σαν niky παντος
  διακρινω οτι κατι κινειται απο ανωθεν.Προσωπικα μιλαω ,ενημερωνομαι και ενημερωνω
  με τον φορεα μου και το ydmed,Αυτοι οι δυο ειναι οι μοχλοι της υποθεσης.Και τους μιλαω
  με τον δικο μου τροπο σκεψης και ιδιοσυγκρασιας που με κατεχει.Σας τονιζω για δευτερη
  φορα εχω βαλει στοχο αν οχι τελος του ετους αρχες του επομενου να δουλεψω στον δημο.
  Ουτε δικηγορους ουτε μεσαζοντες, κτυπαω την πορτα του ydmed και τους λεω θελω δουλεια ,ειμαι ανεργος.Και ενας σημαντικος λογος για μενα ειναι, οτι βλεπει η κορη μου,
  οτι ο πατερας της δεν καταλαβαινει ουτε απο υπουργους ουτε απο τον θεο τον ιδιο.

 5. Χαιρετε.Παιδια οι κατανομες των θεσεων μας εχουν σταλει απο το ypes προς το ydmed
  με αριθμο πρωτ.13254/04-04-12.Τωρα στις 07/09/12 δεν με βρηκε στο τηλεφωνο η ιδιαιτερα
  του υπουργου ydmed και μου αφησε μηνυμα (οτι για το θεμα μου που εκρεμει θα με
  ξαναπαρει στις 10/09/12.Αναμενετε.

 6. μακαρι nicky να βγαλεις κατι!εμενα σημερα που μιλησε ο δικηγορος μου με το υπουργειο του ειπαν οτι ειναι σε εκκρεμμοτητα οι διορισμοι αλλα δεν του ειπαν μεχρι ποτε…..αοριστα του μιλησαν…απο βδομαδα θα κανω αγωγη!

 7. Χαιρετε.Εχουμε καιρο να τα πουμε.Εχω μια μη επικυρωμενη πληροφορια απο υπαλληλο του ασεπ οτι μεχρι τελους του 09/2012 θα παρουν τους διοριστεους των οτα, και οτι οι διοριστεοι με οριστικα απο ασεπ θα ειναι οι τελευταιες προσληψεις τακτικων υπαλληλων.Θα ηθελα να σας αναφερω ακομα οτι πηγα στο ydmed και ζητησα ακροαση απο τον υπουργο,
  με δεχτηκε η ιδιαιτερα του και μου ζητησε την αναφορα που εχω συνταξη με ολα τα
  στοιχεια του διορισμου μου και αυριο 07/09/2012 θα τηλεφωνηθω μαζι της για να μου πει τι θα γινει με το ζητημα μου.Οπως καταλαβαινετε ενοχλω συνεχεια την κορυφη του ydmed
  και οχι καποιον υπαλληλο με υπευθυνη θεση.Αναμενεται νεα μου.

 8. gogo :
  χαιρετε!μολις διαβασα ενα αρθρο που λεει οτι το υπουργρειο εσωτερικων υπεγραψε υπουργικες αποφασεις για την καταργηση κενων οργανικων θεσεων στους οτα α και β βαθμου. Ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα αυτο?

  Μπες στο ΥΠΕΣ και δες. Aυτό που λεν είναι ότι υπέγραψε τα σχέδια αποφάσεων για ΚΥΑ και πρέπει να τα υπογράψουν και οι τις μεταρρύθμισης αν δεν κάνω Λάθος. Αναφέρονται σε 1 Περιφέρεια (δεν ξέρω ποια και σε Δήμους). Καταρχήν το θέμα δεν είναι νέο. Έχουν σταλεί από τις Περιφέρειες και δήμους πίνακες με τις θέσεις που υποτίθεται διατηρούνται και με αυτές που υποτίθεται ότι καταργούνται. Οι θέσεις δεν έχουν να κάνουν με τα άτομα άμεσα. Δηλαδή π.χ. η Περιφέρεια έλεγε ότι διατηρούνται οι π.χ. 5 οργανικές και καταργούνται π.χ οι 10. Το πρόβλημα σε αυτήν την Ιστορία είναι ο έλεγχος από εμάς και οι τυχών ενστάσεις. Ο νόμος υποτίθεται προστάτευε αυτούς που περιμένουν.

  Μην είσαι πλέον για τίποτα σίγουρη διότι από παρανομία σε παρανομία πάμε. Αν δεν το πάρεις χαμπάρι οι θέσεις γίνονται προσωποπαγείς. Και να το πάρει πρέπει να αντιδράσεις.

  Ο μόνος τρόπος να το διαπιστώσουμε είναι μαζί με το ΦΕΚ Γ να κοιτάμε κάθε μέρα και το ΦΕΚ Β!!! όπου αναγράφονται οι αλλαγές αυτές και δυστυχώς καθημερινά πρέπει να κοιτάμε και στο ΥΠΕΣ. Έχουν τον απίθανο τίτλο κατάργηση και διατήρηση Θέσεων σε ΟΤΑ. Τι να πω.

  ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΜΑΖΙ.

  Αν τυχών διαπιστωθεί τότε συνεννόηση με δικηγόρο. Λυπάμαι αλλά αλλιώς δεν γίνεται.

  Για όσους έχουν ήδη κινηθεί και έχουν διαπιστώσει παρατυπίες,
  πρέπει να γίνει συνεννόηση και να το βάλουν στην δικογραφία δίνοντας επιπλέον επιχειρήματα
  στην υπόθεση τους.

  =====

  Α και ένα ανέκδοτο που ψάρεψα στο сapital.
  Ανέκδοτο για το θέμα με τον «Poli … dora» και τις κόρες του !!!

  Έχει κολλήσει ένας τύπος στο μποτιλιάρισμα και δεν λέει να κουνηθεί από την θέση του για κάνα τέταρτο.

  Καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό πρέπει να έχει συμβεί.
  Κατεβαίνει λοιπόν από το αμάξι και χτυπάει το τζάμι σε έναν κύριο.
  – Συγνώμη, μήπως ξέρετε τι έχει συμβεί;

  – Κάτι τρομοκράτες έχουν απαγάγει έναν Βουλευτή και απειλούν ότι αν δεν πάρουν 1.000.000 ευρώ θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον πυρπολήσουν. Ε, και εμείς οι οδηγοί έχουμε μαζευτεί και δίνουμε από κάτι ο καθένας μας.
  – Μπράβο σας! Και πόσο δίνει ο καθένας;

  Ε, άλλος ένα λίτρο, άλλος δύο

  Ανέκδοτο είναι αλλά αν συνεχιστεί η σημερινή ανώμαλη κατάσταση,
  κοίταξε που θα καταντήσει και πραγματικότητα

  Από :
  http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3206508&nid=1582782

 9. χαιρετε!μολις διαβασα ενα αρθρο που λεει οτι το υπουργρειο εσωτερικων υπεγραψε υπουργικες αποφασεις για την καταργηση κενων οργανικων θεσεων στους οτα α και β βαθμου. Ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα αυτο?

 10. gogo :
  χαιρετε!!!!!!!προχθεσ μιλησα με το τμημα προσληψεων του υπουργειο ηλεκρονικης διακυβερνησης και η απαντηση τους ηταν οτι οι προσληψεις για το 2012 θα ειναι ελαχιαστες διοτι το 2011 ξεπερασαν το επιτρεπομενο οριο!!!!!!!!!Μας δουλευουν κανονικοτατα…..περυσι μας ελεγαν οτι οι διορισμοι γινονταν με το σταγονομετρο και φετος πλημμυρισαμεεεεεεε.Ετσι οπως το πανε στο τελος θα μας πουν οτι θα χασουμε και τις θεσεις μας…..πρεπει να τους ενοχλουμε καθημερινα και με τηλεφωνα αλλα και με την παρουσια μας εκει στα γραφεια τους.Αλλιως να μην περιμενουμε τιποτα

  Gogo πριν μερικές μέρες εμένα μου στείλανε επιστολή όπου αναφέρουν ότι αναμένονται … οι αποφάσεις κατανομής από τον ΥΠ. Μετ. . Κοίταξε ειλικρινά ποιές αποφάσεις, ποια κατανομή, ποιον υπουργό και ποια χρονιά μιλάμε.
  Είναι η ίδια κασέτα εδώ και 4 Χρόνια.

  Μην τους πιστεύεις άλλο
  είναι η ίδια καραμέλα για να μην κινηθείς δικαστικά.
  Το μόνο που θεωρούν ότι είναι για τα σχέδια τους εμπόδιο.

  Σε όλους εδώ στο Φόρουμ και πλέον, μετά από όλα όσα έχω και έχουμε έγω δει … ας τα πουμε υπουργεία για να μην τα χαρακτηρήσω αλλιώς
  προτρέπω να κινηθούν όλοι άμεσα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

  Κάποιοι μάλιστα (τους εύχομαι καλή τύχη)
  έχουν κινηθεί κάνοντας και το ακυρωτικό και το οικονομικό δικαστήριο.

  ΑΠΟ ΤΟ 2009 και ακόμα αναμένουν αποφάσεις κατανομής!!!
  έ αι στα τσακίδια.

  Γίνονται Ερωτήματα από το ένα υπουργείο στο άλλο και κάποιοι σκόπιμα και με δόλο δεν απαντούν.

  Ο Συνήγορος του πολίτη (υποτίθεται) διαμεσολαβεί σε περιπτώσεις που έχεις προβλήματα με το κράτος και υποτίθεται είναι ανεξάρτητος.
  ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ στο ακουστικό … μας.

  Υποτίθεται ότι οι υπηρεσίες είναι υποχρεωμένες να απαντήσουν σε 60 ημέρες. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

  Όταν τους ρωτάς απαντάνε μετά από μήνες.

  Απαντάν μόνο αν κάτι νομίζουν ότι τους συμφέρει. Αν κάπου υπάρχει θέμα απλά γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους, τους νόμους και κυρίως το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.

  Ελπίζω και πιστεύω ότι οι δικαστές (το μοναδικό ανάχωμα δικαίου στην χώρα) θα κάνουν αυτό που επιβάλει το καθήκον και η συνείδηση τους και θα πράξουν όταν θα έρθει η ώρα τα δέοντα!!!

 11. χαιρετε!!!!!!!προχθεσ μιλησα με το τμημα προσληψεων του υπουργειο ηλεκρονικης διακυβερνησης και η απαντηση τους ηταν οτι οι προσληψεις για το 2012 θα ειναι ελαχιαστες διοτι το 2011 ξεπερασαν το επιτρεπομενο οριο!!!!!!!!!Μας δουλευουν κανονικοτατα…..περυσι μας ελεγαν οτι οι διορισμοι γινονταν με το σταγονομετρο και φετος πλημμυρισαμεεεεεεε.Ετσι οπως το πανε στο τελος θα μας πουν οτι θα χασουμε και τις θεσεις μας…..πρεπει να τους ενοχλουμε καθημερινα και με τηλεφωνα αλλα και με την παρουσια μας εκει στα γραφεια τους.Αλλιως να μην περιμενουμε τιποτα

 12. niky :
  και μην ξεχνατε
  οτι σ’αυτο το παραθυρακι (διορισμοι μεχρι τελους 2015) παταει το κρατος και ειναι ησυχο
  για τις οποιες δικες θα εχει για διορισμους.

  Καθόλου ήσυχο δεν πρέπει να είναι το «κράτος».

  Αν εννοούμε κράτος όλους αυτούς που έχουν καταλύσει στην περίπτωση μας κάθε έννοια δικαίου.
  Δεν είναι σε πολλά σημεία νόμιμοι. Και στην διαδικασία είναι απόλυτα αντισυνταγματικοί.

  Δείτε τις κατανομές που κάναν τελευταία.

  Στις δικαστικές αποφάσεις έχει νόημα και το σκεπτικό της καταδίκης.
  Και σε όλες πλέον είναι κόλαφος γι αυτό το «κράτος».

  Καθόλου ήσυχοι δεν είμαστε και εμείς.
  Πότε διορίστηκαν οι εφοριακοί;
  Αν θυμάμαι καλά όταν πλησίαζε η ημέρα της δίκης.

  Και αυτό τα λέει όλα.

  Πίεση πίεση και φωνές και όσοι είναι αποφασισμένοι δίκες.

  Εκτός και αν περιμένετε τον διορισμό … κατανομή όταν πλησιάσουν οι εκλογές στις Περιφέρειες.

  Χρόνια πολλά σε όλους
  και ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει και ο δικός μας Γολγοθάς
  και θα βρούμε ο καθένας τον δρόμο του.
  Να μπορούμε να προγραμματίσουμε τις Ζωές μας.

  Αμάν πια με αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

 13. Χαιρετε.Χρονια πολλα σε ολους τους ομοιδεατες,εχουμε να τα πουμε αρκετο καιρο.Λοιπον
  πηγα στις 09/04/12 στο ypes να ρωτησω για τον διορισμο μου στον δημο σαν επιτυχων
  2010 που ειμαι και μου ειπανε οτι οι κατανομες θεσεων των επιτυχ. ασεπ δοθηκαν στο
  ydmed με αριθμο πρωτ.13254/04-04-12.Υστερα εφυγα και πηγα στο ydmed και μιλησα
  προσωπικα με τον κυριο Σπηλιοτοπουλο , ο οποιος με διαδεβαιωσε οτι οντως εχουν τις
  συγκεκριμενες θεσεις.Τον ρωτησα ακομα ποτε βλεπει τον διορισμο μου και μου απαντησε
  πως εχουν γινει καποιες προσληψεις το 2012 και οτι θα δωσουνε και αλλες μετα τις εκλογες
  στο 3ο 4μηνο του 2012,και θα συνεχισουνε μετα το 2013,περιμενοντας και αυτος την αποφαση απο τους ανωτερους του(ΚΥΑ),σαν διευθυντης προσληψεων που ειναι.Θελω να
  σας πω ακομα οτι και στα δυο υπουργεια ηταν απεναντι μου πολυ εξυπηρετικοι.Ακομα
  θελω να σας ενημερωσω οτι εχω μια πληροφορηση οτι θα γινουν προσληψεις στους
  δημους τον ερχομενο Σεπτεμβριο του 2012 σε ενα μεγαλο ποσοστο λογω αναγκων.Τονιζω
  οτι απλως ειναι μια πληροφορια και τιποτα παραπανω. Και βεβαια θα ξαναπαω στο ydmed μετα τις εκλογες και θα προσπαθησω να μιλησω με τους ανωτερους του κυριου
  Σπηλιοτοπουλου, ειναι εφικτο.Προσωπικα εχω βαλει στοχο με τον εαυτο μου να πετυχω
  τον διορισμο μου το 2012.Οπως καταλαβαινετε συνεχης ενημερωση και (τσιμπουρι)
  στον φορεα σας και στο ydmed,αυτοι πλεον ειναι οι αρμοδιοι του θεματος μας.Οσο για
  καποιες προσληψεις που εχουν γινει φετος σε δημο η δημους ειναι απο δικαστικες
  αποφασεις που ως γνωστον δεν μπορει το κρατος να βρει (παραθυρακι),και μην ξεχνατε
  οτι σ’αυτο το παραθυρακι (διορισμοι μεχρι τελους 2015) παταει το κρατος και ειναι ησυχο
  για τις οποιες δικες θα εχει για διορισμους.

 14. Αν έχετε ή έχετε ρωτήσει τι γίνετε βρε παιδιά με τις περιβόητες κατανομές σε Δήμους και Περιφέρειες, το μόνο που θα διαπιστώσετε με πολλή λύπη είναι ότι όλα αυτά είναι δουλειές του ποδιού και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν γίνουν εκλογές τι θα ψηφίσετε.

  Λυπάμαι που το λέω αλλά λόγο του ότι έχουν σε εμάς παραβιάσει το μισό Σύνταγμα και συνεχίζουν σε λίγο ο μόνο τρόπος να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας είναι ο νομικός (αν είναι και αυτός),
  αν έχουμε κράτος, αλλιώς … .

  Τελευταία δεν ξέρω αν είδατε το σχέδιο νόμου περί αξιολόγησης. Είναι έτσι φτιαγμένο που μόνο ουσιαστική αξιολόγηση δεν μπορεί να κάνει. Ένα ακόμα τερτίπι για να διώξουν
  ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και όποιον πάρει ο χάρος.

  Δηλαδή για να καταλάβετε θα παίρνουμε αν ποτέ διοριστούμε μετά από 3 μέχρι τώρα χρόνια αναμονής

  3 και τον κούκο μαζί και

  μία φορά τον χρόνο !!! θα … «αξιολογούν’.

  Πως ; μα όπως στις κατανομές μόνο που εδώ δεν θα έχεις καν καταλάβει πως θα σε έχουν μέσα στην λίστα για … μετάταξη, δηλαδή εφεδρεία – απόλυση και αυτή χωρίς αποζημίωση, θα την βγάζει το «multiple-choice» του Computer μαζί με την απόφαση εκτέλεσης «Τριμερών επιτροπών».

  Αλήθεια τι νόημα έχουν οι σπουδές πτυχία – μεταπτυχιακά αν κάθε χρόνο θα είμαστε σχολείο και θα ξαναπαίρνουμε πτυχία; (συγνώμη θα μας βαθμολογούν). Μα ποιοι είναι αυτοί που θα το κάνουν;

  Αυτούς ποιός θα τους «αξιολογήσει» – » βαθμολογήσει»;

  Θα είμαστε στην ουσία άβουλα όντα, Ζόμπι – Σκλάβοι (όπως στην αρχαιότητα) δηλαδή .

  Λέω για παράδειγμα, πως θα ελέγχεις όταν ξέρεις πως ανά πάσα στιγμή άντε για
  από την τριμερή εκτελεστική επιτροπή.

  Πως θα διαμαρτυρηθείς ακόμα και αν κατάφωρα έχεις αδικήθει;
  Αν τεθεί και αυτό έτσι όπως το έχουν κάνει τετέλεσθαι .

  Πλέον είμαστε σε κράτος απόλυτο μη δικαίου και μάλλον όσοι καταλαβαίνουν θα πρέπει να κοιτάξουν προσεκτικά τι λέει το Σύνταγμα γι αυτές τις περιπτώσεις.

  Αν πότε ψηφίσουμε, αν γίνουν εκλογές (είναι όπως πας κάπου και πληρώνεις για κάποιες υπηρεσίες και περιμένεις τον λογαριασμό), ε τότε θα πρέπει αυτή την φορά να σκεφτούμε πάρα πολύ σοβαρά αυτόν τον λογαριασμό.

  Έχουν κάνει την ζωή μας έναν απίστευτο εφιάλτη.

 15. maria :

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

  Είναι τα καρβέλια που έλεγα στο όνειρο του «νηστικού» Μαρία.

  Μερικοί από εμάς αν όχι όλοι έχουν βιώσει ήδη 2 εκλογές περιμένοντας, ε μια 3η και θα έχουμε πλέον πλήρη ανοσία από την ανοησία τους.

 16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

 17. http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23768&subid=2&pubid=63632572

  Μεταξύ άλλων
  Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατανομή των θέσεων ανά ΟΤΑ θα ολοκληρωθεί μέσα στον Απρίλιο, ώστε να ξεκινήσουν οι προκηρύξεις, ενώ για το μόνιμο προσωπικό θα προηγηθούν οι εκκρεμείς διορισμοί και στη συνέχεια θα αποφασιστούν οι φορείς που θα ενισχυθούν με νέους υπαλλήλους αορίστου χρόνου.

  Λέτε
  Ο νηστικός καρβέλια ονερεύεται

 18. ΜΑΡΙΑ :

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΧΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ 4024 ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤ!!!!!!!!! ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΣΔΑΣ ΗΡΘΕ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ???

  Σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της 16-12-2011, η μισθοδοσία στις περιφέρειες θα γίνεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και για τον λόγο αυτό με βάση τις οδηγίες που δόθηκαν ξαναστέλνονται τα χαρτιά στο Εσωτερικών (πάνε στην ΥΔΕ του Εσωτερικών). Το χαρτί που στάλθηκε είναι η απόφαση του Περιφερειάρχη για τον διορισμό.

  Το ταξίδι που κάνει είναι Περιφέρεια Εσωτερικών — ΥΔΕ Εσωτερικών –> ΓΛΚ

  αν κάποτε δοθεί πίστωση και υπάρξει το οκ από το Μεταρρύθμισης πάει πάλι πίσω εσωτερικών — Περιφέρεια εκεί θα ετοιμαστούν τα χαρτιά για το Εθνικό Τυπογραφείο.

  Αν ποτέ βγει απόφαση τότε (με την προϋπόθεση) ότι υπάρχει κράτος και εμείς είμαστε στην Ζωή θα πάρουμε έναν μισθό λίγο πιο πάνω από το ταμείο ανεργίας.

  Ζωή σε μας.

 19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΧΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ 4024 ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤ!!!!!!!!! ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΚ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΣΔΑΣ ΗΡΘΕ ΕΣΑΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ???

 20. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63616557
  Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα καταργηθεί η διάταξη για την αναγνώριση του πλεονάζοντος χρόνου και παράλληλα αναμένεται πάγωμα των προσλήψεων και δραστική μείωση των συμβασιούχων για το 2012, αφού έχει παρατηρηθεί υπέρβαση στον κανόνα «1 προς 5», την προηγούμενη χρονιά.

 21. imoi :

  zoira :

  mar :
  Σχετικά με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, τα ΦΕΚ που βγήκαν ήταν για έναν γιατρό και για έναν Γεωπόνο, για τον οποίο υπήρχαν πιστώσεις (είχε πάει ο προηγούμενος, δούλεψε για λίγο καιρό και παραιτήθηκε). Για όλους εμάς τους υπόλοιπους από αναπλήρωση (όπως έχω ξαναγράψει) δεν έχει υπογράψει καν ο Περιφερειάρχης. Οπότε μην θεωρείται ότι στην Στ. Ελλάδα προχωράνε τα πράγματα. Αντιθέτως, είμαστε πολλά βήματα πίσω από πολλές άλλες περιφέρειες και δεν υπάρχει και πράσινο φως για θετικές εξελίξεις. Πολλών τα χαρτιά περιμένουν στο “πάρκινγκ” του ΓΛΚ, τα δικά μας όμως θα αργήσουν ή και δεν θα φτάσουν
  ποτέ εκεί.

  και ο προηγούμενος από εμένα δούλεψε για μερικούς μήνες και μετά παραιτήθηκε αλλά δέν μπορέσαμε να κάνουμε χρήση της παλίας πίστωσης…

  Kακώς δεν επέμενες zoira. Η μέχρι χθες αντίληψη τόσο του ΓΛΚ όσο και του Υπουργείου Μεταρρύθμισης ήταν αυτές οι περιπτώσεις θα προχωρήσουν άμεσα.
  Δυστυχώς τώρα πλέον πρέπει να περιμένεις.
  Σημείωση: Εκτός κι αν είσαι από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όπου και χθες βγήκε ακόμα ένα ΦΕΚ ατομικού Διορισμού (να είναι καλά και καλή του επιτυχία).

  Για να δούμε πως το εννοούν το άμεσα όταν κατά τον Απρίλιο πάμε για εκλογές και εκ των πραγμάτων ενα μήνα πριν τις εκλογές παγώνουν τα πάντα.

 22. imoi :
  Με αφορμή τώρα, τάσεις κάποιων υπαλλήλων σε Δήμους και Περιφέρειες να μετατρέψουν με το έτσι θέλω και κατά πάσα πιθανότητα παράνομα τις θέσεις κάποιων από εμάς από οργανικές σε προσωποπαγείς,
  πρέπει οπωσδήποτε εκτός από το ΦΕΚ Γ
  να κοιτάμε και το ΦΕΚ Β
  και όπου συμβαίνει αυτό πρέπει άμεσα να κινηθούμε ακόμα και να ζητήσουμε νομικές συμβουλές.

  Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου αθώα και έχει ίσως και σοβαρότατες συνέπειες.

  το παρακάτω κείμενο το ψηφιζουν την κυριακη και αφορά τις … προσλήψεις..

  Controls on hiring. To better control and limit hiring, we will: (i) reduce the annual intake into military and police schools and public academies to a level consistent with hiring plans; (ii) augment the labor reserve annually; and (iii) eliminate vacant positions in the context of public sector restructuring. If slippages vis-à-vis the targeted personnel reductions emerge, we will immediately enact a hiring freeze.

  Στο Ελληνικό κείμενο:
  Αποδ οχές στον δ ημό σιο το μέα κα ι διαχε ίριση ανθρωπ ίνων πόρων
  Η Κυβέρνηση δημοσιεύει και επικαιροποιεί σε τριμηνιαία βάση τα μεσοπρόθεσμα σχέδιά της για
  στελέχωση ανά τμήμα για την περίοδο μέχρι το 2015, σύμφωνα με τον κανόνα «μία πρόσληψη
  ανά 5 αποχωρήσεις από την υπηρεσία». Ο κανόνας προσλήψεων/αποχωρήσεων από την υπηρεσία
  ισχύει ως προς την γενική κυβέρνηση ως σύνολο. Τα σχέδια στελέχωσης θα πρέπει να
  συμβαδίζουν με τον στόχο της μείωσης των θέσεων στο δημόσιο κατά 150 χιλιάδες ανάμεσα στο
  τέλος του 2010 και το τέλος του 2015. Εάν παραστεί ανάγκη η Κυβέρνηση θα θεσπίσει
  προσωρινό πάγωμα των προσλήψεων.

  Το προσωπικό το οποίο μετατίθεται στην Κυβέρνηση είτε από κρατικές επιχειρήσεις είτε από
  άλλους φορείς υπό αναδιάρθρωση θα θεωρείται ως νέα πρόσληψη. Το ίδιο ισχύει για το
  προσωπικό το οποίο έχει τεθεί σε εργασιακή εφεδρεία και το οποίο μετατίθεται σε άλλους
  κυβερνητικούς φορείς μετά από λεπτομερή εξέταση των επαγγελματικών τους προσόντων από τον
  ΑΣΕΠ βάσει των δικών του τακτικών κριτηρίων αξιολόγησης. Η συνολική είσοδος στις
  επαγγελματικές σχολές (π.χ, στρατιωτικές και αστυνομικές ακαδημίες) ελαττώνεται σε επίπεδο
  που να συνάδει προς τα πλάνα προσλήψεων.
  Τα προγράμματα στελέχωσης ανά Υπουργείο και ανά κάθε ομάδα δημοσίων φορέων θα
  περιλαμβάνουν αυστηρότερους κανόνες για το προσωρινό προσωπικό, την ακύρωση κενών
  θέσεων εργασίας
  και την ανακατανομή του προσωπικού με προσόντα σε χώρους προτεραιότητας
  και λαμβάνουν υπόψιν τους την παράταση των ωρών εργασίας στον δημόσιο τομέα. Τα πλάνα
  στελέχωσης και τα μηνιαία δεδομένα περί των μετακινήσεων του προσωπικού (προσλήψεις,
  αποχωρήσεις, μεταθέσεις μεταξύ φορέων) των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών
  δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο [μηνιαία έναρξη τον Μάρτιο του 2012]

 23. Με αφορμή τώρα, τάσεις κάποιων υπαλλήλων σε Δήμους και Περιφέρειες να μετατρέψουν με το έτσι θέλω και κατά πάσα πιθανότητα παράνομα τις θέσεις κάποιων από εμάς από οργανικές σε προσωποπαγείς,
  πρέπει οπωσδήποτε εκτός από το ΦΕΚ Γ
  να κοιτάμε και το ΦΕΚ Β

  και όπου συμβαίνει αυτό πρέπει άμεσα να κινηθούμε ακόμα και να ζητήσουμε νομικές συμβουλές.

  Η κίνηση αυτή δεν είναι καθόλου αθώα και έχει ίσως και σοβαρότατες συνέπειες.

 24. zoira :

  mar :
  Σχετικά με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, τα ΦΕΚ που βγήκαν ήταν για έναν γιατρό και για έναν Γεωπόνο, για τον οποίο υπήρχαν πιστώσεις (είχε πάει ο προηγούμενος, δούλεψε για λίγο καιρό και παραιτήθηκε). Για όλους εμάς τους υπόλοιπους από αναπλήρωση (όπως έχω ξαναγράψει) δεν έχει υπογράψει καν ο Περιφερειάρχης. Οπότε μην θεωρείται ότι στην Στ. Ελλάδα προχωράνε τα πράγματα. Αντιθέτως, είμαστε πολλά βήματα πίσω από πολλές άλλες περιφέρειες και δεν υπάρχει και πράσινο φως για θετικές εξελίξεις. Πολλών τα χαρτιά περιμένουν στο “πάρκινγκ” του ΓΛΚ, τα δικά μας όμως θα αργήσουν ή και δεν θα φτάσουν
  ποτέ εκεί.

  και ο προηγούμενος από εμένα δούλεψε για μερικούς μήνες και μετά παραιτήθηκε αλλά δέν μπορέσαμε να κάνουμε χρήση της παλίας πίστωσης…

  Kακώς δεν επέμενες zoira. Η μέχρι χθες αντίληψη τόσο του ΓΛΚ όσο και του Υπουργείου Μεταρρύθμισης ήταν αυτές οι περιπτώσεις θα προχωρήσουν άμεσα.

  Δυστυχώς τώρα πλέον πρέπει να περιμένεις.

  Σημείωση: Εκτός κι αν είσαι από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όπου και χθες βγήκε ακόμα ένα ΦΕΚ ατομικού Διορισμού (να είναι καλά και καλή του επιτυχία).

 25. mar :
  Σχετικά με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, τα ΦΕΚ που βγήκαν ήταν για έναν γιατρό και για έναν Γεωπόνο, για τον οποίο υπήρχαν πιστώσεις (είχε πάει ο προηγούμενος, δούλεψε για λίγο καιρό και παραιτήθηκε). Για όλους εμάς τους υπόλοιπους από αναπλήρωση (όπως έχω ξαναγράψει) δεν έχει υπογράψει καν ο Περιφερειάρχης. Οπότε μην θεωρείται ότι στην Στ. Ελλάδα προχωράνε τα πράγματα. Αντιθέτως, είμαστε πολλά βήματα πίσω από πολλές άλλες περιφέρειες και δεν υπάρχει και πράσινο φως για θετικές εξελίξεις. Πολλών τα χαρτιά περιμένουν στο “πάρκινγκ” του ΓΛΚ, τα δικά μας όμως θα αργήσουν ή και δεν θα φτάσουν
  ποτέ εκεί.

  και ο προηγούμενος από εμένα δούλεψε για μερικούς μήνες και μετά παραιτήθηκε αλλά δέν μπορέσαμε να κάνουμε χρήση της παλίας πίστωσης…

 26. Εφιάλτης δεν θα πει τίποτα!
  πριν λίγες μέρες πήγα στην περιφέρεια και συνάντησα την δ/ντρια διοικητικού ή οποία δεν έβρισκε τρόπο να με ξαποστείλει, με το ζόρι μου μίλησε για πέντε λεπτά, δεν μου είπε τίποτα θετικό, αλλά αυτό που με τρέλανε περισσότερο από όλα ήταν το πως με έκανε να αισθανθώ! Ειλικρινά αισθάνθηκα σα να πήγαινα στην επιχείρησή της, στο τσιφλίκι της και της ζητούσα να με πάρει στη δουλειά της! Αν είναι δυνατόν! Το έχουν παραξεφτυλίσει το θέμα!

 27. mar :
  Σχετικά με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, τα ΦΕΚ που βγήκαν ήταν για έναν γιατρό και για έναν Γεωπόνο, για τον οποίο υπήρχαν πιστώσεις (είχε πάει ο προηγούμενος, δούλεψε για λίγο καιρό και παραιτήθηκε). Για όλους εμάς τους υπόλοιπους από αναπλήρωση (όπως έχω ξαναγράψει) δεν έχει υπογράψει καν ο Περιφερειάρχης. Οπότε μην θεωρείται ότι στην Στ. Ελλάδα προχωράνε τα πράγματα. Αντιθέτως, είμαστε πολλά βήματα πίσω από πολλές άλλες περιφέρειες και δεν υπάρχει και πράσινο φως για θετικές εξελίξεις. Πολλών τα χαρτιά περιμένουν στο “πάρκινγκ” του ΓΛΚ, τα δικά μας όμως θα αργήσουν ή και δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί.

  Τι να πω πραγματικά.
  Ούτε εφιάλτης να ήταν αυτό που ζούμε.

 28. Σχετικά με την Περιφέρεια Στ. Ελλάδας, τα ΦΕΚ που βγήκαν ήταν για έναν γιατρό και για έναν Γεωπόνο, για τον οποίο υπήρχαν πιστώσεις (είχε πάει ο προηγούμενος, δούλεψε για λίγο καιρό και παραιτήθηκε). Για όλους εμάς τους υπόλοιπους από αναπλήρωση (όπως έχω ξαναγράψει) δεν έχει υπογράψει καν ο Περιφερειάρχης. Οπότε μην θεωρείται ότι στην Στ. Ελλάδα προχωράνε τα πράγματα. Αντιθέτως, είμαστε πολλά βήματα πίσω από πολλές άλλες περιφέρειες και δεν υπάρχει και πράσινο φως για θετικές εξελίξεις. Πολλών τα χαρτιά περιμένουν στο «πάρκινγκ» του ΓΛΚ, τα δικά μας όμως θα αργήσουν ή και δεν θα φτάσουν ποτέ εκεί.

 29. imoi :
  Και η κοροιδία συνεχίζεται.
  Για όσους τα χαρτιά πήγαν μέσω εσωτερικών στο ΓΛΚ για πίστωση κάθονται για Πάρκινγκ.
  Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει πλέον όχι να φωνάζουμε,
  αλλά να ουρλιάζουμε.

  Αναφερόμουνα σε αυτό το σχόλιο, με τη σκέψη ότι ίσως όσων είχαν προχωρήσει στο ΓΛΚ να πρόλαβαν και να έβγαλαν ΦΕΚ πριν ψηφιστεί ο νόμος που εμπλέκει και το Διακυβέρνησης. Αλλά απότι λες προφανώς είναι παγωμένα απλά σε διαφορετικό σημείο για την κάθε Περιφέρεια. Ας ελπίσουμε σύντομα να ξεκαθαρίσει επιτέλους το τοπίο.

 30. vetil :
  Αυτό που ανέφερε σε παλιό σχόλιο ο imoi ότι κάποια χαρτιά πήγαν μέσω ΥΠΕΣ στο ΓΛΚ τελικά τί έχει απογίνει? Παραμένουν ακόμη εκεί? Απάντηση δόθηκε από το ΥΠΕΣ και το Μεταρρύθμισης?

  Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν έχει σημασία που είναι τα χαρτιά.
  Δεν νομίζω να το ανέφερα κάπου στο blog αλλά δεν έχει και σημασία.
  Πάρκιγκ στο ένα, πάρκιγκ και στο άλλο υπουργείο.

  Πρέπει να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις από τα υπουργεία που αναφέρεις και να αποφασίσουν επιτέλους ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει.

  Μέχρι τώρα δυστυχώς Θα … αααααααα
  απαντήσουν.
  Σκέφτονται ακόμα το πως.

 31. Αυτό που ανέφερε σε παλιό σχόλιο ο imoi ότι κάποια χαρτιά πήγαν μέσω ΥΠΕΣ στο ΓΛΚ τελικά τί έχει απογίνει? Παραμένουν ακόμη εκεί? Απάντηση δόθηκε από το ΥΠΕΣ και το Μεταρρύθμισης?

 32. imoi έχεις απόλυτο δίκιο. Μάλιστα από τη δική μου περιφέρεια έχουν κάνει υπόμνημα προς το ΥπΕσ για αυτό ακριβώςτο θέμα αλλά ακόμη δεν υπάρχει απάντηση. Τωρα πια ακόμη και θετικά να απαντήσουν εμείς ούτως ή άλλως θα περιμένουμε τις εγκρίσεις από το Μεταρρύθμισης …κοινώς ……….

 33. zoira :
  Eίναι κάποιος που έχει πάρει πρόσφατα πίστωση από το ΥπΕσ και έχουν προχωρήσει τα χαρτία στο ΓΛΚ? Ρωτάω γιατι στη δική μου Περιφέρεια είπαν, απο το ΥπΕσ, πως περιμένουν απάντηση από το Μεταρρύθμισης για το θεμα των πιστώσεων και ακόμη δεν προχωράνε τίποτε.

  Πίστωση δεν παίρνεις από το ΥΠΕΣ αλλά από το ΓΛΚ.
  Αυτό πρέπει να βεβαιώσει πιστώσεις που είναι για το ΥΠΕΣ και κατ’ επέκταση για εμάς.

  Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μιλάμε για πιστώσεις οι οποίες αναλογούν από το ΥΠΕΣ στις Περιφέρειες και αφαιρούνται ισόποσα από τα ποσά που αναλογούν γι αυτές.

  Έχω την αίσθηση πως έχουμε γίνει μύλος.

 34. Κι εγώ δεν ξέρω. Και από την δική μου Περιφέρεια ψάχνονταν πριν κανένα μήνα που επικοινώνησα τελευταία φορά. Απότι κατάλαβα επικοινωνούν κάποιες Περιφέρειες μεταξύ τους για το πως προχωράνε οπότε θέλω να πιστεύω ότι αν ξεμπλοκάρει κάτι για κάποιον θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

 35. Eίναι κάποιος που έχει πάρει πρόσφατα πίστωση από το ΥπΕσ και έχουν προχωρήσει τα χαρτία στο ΓΛΚ? Ρωτάω γιατι στη δική μου Περιφέρεια είπαν, απο το ΥπΕσ, πως περιμένουν απάντηση από το Μεταρρύθμισης για το θεμα των πιστώσεων και ακόμη δεν προχωράνε τίποτε.

 36. Στην Κρήτη ακόμη δεν έχουν βγεί ΦΕΚ. Σε άλλους τα χαρτιά είναι στο ΥΠΕΣ, σε άλλους στο Λογιστήριο του Κράτους μετά την απόφαση για επιχορήγηση από τον Κρατικο Προυπολογισμό, σε άλλους έχουν βγεί ΦΕΚ αλλά δεν ξέρω αν έχουν ορκιστεί γιαυτό ρώτησα. Επίσης δεν γνωρίζω αν κάποιος έχει πάει δικαστικά.

 37. vetil :
  zoira εσύ είσαι από αναπλήρωση ή κανονικά επιτυχούσα του 2009? οι αναπληρώσεις φάνηκε ότι άρχισαν να ξεκολλάνε τουλάχιστο απ’ότι έμαθα για Περιφέρεια Ηπείρου, Στερεάς, Κρήτης, Ιονίων Νήσων αλλά με το νέο νομοσχέδιο δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει. Γι΄αυτό σε ρώτησα τι εννοείς ότι επέστρεψαν πάλι τα χαρτιά στις Περιφέρειες? Τελικά όσοι έχουν ΦΕΚ πχ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν έχουν ορκιστεί ακόμη? Έχει κανείς κάποιο νέο?

  Ειμαι από αναπλήρωση.
  Εχω την πληροφόρηση για των Ιονίων ότι υπάρχει πρόβλημα με την πίστωση και για το λόγο αυτό δέν τους καλούν για ορκομοσία. Αν παρακολουθεί το φορουμ κάποιο από τα παιδιά εκεί ας μας πει τι γίνεται. Εμένα είχαν ετοιμάσει τα χαρτία για το Ε.Τ. με πίστωση από την Περιφέρεια και τα σταμάτησαν γιατι απο την Κέρκυρα τους ενημέρωσαν ότι έχουν πρόβλημα. Για Κρήτη και Ηπειρο δεν ξέρω τίποτε.Ποια ΦΕΚ είναι? Αν δεις το ΦΕΚ της Στερεάς Ελλαδας έχει πίστωση και από το ΥπΕσ.
  Εχει προχωρίσει κανείς δικαστικά?

 38. zoira εσύ είσαι από αναπλήρωση ή κανονικά επιτυχούσα του 2009? οι αναπληρώσεις φάνηκε ότι άρχισαν να ξεκολλάνε τουλάχιστο απ’ότι έμαθα για Περιφέρεια Ηπείρου, Στερεάς, Κρήτης, Ιονίων Νήσων αλλά με το νέο νομοσχέδιο δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει. Γι΄αυτό σε ρώτησα τι εννοείς ότι επέστρεψαν πάλι τα χαρτιά στις Περιφέρειες? Τελικά όσοι έχουν ΦΕΚ πχ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν έχουν ορκιστεί ακόμη? Έχει κανείς κάποιο νέο?

 39. vetil :
  Καλησπέρα zoira. Τί εννοείς λέγοντας ξαναγύρισαν στις Περιφέρειες? Από το ΥΠ.ΕΣ τα ξαναέστειλαν πίσω ή από το Λογιστήριο του Κράτους?

  Λέω για πέρσι που τα επέστρεψαν… από τότε στην ουσία δεν έχουμε καμία πρόοδο. Το ΥπΕσ λέει να μην τα στείλουμε γιατί δεν ξέρουν τι να τα κάνουν….είναι προφανές ότι χρονοτριβούν μέχρι να βγει το ΦΕΚ του νέου νόμου!
  Αν κάποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση ας την αναφέρει γιατί είναι σημαντικό για όλους μας. Μόνο ενωμένοι και με κοινή γραμμή μπορούμε να ελπίζουμε. Να πιέζουμε όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση. Εδώ και λίγο καιρό σταματήσαμε όλοι μας να μιλάμε. Προσπαθούμε ο κάθε ένας να βρει τη λύση μόνος του. Όμως τελικά κάπου κολλάει για όλους μας…. Ακόμη και αυτοί που κατάφεραν να βγάλουν ΦΕΚ από ότι κατάλαβα μπλόκαραν στην πίστωση. Αν είχαμε όμως προχωρήσει ταυτόχρονα όλοι μαζί θα ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν μια συνολική ρύθμιση. Πρέπει οι κινήσεις μας να είναι συντεταγμένες!

  Κατά τη γνώμη μου το θέμα με τις αναπληρώσεις εκτός 1/5 έχει τελειώσει .&-
  Χωρίς πιστώσεις από το Υπ.Εσ. δεν γίνεται τίποτε. Τώρα θα προστεθεί και η απόφαση για την κατανομή των θέσεων .

  Η απορία που έχω εγώ και δεν μπόρεσαν να μου τη λύσουν ούτε στην περιφέρεια είναι πώς θα ξέρει το Υπουργείο Δ/κης Μεταρ. ότι εκκρεμούν οι διορισμοί μας για να τους εντάξουν στο 1/5 αφού τα χαρτιά μας δεν πηγαίνουν εκεί αλλά ούτε και έχουν ζητήσει στοιχεία από τις περιφέρειες?

  Οι επιτυχόντες του 2009 να μην ξεχνάμε ότι με τα μέχρι σήμερα ισχύοντα(χα χα χα) με το 1/5 πρέπει να ολοκληρωθούν οι διορισμοί μας μέχρι 31.12.12. Το άρθρο 10 παρ 2 του ν. 3833/2010 που το προβλέπει δέν έχει καταργηθεί. Ποιος είναι αρμόδιος να το οργανώσει αυτό?

 40. Καλησπέρα zoira. Τί εννοείς λέγοντας ξαναγύρισαν στις Περιφέρειες? Από το ΥΠ.ΕΣ τα ξαναέστειλαν πίσω ή από το Λογιστήριο του Κράτους?

 41. έχεις δίκιο …αλλά δεν το βλέπω… όσο για την επιτροπή, αφού τα δικά μας χαρτια είναι στις περιφέρειες και ξεκουράζονται από το ταξίδι, που θα ξέρει το Υπουργείο οτί υπάρχουμε για να μας βάλει ή να μη μας ξαναβάλει σε σειρά… μέχρι να κουνηθούν οι περιφέρειες να τα ξαναστείλουν θα μας βρεί το ’13

 42. zoira :

  παιδιά μήπως έχουμε κανένα νέο? τι γίνεται με αυτό το καινούριο του πολυνομοσχεδίου? πώς θα καθοριστεί ο τρόπος που θα μπούμε στο 1/5 και από ποιόν? υποτίθεται πως τα χαρτιά μας έχουν επιστρέψει στις Περιφέρειες “για τις δικές τους ενέργειες”…

  Mα ακριβώς όπως και στις περιπτώσεις πριν το …νομοσχέδιο.

  Να σου πω μια σκέψη (που ίσως να είναι και έτσι).

  Θα κάνουν κάποια επιτροπή με 3 η καλύτερα 4μελής και αυτοί δίνοντας «όρκο» στον …
  εαυτό τους θα αποφασίσουν!!!

  Ποιος θα τους ελέγχει; Ιχνηλασιμότητα κάπου;
  Προφανώς όχι εσύ και εγώ αυτό δεν το θέλουν με τίποτα.

  Δεν είναι αστείο αυτό που λέω. Η υπόθεση είναι πλέον γελοία και από ότι φαίνεται θέλοντας και μη μας οδηγεί όλους στα δικαστήρια.

  Α και προχθές ορκίστηκαν οι εφοριακοί καλή τους τύχη.

  Όσο για τα ταξιδιάρικα χαρτιά μας όλο ταξιδεύουν και δεν πάνε εκεί που πρέπει.

  Σε κανένα Ε.Τ. μήπως;

 43. παιδιά μήπως έχουμε κανένα νέο? τι γίνεται με αυτό το καινούριο του πολυνομοσχεδίου? πώς θα καθοριστεί ο τρόπος που θα μπούμε στο 1/5 και από ποιόν? υποτίθεται πως τα χαρτιά μας έχουν επιστρέψει στις Περιφέρειες «για τις δικές τους ενέργειες»…

 44. Ειναι ασχετος παράνομος και έχει υποχρέωσει να κάνει το καθήκον του. Εχουμε όλοι αποφάσεις ΑΣΕΠ Στείλε του ένα εξώδικο μπας και καταδεχθεί να ασχοληθεί ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 45. Πλάκα κάνεις;Φυσικά και δεν έχει υπογράψει τις αποφάσεις διορισμού ακόμα.Οσο για να τον ξανασυναντήσω αδύνατο.Αυτό το ραντεβού το έκλεισα δύο μήνες πριν και με καλέσανε τώρα.Είναι βλέπεις μούρη ο κύριος.Δεν βγαζω πλέον άκρη και αν δε μας θέλουν ούτε αυτοί φαντάσου για Ρέππα κλπ.Ας πιέσει και κανένας άλλος που ειναι για περιφέρεια Στ.Ελλάδας,τι άλλο να πω.Μόνο που δεν μου ζήτησαν να τους λυπηθώ κιόλας που δεν έχουν λεφτά για έργα.

 46. mar :
  Ποιός περιφερειάρχης θα ασχοληθεί με μας;Τουλάχιστον όχι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Δεν ήξερε ακριβώς γιατί του μιλούσα.Με παρέπεμψε μες τα χαμόγελα στον γενίκο του γραμματέα,που ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα δεν είναι από το ΓΛΚ για το 12,αλλά από αυτούς και δεν υπάρχουν.Πρέπει να κάνουν και έργα(να τα φάνε δηλαδή),αλλά θα μπούμε σιγά σιγά μέχρι το 2015!!!Δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνουμε,όταν στην Κέρκυρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν ήδη ΦΕΚ διορισμού. Αλλη υπομονή δεν υπάρχει..

  Κοίταξε αν δεν κινηθείς άμεσα πάνε οι Θέσεις.

  Λοιπόν
  1. Δείξε του την Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου

  2. Εξήγησε του ότι δεν πάει άλλο και θα πρέπει να έχει υπόψη του αν νομίζει ότι θα κάνει έργα σε λίγο πρέπει να τα κάνει μόνος του γιατί μέχρι το 2015 δεν θα έχει πλέον υπαλλήλους. Όσοι ξέρουν θα έχουν φύγει και όσοι αξίζουν θα είναι ήδη στο εξωτερικό.

  3. Δεν ξέρω αν το έκανε και αν σας έχει υπογράψει τις αποφάσεις για τον διορισμό όπως όφειλε το καλοκαίρι. Αν δεν το έχει κάνει είναι παράνομος. Επίσης στην περίπτωση αυτή και με το τελευταίο «πολυνομοσχέδιο» κινδυνεύουν όσοι είναι σε τέτοια θέση να την χάσουν. Είναι όλα θέμα ερμηνείας (καταργούνται αν ισχύσει ο νόμος οι αναπληρώσεις!!!). Εξαιρούνται όσοι έχουν απόφαση ΑΣΕΠ αλλά αααααν ΜΠΟΡΕΙ !!! θα τις ολοκληρώσει ο Ρέππας!!! Αν δεν πάτε και τον πιέσετε ουσιαστικά ετοίμασε και εσύ βαλίτσες.

  4. Ο Γενικός Γραμματέας αφού σε παρέπεμψε εκεί το φρούτο και με χαμόγελο ας πάρει το τηλεφωνάκι και ας κάνει παρουσία σου ένα τηλεφωνάκι στο Μεταρρύθμισης δεν βλάπτει.
  Στην πολιτική ηγεσία –> Μπεργιελέ, Ρέππας , Ρόβλιας
  Στο εσωτερικών και εκεί στην πολιτική ηγεσία.

  Εσύ τι νομίζεις αυτοί στην Κέρκυρα δεν πίεσαν!!!

  Για δες και το ΦΕΚ Γ 1166 /2011 γι αυτόν πως προχώρησε!!! Λεφτά από που!!!
  Την παρασκευή είχαν βγει και ΦΕΚ 34 Γ / 2012.

  Το πρώτο είναι ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!

  Τα ατομικά ΦΕΚ κατοχυρώνουν. Δεν ξέρω το οικονομικό.
  Εύχομαι στα παιδιά καλή συνέχεια.

 47. Ποιός περιφερειάρχης θα ασχοληθεί με μας;Τουλάχιστον όχι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Δεν ήξερε ακριβώς γιατί του μιλούσα.Με παρέπεμψε μες τα χαμόγελα στον γενίκο του γραμματέα,που ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα δεν είναι από το ΓΛΚ για το 12,αλλά από αυτούς και δεν υπάρχουν.Πρέπει να κάνουν και έργα(να τα φάνε δηλαδή),αλλά θα μπούμε σιγά σιγά μέχρι το 2015!!!Δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνουμε,όταν στην Κέρκυρα έχουν αρχίσει να βγαίνουν ήδη ΦΕΚ διορισμού.Αλλη υπομονή δεν υπάρχει..

 48. Καλά δεν πιστεύω αυτά που βλέπω,
  για εμάς καμιά 200αριά στις περιφέρειες και καμμιά 600 αριά
  στους Δήμους βασανιστήρια δίχως τέλος 3 χρόνια τώρα
  και από την άλλη με μια απόφαση ατομικά ΦΕΚ για 4000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ πενταετούς υποστήριξης έτσι απλά.

  Είναι που δεν έχουν πιστώσεις!!!

  ΦΕΚ Γ 26 / 2012

  Ακόμα μιλάμε :( :(

 49. korina :

  Διαχειριστής :
  Korina ελπίζω να έχεις δει το mail που έστειλα και να οργανωθείτε.
  Καλή τύχη

  ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ.
  ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..?
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!

  To θέμα δεν έχει να κάνει τόσο με την «επιχορήγηση» μέσω ΚΑΠ.

  Το θέμα έχει να κάνει:

  1. Με την πράξη νομοθετικού Περιεχομένου στις 16-12-2011 ως προς το σημείο όπου η μισθοδοσία θα γίνεται από το ΓΛΚ με αντίστοιχη αφαίρεση των δικαιούμενων ποσών από την Περιφέρεια.

  2. Το ότι στις περιπτώσεις μας εμπλέκεται το ΓΛΚ και η ηγεσία του ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι υπάρχει η απαίτηση πιστώσεων ήδη από το 2011 να μην πω πιο πρίν.

  3. Ότι το ΓΛΚ έχει κάνει ερώτημα στο Μεταρρύθμισης και στο ΥΠΕΣ αν μπορούν να γίνουν οι προσλήψεις σύμφωνα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο.

  4. Το ότι το ΓΛΚ μετά από 3 χρόνια ακόμα ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον αριθμό αυτών των περιπτώσεων !!! και συμφωνα με αυτό δεν έχουν ακόμα απαιτηθεί και δοθεί οι Πιστώσεις. Παρόλου που είμαστε δεν είμαστε καμμιά 200 στις Περιφέρειες κάνει πως δεν γνωρίζει το ΓΛΚ και πως άλλωστε αφού λόγο Καλλικράτη οι προβλέψεις γίνονται από τους προϋπολογισμούς των Περιφερειών τουλάχιστον από το 2011 και μετά ;

  5. Το ότι ψηφίστηκε «νομοθέτημα» όπου κάποιοι σκόπιμα αναθέτουν στο Μεταρρύθμισης να ορίσει αν μπορούν !!! να ολοκληρωθούν οι αναπληρώσεις.

  6. Το ότι αν και έχουμε το δίκιο με το μέρος μας οι Περιφερειάρχες μέχρι σήμερα δεν έχουν πιέσει καθόλου μα καθόλου στο Μεταρρύθμισης για να τελειώσει αυτή η ιστορία.

  Στο Ερώτημα της Δ20 ΓΛΚ απαντά της επόμενες ημέρες το ΥΠΕΣ.
  Να δούμε και τι θα απαντήσει και το Μεταρρύθμισης και εδώ είναι το κλειδί της Ιστορίας.
  Ελπίζω να υπάρχουν μερικοί με μυαλό και τσαγανό στο Φόρουμ από τις προκηρύξεις
  και να πιέσουν τις περιφέρειες τους να τελειώνει αυτή η ιστορία και να λύσουν το θέμα πιέζοντας και την ηγεσία του Μεταρρύθμισης.

  Αν δεν πιέσουμε ο καθένας την Περιφέρεια του (για την ακρίβεια να πάει στο Περιφερειάρχη και να απαιτήσει πλέον να τελειώνει η Ιστορία)
  να πιέσουν άμεσα. Αν δεν γίνει αυτό όχι το 2012 ούτε το 2015 και ίσως με δίκη.
  Όποιος πάει στον Περιφερειάρχη και θέλει επιχειρήματα ας επικοινωνήσει στο adikia2009@yahoo.gr για να τα λάβει.

  Να ξέρετε υπάρχουν άτομα και μέσα στις υπηρεσίες / υπουργεία που θέλουν να βοηθήσουν
  πρέπει όμως ανάλογα και εμείς να φωνάξουμε το δίκιο μας.

 50. Διαχειριστής :
  Korina ελπίζω να έχεις δει το mail που έστειλα και να οργανωθείτε.
  Καλή τύχη

  ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΚΡΗ.
  ΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..?
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!

 51. mims :
  Είμαι διοριστέος σε Ο.Τ.Α. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Είναι κανείς άλλος από εδώ για να οργανωθούμε;

  mims δώσε περισσότερα στοιχεία (Δήμο / Περιφέρεια / προκήρυξη) για να υπάρξει και ανταπόκριση. Κάνε το όπως ή Κορίνα.

  Τέλος παράκληση αν για οποιοδήποτε λόγο κάποια επισύναψη δεν μπορεί να κατεβεί και την χρειάζεστε στείλτε email στο adikia2009@yahoo.gr να το στείλουμε (και να διορθώσουμε το λάθος). Νικολέτα ευχαριστώ για την επισήμανση θα διορθωθεί άμεσα.
  Να έχετε υπόψη ότι όλα εδώ είναι σε εθελοντική βάση. Και για τον λόγο αυτό οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες.

 52. Είμαι διοριστέος σε Ο.Τ.Α. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Είναι κανείς άλλος από εδώ για να οργανωθούμε;

 53. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1/171Μ/2007. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ…
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

 54. Αυτό ακριβώς λέω,
  δυστυχώς πάμε πάλι στο Μεταρρύθμισης.
  Και το κακό δεν είναι αυτό. Tο κακό είναι ότι κανείς δεν αποφασίζει.

  Πάει θα χαζέψουμε έτσι όπως πάμε.

 55. Τι σου είπαν δηλαδη??? Να περιμένουμε το Ρέππα??? Εμένα σήμερα μου κοινοποίησαν την Απόφαση Διορισμού που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

 56. Και η κοροιδία συνεχίζεται.
  Για όσους τα χαρτιά πήγαν μέσω εσωτερικών στο ΓΛΚ για πίστωση κάθονται για Πάρκινγκ.

  Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει πλέον όχι να φωνάζουμε,
  αλλά να ουρλιάζουμε.

 57. gogo δεν είναι ακόμα σε τίποτα ξεκάθαρο και ο καθένας λέει ότι του καπνίσει.

  Ειδικά με την τελευταία πράξη όπου και το 2012 !!! θα πληρώνονται οι περιφέρειες από το ΓΛΚ και δεν ξεκαθάρισαν ακόμα!!! τι θα γίνει με εμάς, τι να πω κάποιοι μας πάνε τα έγγραφα μας ξανά 3 χρόνια πίσω και ξαναζητάνε!!! πιστώσεις από το ΓΛΚ. Και πάλι από την αρχή δηλαδή τα ταξιδιάρικα έγγραφά μας επιστρέψανε στο αρχείο!!! ε συγνώμη στην Σταδίου 31.

  Πρέπει να πιέσουν άπαντες στο ΥΠΕΣ / ΥΠΟΙΚ αλλά δυστυχώς οι των ΟΤΑ ακόμα δεν πιέζουν όσο πρέπει και είναι στον ύπνο του δικαίου!!! (λιθάργου).

  Εγώ θα είμαι εκεί. Οι υπόλοιποι αν δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις τους, πρέπει την εβδομάδα που έρχεται να είναι εκεί (Σταδίου 27 – 31 / ΥΠΟΙΚ) και να πιέσουν. Ξέρω πολύ καλά τι λέω μιας και από Οργανικές που ήταν έχουν ήδη μετατρέψει τις θέσεις μας σε προσωποπαγείς!!! στις καλές μας περιφέρειες,απαράδεκτα πράγματα αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν είχε αντιδράσει.

  Ας ξυπνήσουν και ας τρέξουν όλοι γιατί δεν γίνεται αλλιώς.

  Αλλιώς όλοι Μετανάστες / Gastarbeiter στο εξωτερικό μέχρι το τέλος του χρόνου!!!
  Πείτε μου εσείς τι άλλη λύση έχουμε;

 58. Οι των ΟΤΑ να μην ακούνε το τι λέει το ΥΠ Ρέππα ειδικά αυτοί με τελικά το 2009.

  Πρέπει να ρωτάν στο Εσωτερικών.

  Στο που εμπίπτουμε ή αν εξαιρούμαστε στο 1 / 5 /10/15 ή όσο θέλουν τι να σας πω οι απόψεις είναι ανάλογα με το ποιον μιλάς, οπότε εδώ μάλλον προσπαθείς να γελάσεις.

  Χρόνια πολλά σε όλους και ας ελπίσουμε με λιγότερα βάσανα.

 59. Χαιρετε.Προς ολους τους ομοιεδατες.Οι επιτυχοντες( ασεπ 2010 οτα) εκπιπτουν στην σχεση 1/5 η 1/10.Γνωριζει κανεις στα σιγουρα.Ευχομαι τα δεοντα για το καινουργιο ετος σ΄ολους

 60. zoira ειχα μιλησει με το γραφειο τησ Γαλανης.το τηλ 2131313257.εμενα μου ειπαν οτι εμπιπτουμε στο 1/5!!!!!!και θα παμε μεχρι το 2015… ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη για το θεμα εκει μεσα. Τι να πω!!!!!!!

 61. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!Ευχομαι την καινούρια χρονιά να βρεθεί λυση για όλους μας(έτσι γιατι σε κάτι πρέπει να ελπίζουμε!!) Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε την κατανομή των θέσεων αφού δεν εμπίπτουμε στο 1/10. gogo μπορείς μήπως να μου δώσεις όνομα και τηλέφωνο αυτού που μίλησες στο υπουργείο?

 62. Και πριν έλεγαν ότι το 2012 θα έχουν διοριστεί όλοι.
  Τώρα το κατανομή είναι να γελάς για τον απλούστατο λόγο πουθενά δεν προσδιορίζεται από ποιον γιατί και πότε.

  Μην πιστεύετε τίποτα από όσα πλασάρουν, διότι όλα μά όλα είναι για να καθυχάσουν και το χειρότερο από όλα ούτε και αυτά που υπόσχονται τηρούνται.

  Όσοι δεν κάναν το λάθος αλλά πήγαν δικαστικά, αρχίζουν τα δικαστήρια και ένας ένας θα δικαιώνονται. Αν δεν αλλάξει κάτι ίσως και να είναι για τους υπόλοιπους ο μοναδικός δρόμος.

 63. zoira Καταρχας χρονια πολλα!ισχυει το οτι με εχουν εγγραψει στον προυπολογισμο του 2012!Αλλα μαλλον δεν ειναι και πολυ σημαντικο!!!!!!Διοτι μιλησα με το Υπουργειο και μου ειπαν οτι και να μας εχουν εγγραψει, πρεπει να περιμενουμε την κατανομη θεσεων αλλιως δεν γινεται τιποτα!Αγνωστο ποτε θα βγει η κατανομη θεσεων!!!!!!!Και το αλλο που μου ειπαν ειναι οτι θα περιμενουμε μεχρι το 2015.Το 2012 θα ειναι πολυ δυσκολο να γινουν προσληψεις και αν γινουν θα ειναι ελαχιστες.Εγω πλεον δεν μπορω να βγαλω ακρη…Τον Ιανουαριο εχω ραντεβου με εργατολογο. Να δω τι θα πει και αυτος.

 64. 2. α. Η μισθοδοσία του μόνιμου και με σχέση εργα−
  σίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού
  των Περιφερειών, καθώς επίσης και του προσωπικού
  που υπηρετούσε την 31η Δεκεμβρίου 2010 στις Νομαρ−
  χιακές Αυτοδιοικήσεις και από 1.1.2011 μετατάχθηκε σε
  Δήμους σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3852/2010 (Α΄
  87), καταβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα εφαρ−
  μογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής
  Στρατηγικής 2012 – 2015 σε βάρος του Κρατικού Προϋ−
  πολογισμού….
  ΦΕΚ 262/16/12/11 τ.Α

  gogo, ειχες αναφέρει ότι η περιφερειά σου σε είχε εγγράψει στις πιστώσεις του προυπολογισμού της για το 2012. Το ίδιο έκαναν και οι δικοί μου. Τώρα τι γίνεται? Μήπως οι δικοί σου βρήκαν κάποια λύση?

 65. Zoira το θέμα της πρόσβασης έχει λυθεί και ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

  Είναι πλέον δυνατή η εγγραφή σχολίων και στην σελίδα αυτή.

  Απομένει μόνο η εμφάνιση και των σχολίων μετά το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί το οποίο
  θα γίνει πολύ σύντομα.

 66. Για τους συμμετέχοντες στο blog.

  Είναι προτιμότερο να δίνετε τηλ . πχ.
  κάποιο κινητό παρά mail στα σχόλια σας.

  O λόγος έχει να κάνει με την αύξηση και τον κίνδυνο διασποράς spam στο δικό σας mail.

  Όσοι έχουν καταχωρίσει το mail τους αυτό θα διατηρηθεί για 15 μέρες. Μετά για την δική σας ασφάλεια θα απομακρυνθεί.

 67. Έχει κάποιος υποψιν του τι γίνεται με την απογραφή μας? Εγω είμαι απο αναπλήρωση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η οποία πριν κάποιους μήνες έκανε την απογραφή μου παρότι δεν έχω διοριστει ακόμη όπως όλοι μας ή μάλλον οι περισσότεροι από εμας. Το θέμα είναι ότι επειδή είμαι διοριστέα και σε άλλη Περιφέρεια η τελευταία δεν μπορεί να κάνει πάλι απογραφή γιατί έχει προηγηθεί της Στερεάς Ελλάδας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προωθήσει τα χαρτια μου για ΦΕΚ. Οπότε μου ζητάει να αποφασίσω τώρα (παρόλο που στην ουσία δεν έχω κανενα διορισμό στα χέρια μου αφού είναι όλα παγωμένα)που θέλω οποτε ή να προχωρήσει ή να σταματήσει. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι έβγαιναν τα ΦΕΚ και αφου οριστικοποιούσαμε τις θέσεις μας επιλέγαμε. Είναι κάποιος στην ίδια περίπτωση με εμένα? Έχουν δίκιο ή μήπως προβλέπεται κάτι άλλο που τους διαφεύγει?

 68. Είμαι επιτυχών από σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2007(οριστικά 2009) της πρώην Ν.Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας.
  ΤΟ mail μου το γνωρίζει ο διαχειριστής .
  Ψάχνω άλλα παιδιά από την ίδια πρώην νομαρχία ή Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 69. καλημέρα. είμαστε δυο άτομα από την Λάρισα που διοριζόμαστε με αναπλήρωση στην περιφέρεια στερεάς Ελλάδας. Θα θέλαμε να συμμετάσχουμε και εμείς στην κίνηση με τον εργατολόγο. Αν θέλετε να μας ενημερώσετε το μαιλ μου είναι XXXX Ευχαριστώ

 70. καλημέρα σας, ειμαι και εγω εν αναμονη για Π. Κρήτης, Ν.Α. Ηρακλείου..τι νεοτερα προέκυψαν απο τον δικηγόρο?εγώ μένω κρητη και δεν μπορώ να έρθω αθηνα για να είμαι μαζί σας…εμας τα χαρτια μας εχουν επιστραφεί απο τον Ιούνιο στην περιφέρεια αλλα δεν έχει προχωρήσει τιποτα. επιστράφησαν με την δικαιολογία ότι είναι πλέον αρμοδιότητα της περιφέρειας η πρόσληψη αλλά δεν έκαναν τίποτα γιατί όπως λένε, δεν υπάρχουν χρήματα….

 71. zige το ραντεβου ισχυει αύριο τρίτη 18:30 στείλε μου το e-mail σου για να σου στείλω το τηλέφωνό μου.Ο δικηγόρος είναι ο Μητρόπουλος.

 72. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΩΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΛ XXXXXX

 73. Είμαι και εγώ για διορισμό από αναπλήρωση στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Παρόλο που δε μένω Αθήνα, έχω κατέβει πολλές φορές στο Υπουργείο Εσωτερικών και όντως αυτήν την αντιμετώπιση έχεις. Magda, επιθυμώ και εγώ να έρθω στο ραντεβού με τον εργατολόγο, ισχύει στις 6.30 την Τρίτη 22/11, Σίνα 18? Θα μπορούσα να έχω με κάποιον τρόπο και το τηλέφωνό σου?

 74. Χαίρετω,ακόμη κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι από Δευτέρα είναι να πάρουμε όλοι τηλέφωνα ακόμα και οι γονεις μας και να τους πούμε ότι είμαστε γνώστες αυτής της κατάστασης και να απειλήσουμε ότι το θέμα θα πάρει διαστάσεις, θα πάμε σε δικηγόρο, θα πάμε στα κανάλια(θα μπορούσαμε να στείλουμε e-mai στον Αυτια, Παπαδάκη όλοι μαζί σαν ομάδα)μήπως γίνει έτσι κάτι διότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο.Όσα γράφει ο no name έχει δίκιο………..Πρέπει να βιαστούμε……….

 75. Μέσα από το Υπουργείο έμαθα ότι προσανατολίζονται στο να μπλοκάρουν τους διορισμούς με αναπλήρωση παρότι μέχρι πριν από μερικές ημέρες γίνονται κανονικά αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει οριστικά. Μέσα από το υπουργείο μου είπαν ότι οι μόνοι τρόποι για να αντιστρέψουμε (ίσως ) αυτό που πάει να γίνει είναι οι εξής:
  1. Με πολιτική παρέμβαση, δηλαδή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παίρνουν και να ενοχλούν στο Υπ. για την υπόθεσή μας.
  2. Να συγκεντρωθούμε αρκετά άτομα και να πάμε στο Υπ. και να ζητήσουμε ακρόαση από την Μπεργελέ (διαφορετικά δεν μας δέχεται).
  3. Να μας εκπροσωπήσει δικηγόρος που να έχει πρόσβαση στο Υπουργείο, δηλ. «φίλος» του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργείου και να ενοχλεί με υπομνήματα.
  Όποιος μπορεί να συμβάλλει με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους να το κάνει. Όποιος έχει βουλευτή ας τον βάλει να παίρνει τηλ. τη Μπεργελέ για την υπόθεσή του. Όποιος μπορεί να έρθει Αθήνα να μαζευτούμε αρκετοί και να πάμε στη Μπεργελέ. Εγώ με κάποιους άλλους έχω κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού με δύο πολύ γνωστούς εργατολόγους στην Αθήνα. Όλοι μαζί πρέπει να παίρνουμε στο Υπουργείο και να ενοχλούμε έντονα για τους διορισμούς με αναπλήρωση.
  Πρέπει επίσης να σας πω ότι σε όσους από εσάς οι φάκελλοί σας (με αναπλήρωση) είναι ακόμα στις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ και δεν έχουν προωθηθεί για διορισμό τα πράγματα είναι χειρότερα για εσάς. Σύμφωνα με το Υπουργείο (και το διασταύρωσα με εργατολόγο) οι Περιφέρεις κρατούν παράνομα τους φακέλους σας διότι εφόσον από τον 4/2011 ισχύουν αυτές οι αποφάσεις περί αναπλήρωσης έπρεπε μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ήτοι 3 μήνες, να προωθήσουν τους διορισμούς σας. Οι Περιφέρειες όμως παρότι ήταν γνώστες δεν προχώρησαν τους διορισμούς κατόπιν τηλ. επικ. με το Υπ. κάτι το οποίο το Υπ. το αρνείται. Μάλιστα κάποιες Περιφέρειες όπως Θεσσαλίας και Δυτ. Ελλάδος έκαναν γραπτό ερώτημα στο Υπ και τους απάντησαν επίσημα ότι οι ανπληρώσεις εξαιρούνται και προχωρούν κανονικά αλλά τηλεφωνικα (ανεπίσημα) τους φοβέριζαν να μην προβούν σε διορισμούς. Οπότε εσεις πρέπει τώρα να κινηθείται δικαστικά εναντίον των Περιφερειών και να ζητήσετε τον διορισμό σας. Δεν θα σας υποδείξω εγώ πως θα κινηθεί ο καθένας αλλά να ξέρετε ότι επειδή το έψαξα πολύ όταν διορίσουν αυτούς που θέλουν δεν είναι σίγουρο ότι θα διοριστούν οι υπόλοιποι. Αυτό που είπε η Μάγδα «όποιος πρόλαβε, πρόλαβε» ισχύει. Έχει γίνει πολλές φορές και συνεχίζει να γίνεται σε διάφορα θέματα.

 76. Στο θέμα μας τώρα…Η πολιτική ηγεσία του Υπ. Διοικ. Μεταρ. έκανε τον 4/2011 μία παράνομη ερμηνεία του νόμου περί παγώματος των προσλήψεων για να προχωρήσουν επιλεκτκά κάποιες προσλήψεις. Σύμφωνα με αυτές τις αποφάσεις πρέπει να διοριστούν όλοι οι διοριστέοι με αναπλήρωση. Οταν λέω πολιτική ηγεσία εννοώ τον Ρέππα και την ομάδα του και ο εκετελεστής αυτής της παρανομίας είναι η κα Μπεργελέ. Η τελευταία είναι Γεν. Γραμματέας (πολιτική θέση) του Υπ. Διοκ. Μεταρ. και αυτή λαμβάνει τις αποφάσεις γι’ αυτό το θέμα. Για την ιστορία να σας πω ότι είναι πρωην υπάλληλος του υπουργείου που έχει περάσει από όλη την ιεραρχία και την οποία την ξήλωσε η ΝΔ το 2004. Αυτή έκανε αυτή την ερμηνεία τον 4/2011 και στην συνέχεια οι λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες (Γεν. Δ/ντης, Δ/ντης) ακολούθησαν τη συγκεκριμένη ερμηνεία. Οπότε, οι λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες, παρότι συμμετέχουν σε αυτή τη παρανομία, είναι καλυμένοι. Αυτό το οποίο θα μπορούσε να κάνει κανείς είναι να κάνει αναφορά στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και στο συνήγορο του πολίτη και στην καλύτερη να τους επιπλήξουν γιατί δεν εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για το θέμα αυτό. Στην πράξη θα τους καλύψει η πολιτική ηγεσία. Επίσης, θα μπορούσε κανείς να θέσει το θέμα υπόψη των κομμάτων της αντιπολίτευσης και να γίνει ερώτημα στη βουλή καθώς και των καναλιών. Όλα τα παραπάνω αξίζει να τα κάνει κανείς για να τους εκθέσει και να τους δημιουργήσει πρόβλημα αλλά δεν θα κερδίσει κάτι για την υπόθεσή του.

 77. Η δημόσια διοίκηση είναι κάτι σαν τη δικαιοσύνη…δηλ. αποφασίζω και διατάζω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν και δεν ακολουθεί πάντα ούτε το δίκαιο, ούτε το σωστό, ούτε τη λογική και γι΄αυτό οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν σε βάθος αυτούς τους τομείς δεν μπορούν να το συνειδητοποπιήσουν. Για παράδειγμα δύο διαφορετικοί δικαστικοί μπορούν να κάνουν δύο διαφορετικές ερμηνείες του ίδιου νόμου και να βγάλουν δύο διαφορετικές αποφάσεις για το ίδιο πράγμα. Αυτό στην Ελλάδα είναι νόμιμο και συμβαίνει, ενώ ένας απλός άνθρωπος δεν μπορεί να χωνέψει πως ένας νόμος μπορεί να έχει δύο ερμηνείες. Γιατί κάνω αυτή την εισαγωγή? Η πολιτική ηγεσία που βγάζει ένα νόμο είναι υπεύθυνη να κάνει και την ερμηνεία αυτού. Εάν η ερμηνεία του νόμου είναι λανθασμένη ή παράνομη (λαμβάνοντας υπόψη το συνταγμα, λοιπές νομοθεσίες κλπ), τότε ο θιγόμενος μπορεί να την προσβάλει δικαστικά και να δικαιωθεί. Το γεγονός ότι θα δικαιωθεί δεν σημαίνει ότι οι πολιτικοί που έκαναν το λάθος ή την παρανομία θα τιμωρηθούν, απλά θα υποχρεωθούν να την τροποποιήσουν στο ορθό. Δεν έχει νόημα να κυνηγήσεις ένα πολιτικό παρά μόνο να τον πιέσεις με διάφορους τρόπους να σε συμπεριλάβει στα σχέδιά του.

 78. Ωραία όσα λες no name (Σημείωση: βάλε κάποιο όνομα / ψευδώνυμο)
  αλλά το θέμα δεν είναι η διαμάχες μεταξύ των Εσωτερικών και Εσωτερικών (Μεταρρύθμισης τρομάρα τους), αλλά τι ζημιά κάνουν σε εμάς.

  Και δεν είναι μόνο αυτό.
  Εμάς μας έχουν καταδικάσει με την εγκύκλιο όπου διορίσαν όλους τους άλλους εκτός από τις περιφέρειες και δήμους ήδη από το 2010.

  Και ας έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν από το 1ο τρίμηνο του 2011. τελειώνει ο χρόνος και ακόμα περιμένουμε.

  Επίσης για πολλούς απο εμάς είμαστε μπήκαμε στον 3ο χρόνο αν είναι δυνατόν και συνεχίζουν να εμπαίζουν.

  Δεν μας ενδιαφέρουν «τα παιχνίδια τους». Εμείς θέλουμε να τελειώσει το μαρτύριο της Σταγόνας.

  Γιατί πως αλλιώς μπορείς να εμηνεύσεις αυτό που κάνουν με μας.

 79. Μάγδα το κράτος δεν είναι όποιος πρόλαβε.
  Πες μου πoιος το είπε αυτό το απίστευτο. Έχω την αίσθηση ότι αυτά που λένε είναι η γνωστή συζήτηση του καφέ.

  Σε / μας δουλεύουν. Ο Εμπαιγμός στο μεγαλείο του.

  Πως είναι δυνατόν να περιμένουμε 2 με 3 χρόνια ενώ άλλοι πολυ αργότερα έχουν ήδη διοριστεί;

  Η πολιτική ηγεσία έχει και όνομα.
  Ας μας πει το φρούτο ποιος του το είπε και ας του κάνουμε κάποια επίσκεψη να τα πει μας και να του τα πουμε λιγάκι.

 80. καλησπέρα φίλοι…πρώτη φορά συμμετέχω στις συζητήσεις σας παρότι τις παρακολουθώ στενά. Είμαι και εγώ διοριστέος στην ΠΙΝ με αναπλήρωση. Όπως θα ξέρετε, μετά τον διορισμό του Κολεντίνη στάλθηκαν όλοι οι υπόλοιποι φάκελοι των διοριστέων από την ΠΙΝ στο Υπ. Εσωτερικών για να προχωρήσουν οι διορισμοί, όπου τελικά μπλόκαραν. Επειδή έχω παρακολουθήσει το θέμα στενά και τον τελευταίο καιρό έχω μιλήσει με αρκετά στελέχη στα υπουργεία θα σας πω πως έχουν τα πράγματα.
  Από τον Απρίλιο 2011 το Υπ. Διοικ. Μεταρ. έχει κάνει μία παράνομη ερμηνεία του νόμου περί παγώματος των προσλήψεων σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται από το πάγωμα οι αναπληρώσεις (εντελώς τρελό, παρότι μας συμφέρει). Αυτό το έχουν παραδεχθεί στο υπουργείο και ισχυρίζονται ότι έγινε με πολιτική παρέμβαση για να προχωρήσουν επιλεκτικά και μυστικά κάποιες προσλήψεις. Ωστόσο, ισχυρίζονται ότι αυτό δεν έγινε για κομματικούς λόγους αλλά είχαν θετικές προθέσεις για να στελεχωθεί το δημόσιο. Μετά το πρώτο έγγραφο που υπέγραψε η κα. Μπεργελέ (Γεν. Γραμματέας) τα υπόλοιπα στελέχη του Υπουργείου (Γεν. Δ/ντής & Δ/ντης) έδιναν αυτή την ερμηνεία επιλεκτικά προς διάφορες υπηρεσίες για να προχωρήσουν επιλεκτικά προσλήψεις νομίζοντας ότι δεν θα το μάθαιναν άλλες υπηρεσίες. Αν βαλετε στο Εθν. Τυπογραφεία (τευχος Γ) τον αριθμό των αποφάσεων θα σας βγάλουν εκατοντάδες διορισμούς με αναπλήρωση μέσα στο 2011 (νοσοκομεία, Δήμοι Αλίμου, Κηφισιάς & Εκάλης, ΕΤΕΑ, ΠΙΝ). Μαζί όμως με αυτούς που ήθελαν να προχωρήσουν άρχισαν να μαθαίνουν για την ύπαρξη αυτών των εγγράφων και άλλες υπηρεσίες και να κάνουν χρήση όπως για παράδειγμα και η ΠΙΝ που καλώς έκανε. Αυτό τους θορύβησε στο Υπουργείο ότι αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση και τώρα προσπαθούν να το μαζέψουν. Εδώ και καιρό πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και Περιφέρειες, έπαιρναν τηλ στο υπουργείο να ζητήσουν εξηγήσεις γι΄αυτά τα έγγραφα και τους φοβέριζαν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να βγει εγκύκλιος κατανομής θέσεων και ότι εννοούσαν τις αναπληρώσεις που ο πρώτος έχει πάει έστω και για μία ώρα και να παραιτήθηκε (αυτό δεν προκύπτει από τις αποφάσεις τους και το έχου παραδεχθεί) αλλά επίσημα δεν το σταματούσαν (δεν μπορούσαν να αναιρέσουν την αρχική τους απόφαση) και οποιοι προχωρούσαν διορίζονταν. Μετά το διορισμό του Κολεντίνη έγινε θέμα μεταξύ του Υπ. Εσωτερικών και του Διοικ. Μεταρ. και ο ένας προσπαθεί να τα ρίξει στον άλλο. Το Εσωτερικών για να είναι καλυμμένο μπλόκαρε τους επόμενους διορισμούς και έκανε επίσημο ερώτημα στο Διοικ. Μεταρ. για το τι ακριβώς εννοούσε με αυτές τις αποφάσεις για να το εκθέσει. Το Διοικ. Μεταρ. λέει ότι αυτοί δεν δημιούργησαν θέμα επίσημα και ότι έαν το Εσωτερικών προχωρούσε τους διορισμούς δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά τώρα που έκανε επίσημο ερώτημα η πολιτική ηγεσία του Διοικ. Μεταρ. θορυβήθηκε και προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος. Εν ολίγοις με βάση τις δικές τους αποφάσεις πρέπει να προχωρήσουν όλοι οι διοριμοί με αναπλήρωση και αυτό γινόταν όλο το χρόνο μόνο γι΄αυτούς που μάθαιναν την ύπαρξη αυτών των εγγράφων. Τώρα που σιγα-σιγά το μαθαίνουν πολλόι προσπαθούν να αλάξουν την αρχική του ερμηνεία γα να το σταματήσουν. Οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι αποφάσεις τους ήταν τόσο ξεκάθαρες που δεν επιδέχονται καμιάς αλλαγής και γι΄αυτό προσανατολίζονται στο να βγάλουν μία εγκύκλιο γενική που έμμεσα να μπλοκαρει τις αναπληρώσεις ή να δώσουν μία νέα ερμηνεία ότι δηλ. εννοούσαν να έχει πάει ο πρώτος και μετά να παραιτήθηκε. Ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν στέκει αλλά με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουν αυτή τη κατάσταση και όποιος έχει το κουράγιο να πάει δικαστικά θα διακαιωθεί οπώς και οι ιδιοι μου είπαν.

 81. Παιδιά πρέπει να πιέσουμε όλοι μαζί γιατί ακόμα δεν έχουν βγάλει άλλη εγκύκλιο, ότι οι αναπληρώσεις είναι αναπλήρωσεισ κ ότι νόμιμα δικαιούμαστε να διοριστούμε, να είναι δίκαιοι με όλους και να μην κάνουν διακρίσεις.Πρέπει να τους πιέσουμε όσο είναι νωρίς ακόμα.

 82. καλησπέρα,μας είπαν ότι πήραν εντολή από πολιτική ηγεσία να μην προχωρήσουν σε κανένα διορισμό(από αναπληρώσεις).Όσον αφορά την απάντηση που έδωσαν αρ.πρωτ. διππ/φ.επ2/308/14500/22-08-2011 στο ερώτημα που έκανε η περιφ.θεσσαλίας «Διοριστεος που δεν αποδεχεται διορισμο η παραιτηθηκε εντος ετους απο τον διορισμο αναπληρωνεται απο τον επομενο κατα σειρα στον πινακα επιτυχιας υποψηφιο χωρις να απαιτειται δημοσιευση στην εφημεριδα της Κυβερνησεως. Η υπηρεσια μας θεωρει οτι οι ανωτερω περιπτωσεις αναπληρωσης κενων οργανικων θεσεων, εφοσον υπαρχουν ηδη οι σχετικες εγγραφες προβλεψης θεσεων και δεν προκυπτει αυξηση του συνολικου αριθμου διοριστεων, δεν εμπιπτουν στον περιορισμο 1/5 και συνεπως μπορουν να προωθηθουν οι σχετικες διαδικασιες για την ολοκληρωση τους»,ρώτησα γιατί αυτό δεν ισχύει και για μένα,εφόσον είμαι ίδια περίπτωση με κολεντίνη και ίδια περιφέρεια μου απάντησαν:»εάς ερχόσουν πιο νωρίς» τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Εσείς τι καταλαβαίνετε?

 83. Δηλαδή για να καταλάβω εμάς με τελικά το 2009 μας απέκλεισαν με εγκύκλιο διορίζοντας όλους τους άλλους και τώρα ετοιμάζουν εγκύκλιο να μας ξαναπαγώσουν τους κατεψυγμένους.

  Παίδες πρέπει όχι απλώς να πιέσουμε αλλά να τους κάνουμε να νιώσουν ότι δεν πάει άλλο.

 84. Kαλησπέρα Magda. Τι εννοείς λέγοντας κάθε προσπάθεια για διορισμο?πχ δικαστικη προσφυγη?

 85. και εγώ κατέθεσα δικαιολογητικά το καλοκαίρι του 2009 με οριστικά το2008,ήμουν δευτερη στην σειρα κατάταξησ όπου η 1η δεν δεχθηκε διορισμό.Από ότι κατάλαβα όλεσ αυτές τις μέρες δεν πρόκειτε να μας διορίσουν εάν δεν πιέσουμε εμείς.δεν πρόκειτε να το αφήσω γιατί διοριστέοι μετά από εμένα ήδη δουλεύουν.Η αδικία σε όλο τησ το μεγαλείο!Δεν μπορώ να γράψω εδώ τι μου είπαν.Στείλε μου το e-mail σου για να σου πω λεπτομέρειες.Τώρα συζητουν να βγάλουν εγκύκλιο για να σταματήσουν κάθε προσπάθεια για διορισμό.

 86. Μάγδα δεν είναι αυτοί που διόρισαν τον Κολεντίνη παράνομοι.

  Με εμάς είναι παράνομοι.

  Και εννοείται ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι.

  Μηπως θυμάστε την εγκύκλιο με βάση την οποία διορίστηκαν όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς;

  Α ξέχασα αυτή ήταν το 2010!!!

  Επίσης ξέχασα ανέφερε ότι οι διαδικασίες μας θα ξεκινήσουν το 2011 πρώτο τρίμηνο.

  Για δείτε ακόμα και χθες ΦΕΚ Γ 948 διορισμός στα Φάρσαλα.

  Η ξεφτίλα έχει και τα όρια της.

  Ειδικά αν στην ίδια προκήρυξη έχουν ήδη διορίσει
  τόσο κανονικά όσο με αναπλήρωση.

  Πως είναι δυνατόν να μην είναι παράνομοι οι των Υπουργείων
  όταν τίποτα από τους νόμους δεν εφαρμόζουν για την περίπτωση μας.

  Το Σταδιακά που λέγανε από την αρχή μήπως το έχουν εφαρμόσει πουθενά
  από εμάς.

  Α ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι είχα καταθέσει τα δικαιολογητικά το 2009
  με τελικά τον Ιούλιο του 2009 2μιση χρόνια τώρα.

  Ότι η ίδια η προκήρυξη όριζε συγκεκριμένο χρονκό διάστημα μέχρι τον διορισμό μας.
  Ότι 30 ημέρες μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών όριζονταν ότι έπρεπε να είχαμε διοριστεί.

  Και κάτι ακόμα Μάγδα
  Για όσα συμβαίνουν δεν έχουμα καμμία μα καμμία ευθύνη.

 87. γεια σας παιδια!Είμαι από Π.Ι.Ν και είμαι Αθήνα σχεδόν 2 μήνες και πάω από Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Μεταρρυθμισης,με έχουν κάνει μπαλάκι.Μέτα από πόλύ πίεση και συμπερένοντας ότι έχουν γίνει παράνομοι διορισμοίτο υπουργειο εσωτερικών πέταξε το μπαλάκιστο υπουργείο μεταρρύθμισης κάνοντας ένα ερώτημα που αφορά τον διορισμό από αναπληρώσεις.Για να μην λέω πολλά και εκθέσω πολλούς,παράνομα διόρισαν και προσπαθούν να το σταματήσουν εδώ, ο κος Σπηλιωτόπουλος μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για μας και ας είμαστε ίδια περίπτωση με τον κολεντίνη κ.α.Με συμβούλεψε να κινηθούμε όλοι μαζί ή να πάμε σε δικηγόρο.Καταλαβαίνετε ότι το πράγμα βρωμάει.Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην διοριστούμε ποτέ.Όποιος ενδιαφέρεται για τον διορισμό του ας τηλέφωνεί καθημερινά στα υπουργεία κυρίωσ μεταρρύθμισης ,όχι σε υπαλλήλουσ αλλά σε προϊστάμενο ή διευθυντή και να απειλεί ότι θατο πάμε το θέμα πολύ μακριά.Εγώ με ένα διοριστέο γι την ίδια περιφέρεια(ιονια νησιά) την τρίτη 06:30 πάμε στον εργατολόγο μητρόπουλο Σινά 18, Πανεπιστήμιο,όποιος ενδιαφέρεται να ερθει.

 88. Ότι και να γίνει πλέον το 12 είμαστε.
  Αν γίνουν εκλογές τον Φεβρουάριο με τις 20 μέρες παγώματος
  μας βάλανε φωτιά. Οπότε μάλλον πλέον πρέπει
  να πιέσουμε ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ και με τηλέφωνα πιεστικά στο Υπ. Μεταρρύθμισης αλλά και εσωτερικών. Μερικά από τα τηλέφωνα (με κάθε επιφύλαξη) είναι:

  «Μεταρρύθμισης»
  2131313315 και 2131313311 Μπινιάρη Ελευθερία
  2131313209 Σπηλιωτόπουλος
  2131313257 Γαλάνη

  Και
  Eσωτερικών σχετικά με ΟΤΑ και εδώ πρέπει να πούμε και να πιέσουμε μπας και τελειώσει αυτό το βάσανο:

  2131364957 Θεοδωρόπουλος Γενική Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  2131364980 Μπελιά Διεύθυνση Οικονομικών
  2131364025 Μέντζελος Διεύθυνης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ

 89. έχουμε μήπως κανένα νέο? Εμένα έχει εγγραφεί πίστωση στον προϋπολογισμό του 2012 αλλά για το 11 δέν μπορούμε να επικοινωνίσουμε με το υπουργείο για να δούμε τί θα γίνει..

 90. Gogo εγώ δεν θα κινηθώ προς αυτή την οδό γιατί το θεωρώ χαμένο χρόνο και χρήμα. Θεωρώ ότι μέχρι να βγεί η δικαστική απόφαση κάτι θαχει προχωρήσει και αν πάλι δεν έχει προχωρήσει σημαίνει ότι πάλι δεν θαχουν λεφτά οπότε και δικαστική απόφαση ναχεις δεν νομιζω ότι μπορεις να πιεσεις αν ο αλλος σου λεει δεν εχω να σε πληρωνω. Τέλος κι αν ακόμη κατέληγα σε αυτή την απόφαση θα το προχωρούσα μόνο για κάποια άλλη θέση που περιμένω και με ενδιαφέρει περισσότερο από την Περιφέρεια Στερεάς. Πάντως ευχαρίστησε την κοπέλα εκ μέρους μου που με ενημέρωσε για τις προθέσεις της και ρώτησε αν ενδιαφέρομαι.

 91. ventil απ’ οσο ξερω η κοπελα θα το παει δικαστηκα διοτι δεν ειναι και πολυ θετικο το κλιμα!!!

 92. Gogo, αν δούμε ότι οι λοιπές Περιφέρειες αρχίζουν να κινούνται και οτι κάτι πάει στραβά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τότε σίγουρα θα σου το ζητήσω. Προς το παρόν στασιμότητα….

 93. Kαλησπέρα gogo. Συγγνώμη που δεν σου απήντησα νωρίτερα αλλά έλειψα για λίγες ημέρες. Προς το παρόν δεν χρειάζεται να μου δώσεις το τηλεφ της κοπέλας γιατί ότι ξέρω το γράφω εδώ. Τώρα αν η ίδια θέλει το δικό μου πες μου να σου το δώσω.

 94. Σωστά σε βάλαν gogo για το 2012 όμως δεν θα έπρεπε να επικαιροποιήσουν και
  τα έγγραφα για το 2011 το κάνουν;

  H απορία είναι γιατί ενώ γνώριζαν δεν είχαν βάλει και στον προυπολογισμό του 2011.

  Επίσης για δες και συ στον Φάκελο σου τι έλεγε το διαβιβαστικό όταν επέστρεψαν τα έγγραφα
  από το Υπουργείου Εσωτερικών;

  Όσο για την κοπελιά που λέει ότι έχει πρόβλημα
  από έλεγχο που έχω κάνει δεν φαίνεται ότι έχει το σύστημα πρόβλημα.
  Θα πρέπει μάλλον να κοιτάξει στο υπολογιστή της
  ή αν τυχών μπαίνει από το http://www.gatosnet.gr να δοκιμάσει και από το
  http://adikia.no-ip.org

 95. ventil ειναι μια κοπελα απο την περιφερεια Στερεας Ελλαδας αλλα δεν μπορεινα επικοινωνησει μεσω της σελιδας αυτης(υπαρχει καποιο προβλημα και την πεταει συνεχεια εξω ο υπολογιστης).Αν θελεις να ερθεις σε επαφη μαζι της, πες μου για να σου δωσω το τηλεφωνο της

 96. imoi θελω να μου εξηγησεις κατι διοτι εχω μπερδευτει με τοσα που ακουω!!!!!εμενα στην περιφερεια μου ειπαν οτι με εχουν βαλει στον προυπολογισμο του 2012 και θα περιμενουμε για την εγκριση του!Αρα εγω περιμενω την αποφαση της περιφερειας μονο η και κατι αλλο?

 97. καλημερα!μιλησα και εγω σημερα με ατομο που ειναι για αναπληρωση στην Στερεα Ελλαδα και του ειπαν οτι πρεπει να περιμενει την κατανομη θεσεων και οτι καμια προσληψη δεν θα γινει εαν δεν βγει αυτη η αποφαση.Θα προχωρησουν μονο οι δικαστικες αποφασεις!

 98. mar επικοινώνησα σήμερα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και είπαν ότι η τελευταία ενημέρωση που είχαν είναι ότι πρέπει να περιμένουν την περιβόητη κατανομή θέσεων από το ΥΠΕΣ. Τους ανέφερα τις τελευταίες εξελίξεις που γράφει η chrisomalina αλλά ακόμη δεν γνώριζαν τίποτα. Αν θέλεις κάνε και εσύ μια κρούση

 99. imoi λεει σας επιστρέφουμε κτλ……..και λαμβάνοντας υποψη αρ, 244,268,269 κ 283 ν. 3852/10 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)όπου θα βεβαιώνεται με απόφαση της οικονομικής υπηρεσίας της περιφέρειας σας η ύπαρξη πίστωσης στον προυπολογισμό της οικ ετους 2012 και εφεξής ( με εξαίρεση το οικ. ετος 2011 που θα καλυφθεί απο τον κρατικό προυπολογισμό….και παρακαλούμε για τις δικές σας λόγω αρμοδιόρητας ενέργειες

 100. Σ’ευχαριστώ πολύ chrisomalina για τη διευκρίνιση. Και στη δική μου περίπτωση οι οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων έχουν ΦΕΚ 2008, εγώ έχω απόφαση αναπλήρωσης μετά τις 15-3-10 αλλά έχω την εντύπωση ότι η προηγούμενη δεν αρνήθηκε αλλά παραιτήθηκε. Αν μάθεις κάτι από τη δική σου περιφέρεια πες μας σε παρακαλώ καθότι απ’ότι φαίνεται υπάρχει μία σύγχυση μεταξύ αυτών που λέει στον καθένα μας η κάθε περιφέρεια.

 101. Δηλαδή τι ακριβώς λέει chrisomalina για τις πιστώσεις;
  Αν μπορείς πες μας μπας και βγάλουμε άκρη.

 102. imoi πήρα χθες το διαβιβαστικό με το οποίο επέστεψαν τα χαρτια μας από το ΥΠΕΣ πίσω που είναι πολύ βοηθητικό γιατι λέι πως πρέπει να προχωρήσουν με τις πιστώσεις.

 103. Vetil εννοεί όσους είχαν ατομικό ΦΕΚ διορισμού μεχρι 15-3-10 και μετά αναπληρώθηκαν, δηλαδή οτι ειχε γίνει όλη η διαδικασία και ΥΠΕΣ ΚΑΙ ΓΛΚ.
  Στην δική μου περίπτωση οι οριστικοι πινακες αποτελεσμάτων έχουν ΦΕΚ 2008 παρόλα αυτά εγω έχω απόφαση αναπλήρωσης 12/2009 αλλα οι προηγούμενοι απλώς αρνήθηκαν και δεν είχε προχωρήσει η διαδικασία.
  Αυτό μου προβάλουν ωσ πρόβλημα γιατι λένε ότι αυτό σημαίνει ¨πρόλεψη θέσης¨.
  Πάντως εγώ επειδή τους πιέζω καθημερινά σήμερα μου είπαν ότι θα κάνουν ερώτηση στο υπουργειο ειδικά για την περίπτωση μου.(εννοείται και όσους ειναι στην ίδια θέση με μένα)που στην δικη μου περιφέρεια αφορά 9 άτομα.

 104. Aκόμα και τώρα να τους καλέσουν τους πρέπει να επικαιροποηθούν τα έγγραφα τους.

  Που στηρίζεται σε αυτού του στυλ διάκρισης για τους υπόλοιπους της αναπλήρωσης;

  Σε πιο νόμο ποια παράγραφο;
  Ποια εγκύκλιο ποια απόφαση;

  Υπάρχουν και μεταγενέστες αποφάσεις Αναπλήρωσης.
  Γιατί αυτοί προχώρησαν και όσοι έχουν αναπλήρωση μετά τις 15-10-2010 όχι;
  Και δεν αναφέρομαι μόνο για τους ΟΤΑ.

 105. ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΦΕΚ ΜΕΧΡΙ 15/3/2010 Ή ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΕΚ ΜΕΧΡΙ 15/3/2010? ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΠΡΙΝ.

 106. Πριν μια βδομάδα η Γαλάνη είχε πει στην δική μου περειφέρια Κ.Μακεδονίας να προχωρήσει μονο τις περιπτώσεις αναπλήρωσης που τα άτομα που αντικαθιστούσαν είχαν πάρει ΦΕΚ και δούλεψαν έστω και μια μέρα.
  Σήμερα είπε να προχωρήσουν όσοι αναπληρώνουν αυτους που είχαν πάρει ΦΕΚ μέχρι
  15-3-2010 που αρχίζει να ισχύει ο ν.3833/2010.
  Αύριο βλέπουμε ….
  Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω που τα στηρίζει αυτά σε ποιους νόμους και αν τα στηρίζει κάπου τι νόμοι εναι αυτοί που αλλάζουν ανα βδομάδα?

  Το κακό βέβαια είναι που η υπεύθυνη προσωπικου ακούει μόνο αυτήν και τις περίεργες εντολές της

 107. Chrisomalina για την θέση τους κατέβασε το οργανόγραμμα (υπάρχει στο site)
  του υπουργείο Ρεππα (ηλεκτρονικής κλπ διακυβέρνησης).

 108. 1. Με το θέμα του διορισμού από αναπλήρωση χωρίς υπαγωγή στον 1 προς 5 μπορεί να έχει βάση και αποτέλεσμα ,κατά τη γνώμη μου, αν έχουν διοριστεί οι υπόλοιποι που πιθανόν υπάρχουν στην ίδια προκήρυξη πριν τις διαδικασίες παγώματος προσλήψεων .
  Δείτε εδώ τις δημοσιεύσεις στις 18 και 19 /10/2011
  http://www.diorismos.gr/forum/viewtopic.php?t=15434&postdays=0&postorder=asc&start=600
  μάλλον εδώ έχει γίνει πρόσληψη ατόμων από αναπλήρωση χωρίς να έχει γίνει η πρόσληψη των υπολοίπων της ίδιας προκήρυξης που δεν αναπληρώθηκαν!!! Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Ας μας πει ο φίλος ο Πάνος αν έχουν διοριστεί όλοι από την προκύρηξή του (αν υπάρχουν βέβαια άλλοι).
  2. Βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάρει νέες αποφάσεις πρόσληψης από τις νέες περιφέρειες. Εχετε όλοι? Μήπως πρέπει τώρα να ζητήσουμε να εκδοθούν για όλους νέες αποφάσεις? Να προχωρήσει κάπως η διαδικασία, πιθανόν πάμε σε εκλογές.
  3. chrisomalina η παραγρ 3 του άρθρου 10 του ν.3833/10 έχει καταργηθεί με άλλο νόμο πριν το άρθρο 37 παρ 1 του ν.3986/11.

 109. Που τα στηρίζει όλα αυτά που λέει η Γαλάνη γιατι μια προσεκτικότερη ανάγνωση του ν.3833/10 ίσως μας βοηθήσει.(αρθρο 11παράγραφος 3 το δ που αναφέρεται στις εξαιρέσεις και παραπέμπει στο αρθρο 10 παράγραφος 2 και 3) βεβαια η παραγραφος 3 του αρθρου 10 του ν.3833/10 αντικαταστάθηκε από του αρθρου 37 παρ 1 του ν.3986/11.
  Αυτά μπορει να σας μπερδεψα αλλα αξίζει τον κόπο να το ξαναδούμε ιδικά ορισμένοι που αντικαθιστούν διοριστέους με οριστικά 2009 και πριν.

 110. Σήμερα που μίλησα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (κα Κιαμούρη 22313 53345)μου είπε ότι μίλησαν με τη Γαλάνη την Δευτέρα (χωρίς να γνωρίζουν τις εξελίξεις με τη Ζάκυνθο) και ήταν ανένδοτη και τους είπε μη τυχών προχωρήσουν σε προσλήψεις πριν βγει η απόφαση από τον Υπουργό. Εγώ της έκανα γνωστό το θέμα με τον Πάνο και είπε θα το δει. Όσοι είστε στην ίδια Περιφέρεια κάντε τον κόπο να την πάρετε κι εσείς.

 111. καλησπερα!!!!!ειμαι και εγω απο αναπληρωση στην περιφερεια Ηπειρου. απ΄ οτι μου ειπαν μας εχουν υπολογισει στο προυπολογισμο του 2012.Βεβαια το θεμα ειναι εαν θα εγκριθει!(θελω να πιστευω οτι δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα). Υπαρχουν αλλα ατομα για την περιφερεια ηπειρου?αν ειναι να επικοινωνησουμε.

 112. Ο/Η imoi λέει:

  17/10/2011 στις 1:27 μμ

  Chrisomalina τι λένε!!!
  φυσικά και δεν είμαστε καινούργιες προσλήψεις από την Περιφέρεια, αλλά αναπληρώσεις σύμφωνα και με την διαδικασία που ορίζει ο νόμος περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για δες το κείμενο ορισμού τις αναπλήρωσης της απόφαση Δυτικής Ελλάδας ή της Θεσσαλίας.
  imoi που μπορουμε να δουμε την απόφαση Δυτικής Ελλάδας ?

 113. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ) ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΚΟΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΗΛ: 2231353351 ΚΑΙ ΚΑ ΚΙΑΜΟΥΡΗ ΤΗΛ: 2231353345. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

 114. imoi εχω πάρει αντιγραφο της ερώτησης και της απάντησης καποια στιγμη θα στα στείλω με mail

 115. ΠΑΝΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ Η ΓΑΛΑΝΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
  Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ

 116. APOKLEIETAI ΝΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΓΑΛΑΝΗ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ. ΤΡΕΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 117. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΘΗΝΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

 118. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠ ΓΙΑ ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30/9/2011

 119. Με αυτήν την λογική που σου ανέφεραν δεν θα είχαν βγει και οι πιστώσεις για τις αναπληρώσεις που αυτοί σου αναφέρουν δηλαδή πήγαν παραιτήθηκαν και μετά έγινε αναπλήρωση. Και αυτό διότι οι Πιστώσεις αν είχαν δοθεί δεν ήταν για φέτος αλλά τουλάχιστον πέρσι. Και επίσης αφού είναι για άλλο άτομο θα έπρεπε να ξαναβγούν πιστώσεις για το άτομο αυτό δηλαδή πάλι.

  Πρόσεξε όμως οι Περιφέρειες είναι από φέτος σύμφωνα με τον Καλλικράτη Αυτοδιοίκηση (ΟΤΑ) και κάθε χρόνο έχουν δικό τους προυπολογισμό.

  Αν υπήρχε πρόβλεψη θέσης τότε θα πρέπει να υπάρχουν πιστώσεις για τις περιπτώσεις αυτές. Αν όχι τότε ο προυπολογισμός τροποποιείται ανα μήνα!!! . Επίσης κανονικά θα έπρεπε να είχαν προβλέψει πιστώσεις για θέσεις όπως η δικής σου μιας και αναμενόταν ο διορισμός και υποτίθεται υπάρχουν χρονοδιαγράμματα.

  Από ότι φαίνεται οι άνθρωποι και στην Περιφέρεια την δικής σου δεν έχουν διαβάσει καλά τον Καλλικράτη.

  Οπωσδήποτε να ζητήσεις αντίγραφο του ερωτήματος.
  Διότι από το πως ρωτήσαν εξαρτάται και το τι θα απαντήσουν.

  Λοιπάμαι που το λέω αλλά αν συνεχίσουν με αυτά που λεν μάλλον η δικαστική οδός είναι η καλύτερη.

 120. Ειλικρινά το πιστεύω ότι θα μου το πεί.

  Σήμερα της είπα ότι μόνο με δικαστική απόφαση θα διοριστώ τελικά έτσι που το πάνε.

  Επίσης μου είπε ότι εφόσον δεν βγήκε ποτέ απο το ΓΛΚ πίστωση για την θέση μου γιαυτό εμπίπτει στην αύξηση του αριθμού των προσλήψεων αρα και στο 1 προς 5.

  Μπάχαλο Μπάχαλο ….

  Ξέχασα να σας πω ότι εκανε έγγραφο στο ΥΠΕΣ με ερώτηση για τις περιπτώσεις των αναπληρώσεων

  Και γω τώρα πρέπει να κάνω αγωγή να χάσω χρόνο χρήμα για να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας!!!!!

 121. Σε λίγο θα σου πει πια οργανική θέση αυτή με το που δεν την δέχτηκε ο πρώτος
  δεν ήθελε να πάει βρε αδερφέ, έφυγε κι αυτή από μόνη της.

  Επειδή λοιπόν αυτός δεν ήθελε
  εσύ είσαι ο ένοχος.

  Ενώ αν πήγαινε το δεχόταν και μετά άλλαζε γνώμη και τελικά δεν είχε καταθέσει τα δικαιολογητικά και έγινε αναπλήρωση ΑΣΕΠ τότε Κανένα Πρόβλημα Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ και η θέση δεν είναι νέα πρόσληψη.

  Μα τι νομικά σαϊνια είναι και αυτοί που εξηγούν στον κόσμο
  ότι βολεύει; Μπάχαλο μόνο αυτό έχω να πω

 122. Στην αναπλήρωση δεν υπάρχει διαφορά αν πήγε κάποιος ή το αρνήθηκε και ήρθε ο επόμενος.

  Ας το καταλάβουν επιτέλους η Γαλάνη και η οποιαδήποτε άσχετη.

  Αυτά που λεν είναι αρλούμπες κατσαρές.

  Πες μου ή πες στην Γαλάνη που στηρίζει αυτά που λέει, σε πιο νόμο, πια απόφαση, πια εγκύκλιο.

  Λοιπόν πίστεψε πουθενά.

  Διότι δεν είναι δυνατό να τα στηρίξει.

  Αυτό κι αν είναι παράνομο.

 123. Chrisomalina τι λένε!!!
  φυσικά και δεν είμαστε καινούργιες προσλήψεις από την Περιφέρεια, αλλά αναπληρώσεις σύμφωνα και με την διαδικασία που ορίζει ο νόμος περί ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για δες το κείμενο ορισμού τις αναπλήρωσης της απόφαση Δυτικής Ελλάδας ή της Θεσσαλίας.

  Εάν είναι έτσι όπως ισχυρίζονται οι ανεγκέφαλοι τότε γιατί υπάρχουν αποφάσεις αναπλήρωσης και προχωράν; και πως βγήκε το ΦΕΚ στον Παναγιώτη;

  Δες τι αναφέρει το ΦΕΚ για αναπλήρωση.

  Έτσι όπως το ερμηνεύουν οι δικοί σου τα σαΐνια θα έπρεπε για κάθε αναπλήρωση να έβγαινε ΦΕΚ (προκήρυξη) αφού είναι νέες προσλήψεις κλπ κλπ.

  Είμαστε αναπληρώσεις και διορισμοί του 2009 που κάποιοι «παράνομα» έως τώρα δεν έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες!!!

  Είμαστε αναπληρώσεις όπως αυτές ορίζονται στους Νόμους στην έκθεση του ΑΣΕΠ και στις αποφάσεις όπως αυτή της Δυτικής Ελλάδα και οφείλουν να τις προχωρήσουν.
  Και αυτά που λέν δεξιά και αριστερά είναι παπ..γιες.

  Τέλος ας αποφασίσουν να εφαρμόσουν τα νόμιμα και όχι ότι τους βολεύει.

  Ακόμα και αυτή η ξεφτίλα με την ΥΔΕ έχει να κάνει με την έλλειψη και θέληση ερμηνίας των νόμων από ορισμένους.

 124. Εμένα πάλι μου λένε οτι ειμαστε καινούργιες προσλήψεις γιατί δεν καλύφθηκε η οργανική θέση από τους προηγούμενους

  τελικά τι είμαστε

 125. Πάνο σε παρακαλώ απάντησε μου εσύ αυτόν τον οποίο αναπλήρωσες ε’ιχε δεχθεί και είχε δουλέψει έστω και λίγο στην νομαρχία γιατί στην δική μου περιφέρεια αυτό θεωρούν ότι σημαίνει «εφόσον υπάρχουν ήδη οι σχετικές εγγραφές πρόβλεψης θέσεων και δεν προκύπτει αύξηση κτλ…»αλλιώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διορισμός πριν την ΚΥΑ με λίγα λόγια μόνο αυτή η περίπτωση δεν εμπίπτει στον περιορισμο του 1 προς 5..10…110

  Κοντεύουν να με τρελλάνουν, κάθε μέρα και άλλα εμπόδια

  Μάλιστα μήλησε με την Γαλάνη στο ΥΠΕΣ μπροστά μου για να με πείσει γιατί διαφωνούσα έντονα

 126. Κανονικά όχι. Θα έπρεπε απλά να υπήρχε εύκολος τρόπος απλής επιβεβαίωσης.
  Μόνο που το κανονικά δεν φαίνεται να ισχύει με εμάς.

  Το θέμα είναι ότι ενδεχομένος και να μην χρειάζεται ΥΔΕ
  για τις περιπτώσεις μας. Μόνο που κανένας δεν το λέει ξεκάθαρα.

  Ο νόμος του καλλικράτη αναφέρεται σε ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ της περιφέρειας.
  Όπου υπάρχει:
  1. Απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου
  2. βεβαίωση από την οικία ΥΔΕ.


  Οι περιπτώσεις μας όμως δεν είναι καινούργιες προσλήψεις.
  Είναι αναπληρώσεις.

  Υπάρχει ο νόμος περι ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αναφέρει:
  ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ή αρμοδίου οργάνου.

  Κοινώς μπλέξαμε.

 127. αν η περιφέρεια έλεγε πως έχει χρήματα για την πίστωση θα έπρεπε και πάλι να βγεί η πίστωση από το Υπουργείο?

 128. pano καλημέρα, να σε ρωτησω απο 01/01/2012 απο που θα πληρώνεσαι? θα βγει καινουργια πιστωση απο το ΥΠΕΣ?

 129. Παρακαλώ για το δικό σας καλό και την αποφυγή SPAM σε εσάς μην δίνεται τα mail σας στο blog

  Τώρα στο θέμα
  δες στο διαύγεια στο 4Α8ΤΝ-ΝΗΤ
  βάλε το στο google και κατέβασε το

  Δεν χρειάζεται ΥΔΕ (διότι στην περίπτωση του Παναγιώτη είναι απόφαση του υπουργείου).

  Την ερώτηση για ΥΔΕ την έχω κάνει ήδη εγώ στον Παναγιώτη και δες το mail που θα σου στείλω.

  Μετά ρώτησα κάποιον δικό μου γνώστη του θέματος σχετικά με την διαδικασία και μου το επιβεβαίωσε ότι δηλαδή στην περίπτωση που υπάρχει απόφαση ΥΠΕΣ,
  αυτή ουσιαστικά είναι και βεβαίωση ΥΔΕ.

  Όπως και να έχει αυτό μαζί με το ΦΕΚ πιστεύω θα οδηγήσουν σε πίεση και που θέλω να πιστεύω σε λύση.

 130. pano εχεις κρατησει αντιγραφο απο την βεβαιωση του ΥΠΕΣ(απο που θα πληρωνεσαι)?
  αν ναι σε παρακαλω στειλτη μου με mail στο *** έχει αφαιρεθεί το mail σου για αποφυγή spam σε σένα δες παραπάνω το ΑΔΑ

 131. PANOS ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΟΥ.
  ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ: Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΒΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ?? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ??
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ?
  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ?
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 132. Ευχαριστώ Πάνο.

  Ελπίζω η δική σου πρόσληψη να ανοίξει το δρόμο και για μας.

  Με το ΦΕΚ σου θα πάω αύριο στήν Περιφέρεια

 133. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΕΓΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΜΕΣΑ

 134. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.

 135. επισης βρηκα και την εγκεικλιο ραγκουση ( ΑΔΑ: 4ΙΞ9Κ-Τ
  Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2010
  Αριθ. Πρωτ.:
  ΔΙΠΠ /Φ.2.9/29/οικ.224: Επισημαίνεται ότι η σταδιακή απορρόφηση των διοριστέων των OTA α΄και β΄βαθμού θα ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2011, λόγω της αναστολής των προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων, όπως ορίζουν οι διατάξεις του ν.3870/2010 (ΦΕΚ 138 Α΄).
  Παρακαλούνται τα αρμόδια Υπουργεία και οι Περιφέρειες, με τη λήψη της παρούσης, να προβούν άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την έκδοση των ατομικών πράξεων διορισμού σύμφωνα με τα ανωτέρω και να ενημερώσουν όλους τους εποπτευόμενους φορείς τους, προκειμένου να ενεργήσουν ανάλογα.
  Το γνωριζετε αυτό,τι μπορουμε να κανουμε, μηπως πρεπει να παμε σε δικηγορο ολοι μαζι;

 136. Οταν τους τηλ. στην αποκεντρωμενη διοικηση τους διαβασα ΑΚΡΙΒΩΣ το αρθρο 45,παρ. 8 του ν. 3979 . Το ηξεραν, αλλά η απαντηση τους ηταν: Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ή Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ απλά ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Η ΟΧΙ;

 137. Τι ειναι ΥΔΕ ?

  Αν η περιφέρεια ισχυρίζεται ότι δεν έχει λεφτά τι γίνεται?
  Πάνο έκανες εσυ την διαδικασία για να γίνει γρηγορότερα ή μπορούσε να γίνει και από την περιφέρεια?

 138. Επίσης σε περίπτωση που οι περιπτώσεις είναι αναπλήρωση δες σε παρακαλώ τι λέει ο Panos μπας και βγει μια λύση.

  Στις αναπληρώσεις μέχρι στιγμής το μπάχαλο γίνεται στην κυριολεξία με την απόφαση βεβαίωσης ύπαρξης πιστώσεων ΥΔΕ που ο Καλλικράτης λέει ότι πρέπει να δίνεται από την οικεία ΥΔΕ.

  Και εννοείται αν υπάρχουν και λεφτά
  γιατί ισχυρίζονται κάποιες περιφέρειες ότι έχουν λεφτά και κάποιες άλλες όχι.

  Ο καθένας υπάλληλος θεωρεί και άλλη ΥΔΕ. Άλλη θεωρούν την τοπική ΥΔΕ της περιφερειακής ενότητας. Άλλοι την Οικία της περιφέρειας και άλλοι την ΥΔΕ του Υπουργείου όπως γινόταν παλιά.

  Όμως δεδομένου ότι εμείς ΔΕΝ είμαστε νέες προσλήψεις αλλά παλαιές ενδεχομένως
  να μην χρειάζεται καν ΥΔΕ. Οπότε μπλέξαμε.

  Αυτά και ας πιέσουμε όλοι μπας και ξεμπλέξουμε.

  Και το εννοώ αυτό διότι ακόμα και αν περάσουμε τον σκόπελο του Ατομικού ΦΕΚ διορισμού και πάμε στην ορκωμοσία το θέμα θα υπάρξει αμέσως μετά τους επόμενους μήνες κατά την πληρωμή. Το μπάχαλο σε όλο το μεγαλείο του.

 139. ΛΕΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΝΟΜΟΥ.

  ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

 140. Μόνο που το άρθρο 45 λέει τα εξής κατά λέξη:
  Ο διορισμός των περιλαμβανομένων σε οριστικούς
  πίνακες διοριστέων των καταργηθεισών Ενιαίων
  Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων
  και Νομαρχιακών Διαμερισμάτων, καθώς και των
  διοριστέων κατ’ εφαρμογή ειδικών διατάξεων, γίνεται
  από τις ιδρυόμενες με το άρθρο 3 του ν.3852/2010
  περιφέρειες.

  Το προσωπικό αυτό με απόφαση του οικείου περιφερειάρχη ή του
  αρμόδιου προς διορισμό οργάνου διορίζεται σε κενές
  οργανικές θέσεις και , εφόσον δεν υπάρχουν
  σε συνιστώμενες προσωποπαγής θέσεις κατά κατηγορία ή ειδικότητα
  των περιφερειών της αντίστοιχης χωρικής αρμοδιότητας.

 141. ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ψηφιστεί 16.06.2011 (Ν. 3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’). Σύμφωνα με αυτό ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ή ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΆ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ή Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE. ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

 142. σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έχω πελαγώσει, κανείσ από εδώ δεν με βοηθάει,εαν μπορεις στείλε μου το τηλέφωνό σου,το e-mail είναι *** έχω βγάλει το mail για λόγους δικής σου προστασίας (αποφυγή spam). Aυτό που αν θέλεις μπορείς να βάλεις χωρίς ιδιαίτερο κίνδυνο, είναι το κινητό τηλέφωνο θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα εάν γίνεται.Να είσαι καλά, κ καλή ορκωμοσία…

  Σημείωση
  Αν δεν έχετε επικοινωνήσει ακόμα πες μου ώστε να γίνει η ανταλλαγή mail για τα περαιτέρω.

 143. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ

 144. ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΙΚΩΝ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΕΚ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

 145. ΜΑΓΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΒΡΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

 146. πανο συχγαρητηρια, ίδια περίπτωση με εσένα είμαι αλλά για την κέρκυρα,μπορείσ σε παρακαλώ να μου πεισ που ακριβώς πήγες μετά αφού πήρε τα χαρτιά σου από την περιφέρεια?από βδομάδα θα πάρω τα δικά μου και θα πάω αθήνα.

 147. hη βεβαιωση πιστωσης ΥΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

 148. Γεια σου Theo-x.Προσπαθώ να εντοπίσω όσους είμαστε από την ίδια προκήρυξη για πιθανή δικαστική λύση.
  Νομίζω όμως ότι πρώτα πρέπει, τώρα να πιέσουμε τους υπευθύνους συνολικά εμείς με οριστικά 2009.Μέσα στο 2012 πρέπει να προσληφθούμε. Είναι μέρες αποφάσεων για την κυβέρνηση να μην μας αφήσουν στο ράφι Έχουν πάρει το μπαλτά και κόβουνε δαπάνες χωρίς να το μελετάνε και πολύ.

 149. Pano συγχαρητήρια! Αν μπορούσες να μας πεις βήμα-βήμα τι έκανες,σε ποιές υπηρεσίες απευθύνθηκες θα μας βοηθουσε πολύ. Γιατί όπου και να ρώτησα κανείς δεν ξέρει τίποτα .

 150. Pano συγχαρητήρια για το διορισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!! Καλή σταδιοδρομία και να μην το μετανιώσεις ποτέ στη χώρα που ζούμε… Μπορείς να κάνεις λίγο πιο λιανό αυτό με τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους? Βγαίνουν από το υπουργείο ή από την περιφέρεια?

 151. τευχοσ Γ αριθμοσ φυλλου 769 12/10/2011 ετρεξα πολυ μονοσ μου για να βγαλω ακρη τα κονδυλια για την πληρωμη μας ειναι απο τους κεντρικουσ αυτοτελεισ πορουσ

 152. παιδια μην σας κοροιδευουν οι πιστωσεισ υπαρχουν εετσι μου ελεγαν και εμενα στην ζακυνθο ετρεξα μονοσ μου και ετρξα να τουσ πεισω για τα αυτονοητα που εκαναν πωσ δεν καταλαβαιναν τελικα χθεσ πηρα φεκ διορισμου τευχοσ Γ 12/10/2011

 153. Εγώ είμαι στην πρώην Νομαρχία Εύβοιας, δηλαδή Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πλέον. Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα προσωπικού στη Λαμία (τα τηλέφωνα θα σας τα στείλω τη Δευτέρα) η απάντηση τους ήταν ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις για εμάς (είμαστε συνολικά 65 άτομα για όλη την Περιφέρεια)για το 2011, αλλά και να υπήρχαν πρέπει να βγει η πολυπόθητη απόφαση από Αθήνα που θα καθορίζει τις θέσεις. Αυτοί έχουν στείλει προ πολλού τους πίνακές μας στην Αθήνα. Τελικά ούτε αυτοί γνωρίζουν τίποτα και ενημερώνονται από μας. Εξάλλου στην ερώτησή μου αν γνωρίζουν κάτι μου είπαν ότι καλά καλά δεν ξέρουν τι θα γίνει και μ’ αυτούς τους ίδιους τώρα με τις εφεδρείες. Τι να πω λοιπόν… υπομονή?

 154. στον/στην ALPANDR
  καλημερα
  ειμαι επιτυχων σε προκήρυξη του πρωην νομου Βοιωτιας .
  και τωρα μαζι στην ιδια περιφερεια.
  Πολλοι μαζι ισως καταφερουμε κατι.

 155. Παιδιά όπως λέει και η Μariafen, άστε
  να διοριστούμε αρχικά.
  Δυστυχώς ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

  Το μετά έτσι πως παν τα πράματα δυστυχώς δεν βλέπω να είναι και πολύ επιλογή μας.

  1. Θα είσαι υπάλληλος της Περιφέρειας αν ποτέ σε προσλάβουν, οπότε μάλλον θα σε στείλουν εκεί που υπάρχουν ανάγκες.
  2. Το αν και που
  (θεωρητικά στην περιφερειακή ενότητα αλλά) …

  Άστα να παν στην μπανανία που ζούμε και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

 156. Ξέρετε μήπως αν έχουν το δικαίωμα να μας τοποθετήσουν σε άλλη περιφερειακή ενότητα ή στην έδρα της Περιφέρειας και όχι στη Νομαρχία που έβγαλε την προκήρυξη?

 157. είμαι καινούργιος στο forum, υπάρχει κανείς επιτυχών από νομαρχία Φθιώτιδας
  προκήρυξη (2/549Μ/2007)

 158. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ). ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!

 159. Έθνος/Εργασία στις 27/9
  Δύο «δεξαμενές» διοριστέων δημιουργεί η κυβέρνηση για την κάλυψη κενών μόνιμων θέσεων στο Δημόσιο τα επόμενα χρόνια.
  Στη μια βρίσκονται ήδη 9.106 επιτυχόντες σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ προηγούμενων χρόνων, των οποίων οι διορισμοί έχουν «παγώσει» λόγω περιορισμών που έχει επιβάλει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Στη δεύτερη θα βρίσκονται 30.000 έφεδροι υπάλληλοι, οι οποίοι θα χαρακτηριστούν ως πλεονάζον προσωπικό από το σύνολο του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα μέχρι το τέλος του 2011.
  Στην κατηγορία των 9.106 «παγωμένων» προσλήψεων ανήκουν κατ’ αρχήν 636 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι πέτυχαν στον προγραμματισμένο διαγωνισμό του 2008 που πραγματοποίησε το ΑΣΕΠ και εξέδωσε τελικά αποτελέσματα το 2009.
  Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί από τον Ιούλιο έχουν στείλει εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας και ζητούν τον άμεσο διορισμό τους επικαλούμενοι εγκύκλιο του πρώην υπουργείου Εσωτερικών στα τέλη του 2010, στην οποία ζητείται να προσληφθούν οι διοριστέοι των οποίων τα οριστικά αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ το 2010.
  Παράλληλα επισημαίνουν ότι σύμφωνα με τον Ν. 3848/2010 που καθορίζει ποσόστωση σχετική με τους διορισμούς, 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και 40% από τους ενιαίους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών με πραγματική προϋπηρεσία εμποδίστηκε η άμεση απορρόφησή τους, ενώ χαρακτηρίζουν τη διάταξη αντισυνταγματική.
  Ειδικές κατηγορίες
  Στην κατηγορία των «παγωμένων» διορισμών ανήκουν 4.207 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ με οριστικά αποτελέσματα το 2010 σε διάφορους φορείς, 1.500 άτομα με αναπηρία τα οποία έπρεπε να προσληφθούν από ειδικούς πίνακες του ΟΑΕΔ σύμφωνα με τον Νόμο 2643/1998.
  Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται επίσης 480 διοριστέοι βάσει ειδικών διατάξεων που αφορούν αθλητές που έχουν διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, συγγενείς θανόντων δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, καθώς και πυροπαθείς. Από τη ΔΕΗ παραμένουν αδιόριστοι 1.624 εργαζόμενοι που έχουν επιτύχει σε διαγωνισμό που έγινε το 2008, ενώ υπάρχουν και 659 προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες των οποίων τα οριστικά αποτελέσματα είχαν ανακοινωθεί μέχρι τις 31-12-2009.

 160. ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΥΘΥΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΕΜΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟ 1 ΠΡΟΣ 5. ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!!!!
  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΡΓΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ (ΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ)
  ΑΥΤΑ….

 161. Το άρθρο 10 του νόμου που αναφέρεις (ΦΕΚ Α 66) λέει:

  » Όλες οι ατομικές πράξεις διορισμού ή πρόσληψης του τακτικού προσωπικού των φορέων της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3812/2009, πριν την έκδοση ή την δημοσίευση τους, όπου αυτή απαιτείται, αποστέλλονται για τον έλεγχο της τήρησης του λόγου μια πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις στο σύνολο των φορέων στην Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο έλεγχος αφορά στην Διασφάλιση της τήρησης των οριζόμενων στην απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που εκδίδεται κατ’ εξουσιοδότηση των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 όπως ισχύει.

  Για την τήρηση των εκδίδεται σχετική βεβαίωση η οποία αποτελεί ουσιώδη τύπο του κύρους της διαδικασίας διορισμού ή πρόσληψης.»

  Μόνο που αυτό είναι προγενέστερο τόσο:

  1. Της απόφασης της ίδιας της Γραμματείας για τις περιφέρειες και όχι μόνο π.χ. της Δυτικής Ελλάδας
  όπου αναφέρεται καθαρά για τις περιπτώσεις αναπληρώσεων δεν ισχύουν τα 1/5 ή 1/10 κλπ κλπ εφόσον υπάρχει πρόβλεψη θέσεων (δηλαδή πιστώσεις) μεταξύ άλλων καθώς και

  2. Του νόμου που μας κατατάσσει στις περιφέρειες και όπου ο διορισμός γίνεται με απόφαση περιφερειάρχη.

  3. Επίσης του παράνομου του διαχωρισμού ειδικά για τις περιπτώσεις αυτών που ακόμα περιμένουν με τελικά από το 2009 και ορισμένοι είχαν καταθέσει ήδη τα χαρτιά τους το 2009!!!.

  Όπως καταλαβαίνεις Μύλος.
  Έτσι έχει γίνει και η ζωή μας.

  Δεν βλέπω να γλιτώνουμε τον δικηγόρο.

 162. Γιατί υπάρχει θέμα;
  δεν καταλαβαίνω.

  Εδώ και 2 χρόνια δεν υπάρχει ούτε 1/5 ούτε 1/10. Το μόνο που υπάρχει είναι 0 προς όσο θες. Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.
  Απλώς κάποιοι έχουν απλά προφάσεις.

  Ακόμα και 1/10 να ήταν θα έπρεπε ήδη να έχουν διοριστεί τουλάχιστον τα παιδιά που κατέθεσαν τα χαρτιά τους το 2009.

 163. παιδιά η τελευταία ενημέρωση που έχω λέει ότι από το υπουργείο τελικά είπανε ότι οι πιστώσεις μας θα βγούνε απευθείας από τις περιφέρειες!!! όμως υπάρχει ένα θέμα με τη βεβαίωση του άρθρου 49 παρ. 10 του ν.3943/2011 (έλεγχος τήρησης του λόγου 1;5 από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης). Ξέρει μήπως κανείς κάτι σχετικά με αυτό?

 164. Αναλυτικά στοιχεία των προσλήψεων για τα έτη 2010 και 2011 έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Με την ανακοίνωσή του το υπουργείο διαψεύδει τους ισχυρισμούς για 25.000 διορισμούς υπαλλήλων στο Δημόσιο «από την πίσω πόρτα».

  Συγκεκριμένα, από τα αναλυτικά στοιχεία των προσλήψεων για τα έτη 2010 και 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, προκύπτει ότι:

  α) Για τα έτη 2010 και 2011 εκδόθηκαν μόλις 7.385 εγκρίσεις νέων προσλήψεων τακτικού προσωπικού (5.190 για το 2010 και 2.195 για το 2011), έναντι περίπου 80.000 αποχωρήσεων.
  β) Ο αριθμός των συμβασιούχων (έργου, ορισμένου χρόνου και stage) το 2009 ανήρχετο σε περίπου 120.000 απασχολούμενους και σήμερα ανέρχεται σε 35.000, δηλαδή έχουμε μείωση 70%!
  γ) Από το 2009 έως σήμερα ο συνολικός αριθμός των απασχολούμενων στο δημόσιο, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, μειώθηκε κατά 200.000 άτομα περίπου.
  δ) Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «έχει παγώσει» περισσότερους από 9.000 διορισμούς μονίμων, για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα από το ΑΣΕΠ ή από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  ε) Όλες οι διαδικασίες προσλήψεων από τότε που ανέλαβε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γίνονται με το νόμο του ΑΣΕΠ.

  Παραθέτουμε αναλυτικά τα στοιχεία των προσλήψεων για το 2010 και 2011:

  ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2010
  Το 2010 αποχώρησαν 53.336 άτομα.

  Με τα άρθρα 10 και 11 του ν. 3833/15.3.2010 «πάγωσαν» οι εγκρίσεις προσλήψεων και οι προσλήψεις για το έτος 2010, με εξαίρεση τους τομείς Υγείας, Παιδείας και Άμυνας. Στη συνέχεια, από 19.5.10, με το ν.3848/2010, επεκτάθηκε η απαγόρευση στους ΟΤΑ Α’ βαθμού, και από 8.8.10, με το ν.3870/2010, επεκτάθηκε η απαγόρευση και σε άλλες ειδικές κατηγορίες.
  Μέχρι τη δημοσίευση των παραπάνω νόμων είχαν εγκριθεί 100 μόνον προσλήψεις. Από τις 15.3.2010 έως τις 31.12.10 εκδόθηκαν 5.090 εγκρίσεις προσλήψεων για τους τομείς που εξαιρούνταν (Υγείας, Παιδείας, Άμυνας).

  Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν 5.190 θέσεις τακτικού προσωπικού:
  – ΥΠΕΠΘ: 1.993 άτομα
  – Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης: 3.097 άτομα
  – Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: 100 άτομα.

  Επίσης, εντάχθηκαν οι Απόφοιτοι των Στρατιωτικών και λοιπών παραγωγικών σχολών και υλοποιήθηκαν οι υποχρεωτικές μεταφορές 2.316 ατόμων από τις ΔΕΚΟ: ΟΑ, ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΓΑΙΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ.
  Βάσει εγκρίσεων πρόσληψης των ετών 2007, 2008 και 2009, το 2010 υλοποιήθηκαν συνολικά 22.357 ατομικές πράξεις διορισμού σε θέσεις τακτικού προσωπικού στο δημόσιο τομέα, με αποφάσεις των οικείων οργάνων. Είναι προσλήψεις των ετών 2007, 2008 και 2009.

  ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 2011
  Με το άρθρο 11 του ν. 3833/2010 (δημοσίευση σε ΦΕΚ στις 15.3.10), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ.4 του ν.3899/2010 (δημοσίευση σε ΦΕΚ στις 17.12.10) θεσπίστηκε ο περιορισμός των προσλήψεων για το 2011 με αναλογία 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις του 2010. Ο ίδιος νόμος θέσπισε τη διαδικασία έκδοσης Υπουργικής Απόφασης κατανομής προκειμένου να προχωρήσουν οι εγκρίσεις πρόσληψης σε ατομικές πράξεις διορισμού, με στόχο να ελέγχεται η εφαρμογή του περιορισμού των προσλήψεων.
  Στη συνέχεια, με το άρθρο 37 του ν.3986/1.7.2011, θεσπίστηκε ο περαιτέρω περιορισμός των προσλήψεων με την εφαρμογή της αναλογίας 1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις του 2010.
  Το 2011 συνολικά εκδόθηκαν εγκρίσεις πρόσληψης για 2.195 άτομα (13.248 ανθρωπομήνες).

  Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν σε θέσεις τακτικού προσωπικού 2.195 άτομα:
  – Υπουργείο Υγείας 935 άτομα εκ των οποίων: 681 Ειδικευμένοι Ιατροί, 66 πληρώματα Ασθενοφόρων, 12 Τεχνικοί, 103 σε Διάφορες Ειδικότητες, 10 Βοηθητικό προσωπικό, 63 Νοσηλευτές
  – Υπουργείο Δικαιοσύνης 221 άτομα εκ των οποίων: 62 Δικαστικοί Λειτουργοί, 159 Διοικητικοί Υπάλληλοι
  – ΥΠΕΠΘ: 600 Δάσκαλοι και Καθηγητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 400 Καθηγητές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, 100 Ιερείς
  – Επιτροπή Ανταγωνισμού: 38 Ειδικοί Επιστήμονες σε θέματα ανταγωνισμού (Πρόκειται για αυτοχρηματοδοτούμενο φορέα και δεν επιβαρύνεται ο τακτικός προϋπολογισμός)
  – 1 Συγγενής θανόντος εν ώρα υπηρεσίας κατ’ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.

  Επίσης αποφοίτησαν από Στρατιωτικές και λοιπές παραγωγικές σχολές 3.602 άτομα (12.696 ανθρωπομήνες): 22 Πυροσβέστες, 132 Αξιωματικοί ΕΛΑΣ, 2.110 Αστυφύλακες, 92 ΣΜΥΝ, 238 ΓΕΕΘΑ, 165 ΕΣΔΔΑ και 20 Λιμενικού.
  Υλοποιήθηκαν οι υποχρεωτικές μεταφορές 2.316 ατόμων από τις ΔΕΚΟ (16.632 ανθρωπομήνες): από ΟΑ: 445 άτομα, από ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ 1.568 άτομα, από ΓΑΙΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ 32 άτομα, από Όμιλο ΟΑΣΑ 271 άτομα.
  Από την ανωτέρω μείωση του τακτικού προσωπικού του δημόσιου τομέα που επετεύχθη κατά το έτος 2011, προκύπτει συνολικό δημοσιονομικό όφελος ύψους περίπου 600 εκατ. ευρώ, σε σχέση με το 2010.

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  1. Έτος 2009
  Το 2009 δόθηκαν εγκρίσεις για συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου στο δημόσιο τομέα για 88.665 άτομα, μη συμπεριλαμβανομένων των εγκρίσεων για τους ΟΤΑ, οι οποίες ανήλθαν σε περίπου 10.000. Επίσης είχαμε περίπου 22.000 stage. Σύνολο120.000 περίπου συμβασιούχοι.

  2. Έτος 2010
  Το 2010 απασχολήθηκαν συνολικά 74.289 άτομα με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου ή συμβάσεις μίσθωσης έργου στο δημόσιο τομέα.

  3. Έτος 2011
  Με το ν.3899/2010 θεσπίστηκε για το 2011 μείωση των εγκρίσεων έκτακτου προσωπικού κατά 15% σε σχέση με τις αντίστοιχες εγκρίσεις του 2010. Στη συνέχεια, με το ν.3986, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1.7.2011 θεσπίστηκε η υποχρέωση μείωσης έκτακτου προσωπικού κατά 50%. Από την 1.1.11 έως την ημερομηνία δημοσίευσης του ως άνω νόμου είχαν ήδη δοθεί 19.033 εγκρίσεις.
  Μέχρι σήμερα, για το έτος 2011, εγκρίθηκαν συνολικά 34.851 συμβάσεις – πλην των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων διάρκειας 255.185 ανθρωπομηνών. Το επιτρεπόμενο από τον εφαρμοστικό νόμο όριο για το 2011 είναι 37.146 συμβάσεις συνολικής διάρκειας 297.843 ανθρωπομηνών. Μέχρι τη συμπλήρωση του επιτρεπτού ορίου υπολείπονται ακόμα 2.295 συμβάσεις συνολικής διάρκειας 42.658 ανθρωπομηνών.

  Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν οι συμβάσεις έκτακτου προσωπικού:
  – 3.086 προσωπικό για τη στελέχωση κοινωνικών υπηρεσιών και δομών των ΟΤΑ, η πλειοψηφία των οποίων είναι Βρεφονηπιοκόμοι για τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της χώρας
  – 16.220 Αναπληρωτές Δάσκαλοι και Καθηγητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων της χώρας
  – 1.300 Διδακτικό προσωπικό ΤΕΙ
  – 250 Διδακτικό προσωπικό ΑΕΙ
  – 750 ΙΚΑ ΕΤΑΜ
  – 1.400 ΟΑΕΔ
  – 648 Προσωπικό για κατασκηνώσεις
  – 398 Προσωπικό νοσοκομειακών μονάδων
  – 2.900 Προσωπικό Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
  – 280 ΟΤΕΚ
  – 350 ΕΡΤ
  – 116 Προσωπικό για υποδοχή μεταναστών
  – 2.154 Αρχαιολόγοι, Νυχτοφύλακες, λοιπό προσωπικό για τη στελέχωση των Μουσείων της χώρας κατά τη θερινή περίοδο
  – 1.200 Ειδικοί Φρουροί
  – 2.750 Εποχικοί Πυροσβέστες
  – 100 προσωπικό ΕΛΣΤΑΤ.

  Ειδικότερα για το Υπουργείο Παιδείας:
  Οι εγκρίσεις που δόθηκαν το 2010 στο Υπουργείο Παιδείας και σε φορείς που εποπτεύονται από αυτό και επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, ανήλθαν συνολικά σε 33.625 άτομα, ήτοι 301.803 ανθρωπομήνες.
  Το 50% αυτών είναι: 16.848 άτομα ή 151.222 ανθρωπομήνες.
  Οι εγκρίσεις που δόθηκαν συνολικά το έτος 2011 ανήλθαν σε 18.038 άτομα ή 145.826 ανθρωπομήνες. Ειδικά για τους αναπληρωτές καθηγητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμφωνήθηκε με το Υπουργείο Παιδείας, η μείωση των μηνών απασχόλησης από 9 το 2010 σε 8 το 2011, προκειμένου να απασχοληθούν τα απαραίτητα άτομα και να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολείων.
  Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, δόθηκε έγκριση για 16.220 άτομα ήτοι 129.754 ανθρωπομήνες.

  Από τη μείωση του έκτακτου προσωπικού του δημόσιου τομέα που αφορά στο έτος 2011, προκύπτει συνολικό δημοσιονομικό όφελος ύψους περίπου 300 εκατ. ευρώ, σε σχέση με το 2010.

  «ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ»

  ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ
  ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ 2010 4.207
  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 636
  ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 2643/1998 (ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ) 1.500
  ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (ΑΘΛΗΤΕΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ) 480
  ΔΕΗ 1.624
  ΟΤΑ Α΄ & Β΄ ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 31-12-2009 659
  ΣΥΝΟΛΟ 9.106

 165. Καλημέρα και από εμένα…
  Κι εκεί που πήγε να φανεί ένα αγνό φως…ξανά σκοτάδι…Όσοι ενδιαφέρονται για τους διορισμούς στην Περιφέρεια Κρήτης, πήγα χθες από εκεί προσωπικά, αλλά ουδέν νεότερο…και πλέον λόγω της κατάστασης…μου είπε η υπεύθυνη δεν υπάρχουν στο ΟΙκονομικό, και επικοινώνησαν μαζί της άλλοι συνλαδελφοί της από Λάρισα -δηλ υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας- και ήταν και αυτοί προβλαματισμένοι λέει, επειδή σας είπαν να επικαιροποιήσετε τα χαρτιά σας…κοινώς μου είπε ξανά υπομονή…

 166. Υπαρχει μήπως καμία πληροφορία για την εξέληξη των διορισμών στην περιφερεια Νοτίου Αιγαίου? Εκεί η απόφαση του περιφερειαρχη είναι από τον Ιούνιο. Στάλθηκε στο υπουργείο? εγκρίθηκε ? Αφορά κάποιον από εμάς?

 167. Αυτό υποτίθεται το είπε ο γερμανός ΥΠΟΙΚ
  τι να πει και τι να πρωτοπιστέψει κανείς σε μια χώρα που οι διοικούντες κάνουν τα πάντα στο πόδι. Προσωπικά πιστεύω ότι εφαρμόζουν το δόγμα του ΣΟΚ.

  Λένε πράγματα ασυνάρτητα που σοκάρουν και μετά εφαρμόζουν άλλα υποτίθεται πιο ‘light’.

  O Θεός να βάλει το χέρι του
  γιατί αν δεν αλλάξει κάτι μάλλον μας βλέπω να κάνουμε εμείς τους «πακιστανούς» εργάτες κάπου σε κάποια χώρα στο εξωτερικό.

  Τι φταίμε θεέ μου και περνάμε τέτοια μαρτύρια.

 168. σήμερα πάλι διαβασα κάτι σχετικά με»Ακύρωση όλων των προσλήψεων που πραγματοποιήθηκαν το 2010 και το 2011″ Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής αλλά έχω πια απελπιστεί. Από το 2009 που βγήκαν τα αποτελέσματα αυτής της ρημαδοπροκήρυξης μας έχουν ταράξει στο σκοτσέζικό ντούς!!! Λέω ότι αν και τώρα δέν γίνει κάτι τα παρατάω!! Από την άλλη φαντάζεστε (λέμε τώρα) να μας προσλάβουν και μετά από λίγους μήνες να μας «ακυρώσουν» τις προσλήψεις….

 169. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!! ΛΟΓΩ ΤΡΟΙΚΑΣ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΣΑΣ???

 170. ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΣΗ!!! ΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ!!!!
  ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!!!
  ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

 171. Το πιστοποιητικο υγείας κι εγω το εβγαλα στη Θεσσαλονικη σε 5 μερες και η ισχύς του είναι εξάμηνη…αλλα πιστευω οτι σε άλλες πόλεις αργεί…το θεμα βεβαια ειναι να μην κολλησουν στο ΓΛΚ και οχι η καθυστερηση του πιστοποιητικου…

 172. Γιατί αργεί το Πιστοποιητικό υγείας;

  Αν τυχών έχουν ξεκινήσεις τυχών απεργίες (δεν το γνωρίζω (από όσο έχω ακούσει από συναδέλφους)) τότε ρωτήστε σε άλλη περιφέρεια (άλλο Νοσοκομείο) και βγάλτε το εκεί.

  Από την στιγμή που θα σας τα ζητήσουν πρέπει να τα προσκομίσετε σε 20 ημέρες
  Προσοχή λοιπόν και ρωτήστε.

  Τώρα πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία είναι το ζητούμενο.

  Αν όμως από την στιγμή που τα κατέθεσες δεν έχουν βγει τα απαραίτητα έγγραφα (Πιστώσεις / αποφάσεις Περιφερειάρχη κλπ) σε 30 ημέρες τότε μετά από τόοοοοση κοροιδία πας δικηγόρο για εξώδικο και μετά ακυρωτικό.

 173. mariafen είστε τυχεροί!! συνήθως αργεί….Ξέρει μήπως κανείς τί διάρκεια υσχύος έχει το πιδτοποιητικό υγείας? από την πρωτοβάθμια μου είπανε 3 χρόνια αλλά δεν ξέρουν με βαση ποιο νομο και απο την Περιφέρεια ζητάνε νέο επειδή θεωρούν ότι λήγει μετά από ένα χρόνο. Αν μπορείτε κάντε μια ερώτηση και στους δικούς σας μπας και βγάλουμε άκρη γρηγορότερα…..

 174. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΤ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΚΔΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ??? ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ???

  ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ!!!!!!

 175. καλήμερα συνάδελφοι!είμαι κι εγώ με αναπλήρωση στην πρωην νομαρχία Ζακύνθου και με ενημερωσαν μια βδομάδα πριν οτι ξεπαγώνει ο διορισμός και να στείλω νεο πιστοποιητικό υγείας. Απο τη συνομιλία μου μαζί τους κατάλαβα οτι δεν θα εγκριθεί νέα πίστωση αλλά θα ισχύσει η παλιά, του ατόμου που αναπληρώνω. Και αυτό πρέπει να γίνει μεχρι τέλος του 11 γιατί μετά αλλάζει το μισθολογικό καθεστώς…έδειχνε η υπάλληλος σίγουρη, μου είπε οτι η εγκύκλιος είναι τελείως ξεκάθαρη…και οταν την ρώτησα για τα χρονικά περιθώρια μου είπε οτι λογικά μεχρι τα χριστούγεννα και αυτό γιατί καθυστερεί πολύ η έκδοση του πιστοποιητικού υγείας…

 176. Tα περι εργασιακής εφερδρείας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και οι τυχών απολύσεις σε τομείς που καταργούνται είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Να ξέρεις όμως πως άλλο ΔΕΚΟ και άλλο Περιφέρειες ή αλλιώς ο … στενός δημόσιος τομέας.

  Όπως και να χει εμάς δεν μας διορίσανε ακόμα αυτό θα σκεφτούμε;

  Για εκλογές τι να πω, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.

  Άγνωστες οι βουλές και όλα είναι δυστυχώς πιθανά.

 177. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.
  ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ??????
  ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!

 178. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ. ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ??
  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ!!!!!!

 179. Αν δεν είναι αναπλήρωση τότε περιμένεις αν και όταν κάποτε βγει η απόφαση. Αν είναι αναπλήρωση τότε δες σε παρακαλώ για τις Αναπληρώσεις την Σελίδα Νομαρχίες / Απαντήσεις Επιπλέον Ενέργειες στις επισυνάψεις.

  Στην πρώτην περίπτωση πας αμέσως δικηγόρο, ήδη έχεις καθυστερήσει.

  Στην Δεύτερη περίπτωση αν προχωρήσουν αμέσως «περιμένεις» να ολοκληρωθεί η διαδικασία πιέζοντας. Αν μπλοκάρουν πας και εκεί σε δικηγόρο.
  Όπως και να χει δηλαδή σε ένα κράτος μη δικαίου ότι και να γίνει κερδίζουν οι δικηγόροι.

  Όλοι οι άλλοι είμαστε χαμένοι από χέρι αν δεν αντιδράσουμε και δεν αντιδρούμε.

 180. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ?

 181. Πιστεύω ότι τόσο καιρό μασ δουλεύανε , ίσως τώρα να έχουν δεχθεί από πολλά άτομα την απειλή της δικαστικής διέξοδου και τώρα το έψαξαν λίγο παραπάνω γιατί διαφορετικά θα έπρεπε στο τέλος να μας αποζημιώσουν όλους.η εξέλιξη του άντρα σου είναι θετική,για αυτό να ελπίζετε το καλύτερο….

 182. λοιπον παιδια και τον συζυγο μου σημερα τον πηραν τηλ απο κομοτηνη και του ζητησαν να ξαναβγαλει πιστοποιητικο υγειας γιατι το προυγουμενο ελειξε ειπανε.
  επισης ειπαν οτι υπηρχε απο παλια μια πιστωση και οτι τωρα θα ξαναστειλουν στο υπουργειο το φακελο για να κινηθει η διαδικασια.
  και τι γινεται με την υπουργικη αποφαση που τοσο καιρο μας λεγανε για την κατανομη των θεσεων απο απολυσεις και μεταταξεις…!!!
  ειναι θετικη εξελιξη αυτο ή παΛΙ μας δουλευουν?????

 183. Καλησπέρα
  Πάνο, από την Περιφέρεια Ιονιων Νησιων(Κέρκυρα) μου είπαν ότι έχουν ετοιμάσει τις αποφάσεισ διορισμού και μετά θα τα στειλουν στο Υπουργείο.Εσύ τι άλλο έχεισ κάνει, γιατί είμαστε για την ίδια περιφέρεια,σου ζήτησαν νέο πιστοποιητικό υγείας?

 184. zoira τρεξε και πιεσε να κανουν γρηγορα τωρα, το καινουριο ετος που το κονδυλι θα ειναι της περιφερειας θα σου πουν οτι δεν εχει χρηματα η περιφερεια.

 185. zoira η πιστωση θα ειναι απο το υπουργειο παρε την την ψυχογιου στο υπουργειο εσωτερικων αυτη θα σου πει επακριβως τον κωδικο του κονδυλιου, αν αφησεις και δεν τρεξεις τωρα τον διορισμο απο το καινουριο ετος τοτε το κονδυλι θα ειναι της περιφερειας.

 186. τεκικά και εμένα δέν φύγανε ακόμη για το υπουργείο αλλά για τη Νομαρχία για να ξαναεπιστραφούν στην Περιφέρεια και από εκεί για το Υπουργείο…

 187. εμενα ο φακελος ακομη ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ

 188. Σήμερα ξαναστείλανε το φάκελό μου από την περιφέρεια στο υπουργείο για πίστωση. Μου ζητήσανε και νέο πιστοποιητικό υγείας. Να δούμε…

 189. Σας ενημερώνω ότι το Πρόβλημα με την προσθήκη σχολίων λύθηκε. Είναι δυνατόν πλέον να καταχωρήσουμε σχόλια και σε αυτήν την σελίδα.

 190. ηδη πριν 2 ημερες υπεγραψε ο περιφερειαρχης δυτικης ελλαδας για διορισμο απο αναπληρωσεις για τα παιδια που διοριζονται στην νομαρχια στην ΗΛΕΙΑ.

 191. παιδια πιστωσεις υπαρχουν στην περιφερεια ιονιων νησων ο περιφερειαρχης θα υπογραψει για τον διορισμο ολων μας μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας.

 192. mariafen συμφωνα με την απαντηση που εδωσε το υπουργειο εσωτερικων στην περιφερεια δυτικης ελλαδας εμεις που προερχομαστε απο αναπληρωση δεν ανηκουμε σε κανενα λογο 1/10 και οι περιφερεις μπορουν να προχωρησουν στον διορισμο μας αμμεσα. η απαντηση αυτη εχει αναρτηθει στο site της adikia.

 193. Τροποποίηση του προυπολογισμού τους (πίστωση) μπορούν σύμφωνα με την νομοθεσία να το κάνουν κάθε μήνα. Αν δεν είχαν ήδη πρόβλεψη θέσεων (πίστωση).
  Αν υπάρχει θέληση μπορούν πλέον,
  σύμφωνα με την νομοθεσία να το κάνουν.
  Να δούμε.

 194. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ? ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΕΚ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ παρουν!!!

 195. Τα ερωτήματα και οι αποφάσεις που αφορούν αναπληρώσεις, έχουν τοποθετηθεί στο blog τόσο στο Δήμοι και Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (για τους ΟΤΑ Α π.χ. Δήμος Αλίμου)καθώς και στο Περιφέρειες στο Νομαρχίες/ Απαντήσεις Επιπλέον Ενέργειες (ΟΤΑ Β).

  Η σχετικά χαμηλή ανάλυση οφείλεται στο ότι είναι ΦΑΞ. Πάντως διαβάζονται.

 196. Παιδιά μήπως μπορείτε να γράψετε πιο αναλυτικες πληροφορίες ή να ανεβάσετε το έγγραφο γιατι οι δικοί μου δέν ξέρουν τίποτε… ευχαριστώ και κουράγιο…

 197. Πάνο μας ήρθε και εμάς αντίστοιχο έγγραφο με αυτό τις Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αυτό που έχω να πω είναι
  πως ακόμα κρατώ μικρό καλάθι.

  Να δούμε πρώτα τα ατομικά ΦΕΚ διορισμού και μετά θα μπορούμε να ελπίζουμε.
  Αυτό που θέλω να πιστεύω είναι ότι ένα σοβαρό εμπόδιο έχει αρθεί.

  Περιμένουνε να λήξει όμως και ο Γολγοθάς μας.
  Άρα πίεση τώρα πλέον τοπικά όσο γίνεται.

  Το έγγραφο που έστειλες μαζί με τα άλλα για την Περιφέρειας Αττικής
  βοήθησαν πραγματικά πολύ και σε ευχαριστώ. Τώρα γιατί έπρεπε να το μυριστούμε και δεν το είχαν κοινοποιήσει εδώ και μήνες σε όλες τις Περιφέρειες είναι να απορεί κανείς ίσως να υπάρχουν και ευθύνες. Επίσης γιατί σε μια Περιφέρεια απαντάν σε 8 ημέρες και στην άλλη σε 1 μήνα!!! και βάλε επίσης να απορεί κανείς.

  Όπως και να έχει τα λέμε.

  Καλό καλοκαίρι

 198. Aν μπορείς (σκάναρε το και στείλε το) και σε μένα να τους το δώσω και εγώ. Περιμένουμε και εμείς μετά απο κατεπείγον ερώτημα της δικής μας υπεύθυνης οριστική απάντηση, αλλά επειδή καλό είναι να έχει και την απάντηση από άλλες περιφέρειες (διότι ενισχύονται έτσι τα επιχειρήματα μας) για να κινηθούν γρήγορα στείλε το (και σε ευχαριστώ).

  Tέλος μικρό καλάθι κρατάμε μετά από όσα περάσαμε.
  Να έχεις υπόψη και το ενδεχόμενο να πάμε από Σεπτέμβρη εκλογές, οπότε πάλι θα τρέχουμε, αν δεν βγούν τα ατομικά μας ΦΕΚ (να ολοκληρωθούν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να περιμένουμε το οk για ορκομοσία).

 199. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΟΣΜΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

 200. Aπο την άλλη δεν μπορεί να αλλάζει τα όσα λέει γραπτά (τόσο ο Σπηλιωτόπουλος υπάλληλος είναι του υπουργείου) όσο και οι υπόλοιποι.
  Θέλω να πιστεύω ότι θα απαντήσουν σε όλες τις Περιφέρειες θετικά για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτή η ιστορία.

 201. To ότι άλλα λέει στο Μεσολόγγι και άλλα όταν τον ρωτάς μπορεί και να σημαίνει μεταγενέστερη αλλαγή στην αντιμετώπιση μας πράγμα που δεν είναι καθόλου καλό.
  Αν όντος δεν υπάρξει διαφορά στις αναπληρώσεις είναι σωστό (δεν μπορούν να τις χωρίσουν νομικά έτσι κι αλλιώς). Αυτό όμως που πρέπει να δούμε και μέχρι τώρα δεν βλέπουμε είναι έργα.

  Αν είναι έτσι όπως λες, ωραία ας ολοκληρώσει η περιφέρεια όλες τις διαδικασίες επιτέλους στην έκδοση των ατομικών ΦΕΚ. Τι περιμένουν;

 202. ο ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

 203. To πρόβλημα έχει να κάνει στο ότι διαχωρίζουν τις αναπληρώσεις και πραγματικά αυτό δεν το καταλαβαίνω.

  Ο διαχωρισμός αυτός νομικά δεν στέκει πουθενά.

  Έτσι όπως το αναφέρουν με τις προβλέψεις θέσεως και τον τρόπο διορισμού στο τέλος εναπόκειται στον Περιφερειάρχη (τα μέσα δηλαδή και την πίεση) και στο αν τελικά το επιτρέψουν το Υπουργείο Μεταρρύθμισης να γίνουν οι αναπληρώσεις.

  Και στο κάτω κάτω αν ήταν έτσι γιατί δεν σας /μας διόριζε εδώ και 2 χρόνια.

  Λοιπόν αν υπάρχει ελάχιστη λογική θα έπρεπε να ξεκινήσουν να διορίζουν.
  Τί 1/5, 1/10 0/10 ή καμμία αναλογία.
  Πρέπει να αρχίσουν σταδιακά να διορίζουν.

  Υπάρχει όμως λογική;

  Με αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν δεν το βλέπω.
  Δεν βλέπω σοβαρότητα.

  Ο ορισμός των αναπληρώσεων υπάρχει ξεκάθαρα πέρα από την νομοθεσία και στην ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ και δεν υπάρχει πουθενά διάκριση. Δεν μπορεί να υπάρξει διάκριση διότι αυτή είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματική.

  Η πρόβλεψη θέσεων (αν υπάρχει λογική) στην περίπτωση μας θα έπρεπε να είναι στους προϋπολογισμούς στις περιφέρειες.

  Αν όχι ο νόμος για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση προβλέπει προσωποπαγείς θέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει πρόβλεψη με πίστωση στο προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Άρα στην περίπτωση αυτή θα σημαίνει πίεση στον περιφερειάρχη.

  Υπάρχει όμως λογική;
  Να το δούμε.

  Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον έως ότου και αν βγουν,
  αν ποτέ τα ΦΕΚ ατομικού διορισμού.

 204. επειδη ο Σπηλιωτοπουλος σου εχει πει οτι αν πηγαινε καποιος καιν ειχε αρνηθει τοτε δεν θα εμπιπταμε στον λογο 1/10 συμφωνα με την απαντηση που δινει δεν εμπιπτουμε στην αναλογια και στην περιπτωση που αρνηθει καποιος τον διορισμο και χωρις να παει

 205. αυτη ειναι η απαντηση που εδωσε το υπουργειο εσωτερικων στον υπευθυνο προσωπικου στην περιφερεια δυτικης ελλαδας κατοπιν ερωτησης του γιατι η περιφερεια δυτικης ελλαδας και ειδικοτερα το μεσολογγι εχει να παρει 10 επιτυχοντες του Ασεπ με οριστικα του 2009 και ολοι τους ειναι με αναπληρωσεις οπωσ εμεις

 206. Πάνο δεν καταλαβαίνω τι λες.
  Άλλο το ότι με Απόφαση του ΑΣΕΠ γίνεται αναπλήρωση (άρα είναι διοριστέος) και άλλο έχει βγει ΦΕΚ ατομικού Διορισμού.
  Δηλαδή στην περίπτωση που αναφέρεις έχει διοριστεί αλλά δεν έχει υπάρξει δημοσίευση ατομικού ΦΕΚ!!!.

  ΔΕΝ μπορεί να είναι έτσι, ή έχουμε χάσει επεισόδια (παραείμασε μπου…λο)

  Και το τι είμαστε αν είμαστε 1/5 1/10 μέχρι στιγμής δυστυχώς είμαστε
  0 προς όσο θες.

 207. επισιμη απαντηση που η πηρε η περιφερεια δυτικης ελλαδας σχετικα με τους διορισμους μας. Διοριστεος που δεν αποδεχεται διορισμο η παραιτηθηκε εντος ετους απο τον διορισμο αναπληρωνεται απο τον επομενο κατα σειρα στον πινακα επιτυχιας υποψηφιο χωρις να απαιτειται δημοσιευση στην εφημεριδα της Κυβερνησεως. Η υπηρεσια μας θεωρει οτι οι ανωτερω περιπτωσεις αναπληρωσης κενων οργανικων θεσεων, εφοσον υπαρχουν ηδη οι σχετικες εγγραφες προβλεψης θεσεων και δεν προκυπτει αυξηση του συνολικου αριθμου διοριστεων, δεν εμπιπτουν στον περιορισμο 1/5 και συνεπως μπορουν να προωθηθουν οι σχετικες διαδικασιες για την ολοκληρωση τους. Η απαντηση εχει ημερομηνια 4/7/2011.

 208. Δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι μαζί (τα νεύρα μου), αν γινόταν πίστεψε με θα το είχα κάνει. To πρόβλημα στην περίπτωση μας είναι ότι πρέπει να κινηθούμε ανά προκήρυξη.
  Αν λοιπόν ο σύζυγος κινηθεί με ένδικα μέσα, πρέπει να το κάνει μαζί με αυτούς που είναι στην προκήρυξη του για να μειωθούν τα κόστη. Επίσης πρέπει να στείλει επιστολή στον Φορέα ώστε να του στείλουν απάντηση και με βάση την απάντηση αυτή να κινηθεί δικαστικά. Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες στείλε μήνυμα στο adikia2009@yahoo.gr όπου μπορούμε και να ανταλλάξουμε περαιτέρω πληροφορίες και να συνεννοηθούμε γενικά.

 209. ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΓΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 (ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ) ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ. ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΩΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ. ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΥΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ….. ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ…….ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!

 210. Μαρία για εμάς από το 2009,

  και ο νόμος που αναφέρεις του 2010 αλλά και του 2011 (άσχετα το πόσο συνταγματικοί είναι (που και αυτό παίζεται
  )) αναφέρουν ότι διοριζόμαστε ΣΤΑΔΙΑΚΑ πράγμα που ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση μας.

  1. Ενώ διορίσαν όλους τους άλλους με την εγκύκλιο του Ραγκούση το 2010 τον Οκτώβριο δεν διορίσαν εμάς(παραβιάζοντας κάθε έννοια ισονομίας και ισοπολιτείας), με πρόφαση τις εκλογές του Νοεμβρίου και την υπόσχεση ότι η διαδικασία ξεκινά από το πρώτο 3μηνο του 2010. Τόσο η αιτία δηλαδή οι εκλογές, δεν υπάρχει πλέον (οπότε γιατί δεν διοριστήκαμε;), όσο και η υπόσχεση ότι θα ξεκινήσει το πρώτο 3μηνο του 2011 που επίσης ποτέ δεν έχει υλοποιηθεί.

  2. Ενώ διορίζουν άλλους, εμάς μας έχουν στο περίμενε και ίσως κάποτε να αποφασίζουμε!! Κάτι που με την μεθόδευση που έκαναν είναι τουλάχιστον γελοίο.

  3. Το 5/10 ή 1 /10 που αναφέρεις (αν το πιστεύεις και εσύ)
  ειδικά για εμάς στις Νομαρχίες από το 2009 ισχύει εδώ και 2 χρόνια το 0 προς όσο θες (μιας και εμείς δεν μπορούμε να ελέγχουμε το σύστημα) και σε εμάς δεν έχει διοριστεί κανείς.

  Τέλος πιστεύεις αυτά που λένε;
  Οτι μέχρι στιγμής έχουν υποσχεθεί,
  δεν έχει τηρηθεί για εμάς.

  Αν δεν έχουν ΑΚΟΜΑ διοριστεί αυτοί με τελικά το 2009 στις Νομαρχίες και ειδικά αυτοί που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους το 2009!!!, πότε νομίζεις θα διοριστούν οι του 2010; και τα παιδιά από την Περιφέρεια του 2011;

  Και να φανταστείς ότι ειδικά στις περιπτώσεις με τελικά του 2009 που έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά τους το 2009 (σύμφωνα και με τα όσα μου απάντησε ο Συνήγορος του Πολίτη) είναι κατάφορα παράνομος ο ακόμα μη διορισμός.

  Οπότε έχω την αίσθηση αν δεν υπάρξει απάντηση τον Αύγουστο,
  πρέπει να κινηθούμε όλοι δικαστικά.

  Όχι τόσο του 2009 που οι περισσότεροι ήδη έχουν αρχίσει τις συνεννοήσεις για να το κάνουν ή το έχουν ήδη κάνει και γι αυτούς ίσως να ξεκινήσουν οι διαδικασίες τους, αλλά κυρίως τα παιδιά του 2010 και του 2011 που ακόμα δεν το καταλαβαίνουν πως όλα αυτά είναι παγίδα και μάλλον θα διοριστούν όταν βγουν στην σύνταξη (βοήθεια μας δηλαδή και μη χειρότερα).

  Σε τι μπανανία ζούμε;

  Σου επαναλαμβάνω τους εμπιστεύεσαι;

  Α και δες παλι τι συμβαίνει με τους Δήμους που διορίζονται αναπληρώσεις. Εμείς τι φταίμε και για πια ισονομία μιλάμε;

  Δες και τις πρώτες αποφάσεις της Περιφέρειας Αιγαίου που ελπίζω να γίνουν και ΦΕΚ.

 211. σας υπενθυμιζω το εξης:
  βασει μεσοπροθεσμου σχεδιου

  Αναλυτικότερα, το σχέδιο νόμου προβλέπει ότι ο διορισμός των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων μετά την 1/1/2009, θα πραγματοποιείται βάσει σειράς επιτυχίας μέχρι την 31/12/2015.

  Για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο, προβλέπεται μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις μέχρι το 2015, εκτός από το τρέχον έτος, που θα ισχύσει η μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις

 212. Και δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος δήμο.
  Έχουν ακολουθήσεις και άλλοι όπως της Πεντέλης.

  Επίσης υπάρχουν αποφάσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
  για Διορισμό.

  Να επιστήσω την προσοχή σας. Σε ερώτηση στον Σπηλιωτόπουλο, αυτό ανέφερε ότι
  αυτού του είδους αναπληρώσεις προχωράνε κανονικά μιας και δεν θεωρούνται διορισμοί αλλά
  αναπληρώσεις;

  Σε ερώτηση τότε γιατί δεν προχωράνε και οι δικές μας μιας και αυτοί του 2009 από αναπληρώσεις είναι, είπε ότι θα έπρεπε πρώτα να πάει κάποιος μετά να αρνηθεί και στην θέση του να αναπληρώσει κάποιος άλλος.

  Μόνο που αυτό (δεν ξέρω αν βολεύει το ΥΠΕΣ), δεν στηρίζεται νομικά πουθενά και είναι παράλογο
  και για όσους ακόμα δεν διορίζονται καθόλα άδικο και αντισυνταγματικό.

  Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει γίνει ερώτηση για το θέμα και περιμένουμε απάντηση.

 213. Για δείτε τι έχει γίνει με τον Δήμο Αλίμου
  Αν δείτε το ΦΕΚ στηριζόμενος στον ν. περί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και με βάση προηγούμενες αποφάσεις καθώς και την έγκριση του γραμματέα της Περιφέρειας προχώρησε σε έκδοση ατομικών ΦΕΚ για τους διοριστέους του 2009.

  Πρέπει οπωσήποτε να ασκηθεί πίεση ώστε αυτή η ιστορία με τις Νομαρχίες να τελειώσει και για εμάς. Πλέον οι Περιφεριάρχες έχουν από τον Ιούλιο πλήρη Δικαιώματα και Υποχρεώσεις πράγμα που σημαίνει πρέπει να επιληφθούν του θέματος και να το λύσουν άμεσα. Μπορεί μέχρι τώρα να ήταν τα χέρια τους δεμένα, τώρα πλέον μπορούν.

 214. Δυστυχώς το τηλεφωνικό νούμερο αυτό δεν λέει κάτι (μόνο ότι είναι ΥΠΕΣ βασιλίσης Σοφίας) .

  Εγώ πλέον μετά την σημερινή μου παρουσία στο ΥΠΕΣ έχω πλέον αποφασίσει να κινηθώ με ένδικα μέσα.

  Το να περιμένουμε τον οποιοδήποτε να βγάλει κάποια ΚΥΑ που στο τέλος δεν θα λέει τίποτα δεν οδηγεί κάπου.

  Ήδη είμαι Αθήνα και κάνω τις συνεννοήσεις.
  Ραντεβού έχουμε κλήσει για την εβδομάδα που έρχεται και περιμένω να μάθω κόστη ώστε να κινηθώ.

  Υπάρχουν και άλλοι τουλάχιστον στην δικιά μου προκήρυξη που θα κάνουν το ίδιο.

  Επίσης υπάρχουν και άλλοι από άλλες προκηρύξεις που κάνουν ήδη αντίστοιχες κινήσεις.

  Ειλικρινά φτάνει πια.
  Έχουμε και εμείς οικογένειες και υποχρεώσεις που τρέχουν και δεν μπορούμε να περιμένουμε τον οποιοδήποτε …
  για να κάνει το αυτονόητο.

  Πότε θα διοριστούμε;
  Το 2009, 2010, 2011 ,2012 …
  Πότε;

  Οι συμβασιούχοι διορίζονται εμείς όχι
  Αυτοί δεν κοστίζουν καθόλου προφανώς.

  Φτάνει πια. Ναι θα μας κοστίσει
  αλλά δες το κι έτσι.

  Φτάνει πια να μας θεωρούν βλάκες. Στο τέλος θα είμαστε και οι ηλίθιοι που δεν αντιδράσαμε.

  Και μέχρι να διοριστούμε με την ταχύτητα τους !!! θα έχουν γίνει ήδη οι δίκες, όπου προφανώς θα έχουμε απαιτήσει και τα αναδρομικά.

  Χαιρετώ

 215. Πήρα σε ένα από τα πολλά τηλέφωνα που είχα και με παραπέμψανε στο 213 1313000, όπου μου είπαν ότι είναι οι αρμόδιοι για τις προσλήψεις. Μίλησα με μία κυρία, όμως δεν γνωρίζω το όνομά της.
  Θα ευχόμουν να είναι άσχετη, όμως μου φάνηκε ότι γνωρίζει καλά τι γίνεται.

  Σχετικά με την Εύβοια, είμαστε 5 άτομα, απ’ όσο γνωρίζω τουλάχιστον.

  Τι να πω….ελπίζω σύντομα να βγάλουμε όλοι μας μία άκρη.

 216. Mar σε ποιον μίλησες στο υπουργείο;
  Μόνο συγκεκριμένοι παίζουν ρόλο. Οι υπόλοιποι είναι άσχετοι.

  Α και καταρχήν όλα είναι πιθανά με αυτούς που μπλέξαμε.

  Πρέπει να αντιδράσουμε. Με επιχειρήματα και πίεση.
  Γνωρίζεις άλλα άτομα από την προκήρυξη σου;

  Το πως θα αντιδράσουμε , μα ακόμα και με ένδικα μέσα.

  Και στα τηλέφωνα σε συγκεκριμένα άτομα. Και πίεση μέχρι να τους τρελάνουμε αν είναι ακόμα στην θέση τους.

  Και η προσωπική μας παρουσία στο Υπουργείο παίζει ρόλο.

 217. Γειά σας παιδιά.
  Είμαι κι εγώ μία από εσάς και περιμένω πως και πως τον πολυπόθητο διορισμό μου (στην πρώην Νομαρχία Εύβοιας), που απ’ ότι φαίνεται θα αργήσει…(αν τελικά γίνει και ποτέ).
  Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στο Υπουργείο, κατάφερα να μιλήσω σήμερα μαζί τους. Με ενημέρωσαν πως δεν θα προχωρήσει η διαδικασία τώρα, μάλλον μετά το καλοκαίρι και πιθανότατα κατά το τέλος του χρόνου.
  Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

 218. Παίδες μετά την ψήφιση του νόμου όπου ορίζεται ο τρόπος διορισμού όλων από τις πρώην νομαρχίες προέχει η άμεση πίεση στο ΥΠΕΣ. Τηλέφωνα λοιπόν όλοι καθημερινά και έντονα μέχρι να νιώσουν στο πετσί τους πίεση.

  Όσοι είναι ή σκοπεύουν να είναι την εβδομάδα αυτή που μας έρχεται στην Αθήνα οπωσδήποτε καθημερινές επισκέψεις και πίεση
  στους Μπεργιελέ
  Γραμματέα Ραγκούση
  Σπηλιωτόπουλο – Γαλάνη.

  Ας στείλουν και ένα email για να γίνουν οι μεταξύ μας συννενοήσεις.

  Ας σημειωθεί πως ήδη πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε μεταξύ άλλων και για αγωγές. Ας μας πληροφορήσουν και τους υπόλοιπους όσοι ήδη το έχουν κάνει για την δράση τους.

  Και όποιος αντέξει.

 219. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΩΘΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

 220. ΙΑΚΩΒΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

 221. Пαναγιώτη γιατί ο καθένας χωριστά και όχι όλοι μαζί;
  Όπως και να έχει να συνεννοηθείτε ώστε αν την κάνετε έτσι ο τελευταίος να βάλει σαν σχετικά τις άλλες 2 μπας και το αναλάβει ένας από το ΣΤΠ.

  Λοιπόν σήμερα καταθέσαμε γραπτό αίτημα για την προκήρυξη μας ΝΑ Μαγνησίας στο γραφείο του υπουργού και κοινοποίηση στους Μπεργιελέ, Σπηλιωτόπουλο Γαλάνη, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη και με σχετικά 2 αγωγές στον ΣΤΠ, το υπόμνημα της ΕΝΠΕ καθώς και το κείμενο με την αίτηση για συμβασιούχους στην Περιφέρεια.

  Έκανα και μια επίσκεψη στον Σπυλιοτόπουλο μιας και αυτόν βρήκα.
  Μόλις τα είδε αυτά το παραμύθι είχε άλλη έκβαση. Μου είπε ότι … το πρόβλημα είναι γνωστό (πάλι καλά τουλάχιστον το γνωρίζουν)
  και ότι προσπαθούν ώστε να μας πάρουν πρώτα σαν συμβασιούχους !!!
  και μετά να γίνει η μονιμοποίηση!!!

  Ας μαζευόμαστε για παράσταση στο ΥΠΕΣ γιατί η κοροϊδία δεν έχει τέλος.

  Αν γίνει έστω και μια πρόσληψη συμβασιούχου ειδικότητας στην δική μου Περιφέρεια εγώ ( δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι), θα τους κάνω αγωγή με απαίτηση αποζημίωσης από την πρώτη μέρα που θα έπρεπε να με διορίσουν και δεν το κάναν με δική τους υπαιτιότητα και «αϊ σηχτήρ» στον κάθε καραγκιόζη. Κουτόχορτο δεν τρώμε χορτάσαμε.

 222. ΙΑΚΩΒΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 223. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου Πάνο . Θα πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το πότε μετά το Πάσχα, θα γίνει η παράσταση στο ΥΠΕΣ.

  Και όσοι πραγματικά θέλουν να έρθουν. Αρχίζουμε να μαζευόμαστε, αλλά θα πρέπει να δηλώσουν όσοι περισσότεροι γίνεται γι αυτές τις κινήσεις.
  Επίσης πολύ σημαντικές είναι και οι άλλες κινήσεις, για να πάμε με επιχειρήματα (όχι πως δεν έχουμε) . Πάνο κάνατε προσφυγή στο ΣΤΠ;

 224. Καλησπέρα…

  Μήπως, λέω μήπως, έχει κάποιος από εσάς κρατήσει τα αποτελέσματα από την Προκήρυξη 1/533Μ/2007 για τη Ν.Α. Ρεθύμνου??? εννοώ τη λίστα με τη βαθμολογία του καθένα, και τις θέσεις….

  Επίσης να συμφωνήσω με τον panos …

 225. ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

 226. FLOWERS ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ;

 227. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

 228. Κοιτάξτε pano και giolanta.
  Αν πάτε στον σκοπό του blog θα δείτε ότι
  αυτό που λέτε είναι και ένας από τους βασικούς σκοπούς του blog.

  Για να γίνει όμως και να έχει επιτυχία πρέπει να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι γίνεται.

  Γι αυτό και είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε κάποιο email και όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτές τις κινήσεις, να το κάνουν.

  Δεν νοείται παράσταση στο ΥΠΕΣ με 4-10 άτομα.
  Εμείς θέλουμε το αργότερο μετά το Πάσχα.

  Πρέπει όμως πριν γίνει
  να μαζευτούμε και να οργανωθούμε μεταξύ μας.

 229. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ

 230. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ GIOLANTA ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ

 231. ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΣΩΘΗΚΕΣ

 232. εμενα μου ειπαν οτι θα το περασουν στο συμβουλιο το αιτημα μας. θα σας πω οταν εχω νεα μηπως πιεσετε και τον δικο σας συλλογο.παντως εγω τους ενοχλω συχνα για να μην μας ξεχνανε!!!!!απαιτηστε να σας βοηθησουν.

 233. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΩ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ 3 ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΓΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ

 234. Ανά προκήρυξη.
  Βέβαια αν πιέσουν και από την ειδικότητα καλά θα είναι. Επίσης υπάρχει το πρόβλημα πως ενώ λεν αυτά στην ΝΑ, οι περιφέρειες ετοιμάζονται για προσλήψεις συμβασιούχων στις δικές μας ειδικότητες !!! και εδώ πρέπει οπωσδήποτε να αντιδράσουμε άμεσα.
  Οπότε καλό θα είναι όσοι ξέρουν κάτι να το αναφέρουν.

 235. αυτο που μου λενε απο την πρωην Ν.Α ειναι οτι περιμενουν την αποφαση του υπουργου…για να ξεκινησουν τις προσληψεις.εγω εχω απευθυνθει στο συλλογο μας για να πιεσουν και αυτοι. ειναι και αλλα ατομα της ειδικοτητας μου αλλα απο διαφορετικες προκηρυξεις. Δεν ξερω εαν πρεπει να πραξουμε σαν ειδικοτητα ή ανα προκηρυξη.

 236. Μα Γιολάντα γι αυτόν το λόγο έγινε, αυτό το site. Για να οργανωθούμε. Για να βάλουμε και οποιοδήποτε έντυπο φαίνεται ότι είναι χρήσιμο για το κοινό μας θέμα. Το πρόβλημα μας είναι ότι είμαστε πολλές προκηρύξεις που η κάθε μια είναι για λίγα άτομα.

  Αγωγή αν κάνεις θα την κάνεις εσύ με τα άτομα τις προκήρυξης σου με το ανάλογο κόστος. Μόνη σου θα σου κοστίσει λιγάκι παραπάνω.

  Για την δική σου προκήρυξη ξέρεις πια άτομα έχουν πρόβλημα;

  Έχεις κάνει ατομική προσφυγή στον Συνήγορο του Πολίτη;
  Αν όχι και θες βοήθεια για να το κάνεις πες.
  Στέλνεται με ФАΞ και δεν σου κοστίζει. Ίσα ίσα.

  Έχεις ζητήσει πρόσφατα να σου εξηγήσουν γιατί δεν έχεις διοριστεί;

  Έχεις διαβάσει το Υπόμνημα της ΕΝΠΕ;

  Τέλος σε ενημερώνω ότι έχει γίνει ήδη μια συνάντηση με εργατολόγο. Πληροφορίες με email.

  Το μεγάλο θέμα είναι ότι οι τυχών νομική οδός π.χ. αγωγή για αποζημίωση μπορεί να γίνει και το τονίζω αυτό, ανά προκήρυξη. Άρα πρέπει να βρεθούν και τα άτομα τις δικής σου προκήρυξης και εδώ θέλει τρέξιμο από την δική σου / μας
  ανά προκήρυξη πλευρά. Ρώτησες και πίεσες την πρώην ΝΑ σου για να βρεις και τους άλλους.

  Για οποιαδήποτε πληροφορίες μπορείς να στείλεις και mail στο adikia2009@yahoo.gr

  Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.
  Ομοιοπαθείς είμαστε.

 237. πρεπει να οργανωθουμε διοτι αμα δεν πιεσουμε δεν προκειται να γινει τιποτα!!!!!!!!πρεπει να βαλουμε κανα εργατολογο…στο τελος οπως παει θα μας πουν οτι λυπομαστε αλλα δεν θα σας παρουμε :( εσυ τι ειδικοτητα εισαι?

 238. GIOLANTA εγω σημερα επικοινωνησα με την περιφερεια στην Κερκυρα και πραγματικα δεν ξερουν τιποτα

 239. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

 240. Γεια και από εμένα…
  Σήμερα με ενημέρωσαν δύο άτομα, που διορίζονται στην ίδια Νομαρχία, ότι η υπεύθυνη προσωπικού τους είπε ότι »τις επόμενες μέρες» (είπε το ένα άτομο)και » αυτό το μήνα ή τον επόμενο » (μου είπε το δεύτερο άτομο) θα βγει σχετική απόφαση που θα λέει τι θα γίνει με εμάς, των πρώην Νομαρχιών….
  Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να επαναπαυθούμε και να συνεχίσουμε κανονικά ότι έχουμε προγραμματίσει, γιατί πολλά έχουμε ακούσει 15 μήνες τώρα….
  Ισως σε κάποιους να έφτιξα τη μέρα, αλλά προσωπικά αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα . Απλά είπα να το κάνω post μιας και το είχα σαν πληροφορία….
  Καλή συνέχεια σε όλους σας

 241. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ

 242. ο Σπηλιοτοπουλος ποιος ειναι? ειναι στο υπουργειο εσωτερικων?διοτι και εγω θα στειλω αιτηση για να μου απαντησουν εγγραφως ..απλως δεν ξερω που! στο υπουργειο εσωτερικων η στην περιφερεια?

 243. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

 244. καλησπερα!!!Pano.
  εχω μιλησει και με τον φορεα αλλα ουτε και αυτοι γνωριζουν κατι.περιμενουν την αποφαση του υπουργου για να ξεκινησουν τις προσληψεις λενε!!!!!!!

 245. Πάνο άντε και επικοινώνησε με τον Φορέα
  τι θα πει;

  Εδώ ρωτάμε τους υποτίθεται υπεύθυνους στο ΥΠΕΣ
  δηλαδή τους Γαλάνη, Σπηλιοτόπουλο, Μπεργιελέ και
  σφυρίζουν αδιάφορα.
  Γιατί;
  Μας δουλεύουν ασύστολα.

  Λοιπόν έχει δοθεί σήμερα υπόμνημα στην ΕΝΠΕ
  από 17 συναδέλφους ομοιοπαθείς και υποσχέθηκαν ότι θα το θέσουν στις
  συνομιλίες με το ΥΠΕΣ.

  Εγώ έχω κάνει σήμερα επίσης προσφυγή στον Συνήγορο του πολίτη με επιχειρήματα και καλό είναι να το κάνουν όλοι ατομικά ή ανά προκήρυξη για το δικό τους συμφέρον διότι υπάρχουν επιχειρήματα και μάλιστα νομικά και σοβαρά για να βγούμε από τον βάλτο.

 246. Αννα Καλησπερα. επειδη υπηρξε ενα προβληματακι με τον παλιο μου λογαριασμο στελνω τον καινουργιο μου στο adikia2009 για να σου τον δωσουν. Εχω βαλει το ιδιο ονομα παλι( giolanta100). περιμενω να επικοινωνησουμε.

 247. Καλησπέρα Γιολάντα, ουτέ εγώ γνωρίζω κανέναν στην προκήρυξη που μας αφορά. Καλό θα είναι να επικοινωνήσουμε τουλάχστον οι δυο μας, μήπως και κάνουμε κάτι. Έστειλα mail adikia2009@yahoo.com για να μου στείλουν τα στοιχειά σου

 248. Άννα και Giolanta αν το θέλετε και οι δυο σας μπορεί να γίνει ανταλλαγή των email σας μέσω του adikia2009@yahoo.gr ώστε να προχωρήσετε
  για τα περαιτέρω μεταξύ σας (τηλέφωνα κλπ) .

  Για την δική σας ασφάλεια μη βάλετε παρακαλώ εδώ mail, διότι μπορεί να σας τρελάνουν με spam .

  Για κινητό ή τηλέφωνο δεν είναι τόσο επικίνδυνο.

  Καλό Πάσχα
  Και καλή μας Ανάσταση

 249. Καλησπερα Αννα.Μηπως εχεις επικοινωνησει με κανεναν απο την Ν.Α Αρτας? Αν ειναι να ανταλαξουμε τηλ μηπως κανουμε καμια κινηση μαζι προς την Περιφερεια, Εχεις βρει κανεναν αλλο απο την ιδια προκηρυξη?

 250. δεν γνωριζω καποιον αλλο απο την προκηρυξη αυτη και δεν ξερω εαν μας δωσουν και τα ονοματα των υπολοιπων!!!!!!!!απο την Ν.Α.
  εχεις επικοινωνησει μαζι τους?

 251. Καλησπέρα
  και εγώ είμαι στην ίδια προκύρηξη και περιμένω από τον Ιούνιο. ‘Εχεις βρει κανένα άλλο άτομο, μήπως να κάνουμε κάτι για την προκύρηξη

 252. Παιδια καλησπερα…. και εγω απο αναπληρωση ειμαι απο την προκηρυξη 2/432Μ/2007 Ν.Α Αρτας αλλα δεν βλεπω να γινεται ορκομωσια….Πριν ενα χρονο με ειδοποιησαν , εστειλα ολα τα δικαιολογητικα και ακομα περιμενω. Επικοινωνησα αρκετες φορες με το Υπουργριο Εσωτερικων αλλα ολο δεν ξερουν τιποτα.Ασ κινηθουμε νομικα μηπως βγαλουμε καμια ακρη!!!!!!!!!!!!!!!

 253. Ένα ακόμα έντυπο κωλυσιεργίας που κάθε λίγο στέλνεται παντού για να μην γίνεται τίποτα.

  Καλά μας δουλεύουν. Είναι δυνατόν να αποστέλλεται 1 Απριλίου και να ζητούν τα στοιχεία αυτά την 4/4/2011 !!! που τους έχουν ήδη σταλεί τον Ιανουάριο καθώς και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές πριν!!! Μήπως παίζουν τον σκύλο με την γάτα με τις υπηρεσίες τους. Κάτι άσχημο επεξεργάζονται με εμάς και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

  Πάρτε τηλέφωνο και ενημερώστε όλοι τον φορέα σας την Δευτέρα το πρωί . Υπάρχει πιθανότητα να μην το πάρουν χαμπάρι οι ΟΤΑ (τότε αναγκαστικά πλέον θα πρέπει να κινηθούμε εμείς οι αδιόριστοι εναντίον του Φορέα!!! για αγωγή αποζημίωσης διότι στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται, (τουλάχιστον φέτος) να διοριστούμε!!!). Δεν είναι αθώο αυτό το έντυπο και ο σκοπός του. Μετά εμείς θα τρέχουμε!!! . Οχι πως δεν τρέχουμε τώρα . Αλλά μην εμπιστεύεστε πλέον το σύστημα. Όσοι ήταν την τελευταία φορά στο ΥΠΕΣ καταλαβαίνουν άμεσα τι παίζεται.

  Πάρτε τηλέφωνο στις υπηρεσίες που σχετίζονται με εσάς, αλλά και όσους είναι στις πληροφορίες του εγγράφου (είναι στους εμπνευστές ή τουλάχιστον συμμετέχοντες) και έχουν ευθύνη και για το χάλι μας.

 254. Από το έθνος

  «Απόφαση-σοκ για το Δημόσιο
  Με καταβολή υπερδιπλάσιων ποσών κινδυνεύει το κράτος, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική την ειδική παραγραφή. Το χρονικό διάστημα για την καταβολή των ποσών ορίζεται πλέον στα 5 χρόνια»

  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορούμε να εγείρουμε τις αξιώσεις σε
  ορίζοντα 5 ετών και όχι 2 όπως ίσχυε σήμερα για αποζημιώσεις σε όσους κάνουν προσφυγή και είναι πολύ καλό νέο.

  Ας συνεχίσουν έτσι όταν θα έρθει η ώρα θα τους δω τι θα κάνουν
  αν όλοι μας εγείρουμε αυτές τις αποζημιώσεις που ας σημειωθεί μπορεί να γίνει και μετά τον διορισμό . Διότι άλλο 2 έτη άλλο 5 έτη.

  Το κόστος γίνετε για το δημόσιο πολύ μεγάλο.

  Για μας αυτό ίσως επιταχύνει τις εξελίξεις.

  Σημείωση
  ———–
  Μάλλον ο φόβος ότι θα μειώθούν και οι μισθοί των δικαστικών αρχίζει να τους κάνει να καταλαβαίνουν τι παίζεται.

 255. Καλησπέρα και από εμένα….
  Μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι….

  Και συνεχίζουμε….

  Καλό Βράδυ

 256. Σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης επειδή το κείμενο είναι ιδιαίτερα μακροσκελές όποιος επιθυμεί ας στείλει κάποιο mail στο adikia2009@yahoo.gr για του δοθούν όλες οι απαραίτητες σχετικές πληροφορίες (δηλώνοντας προκήρυξη που τον αφορά και ονοματεπώνυμο) .

  Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες έτσι όπως έχουν γίνει μας έχουν στην κυριολεξία κοιμίσει. Συνοπτικά πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε άμεσα και να δραστηριοποιηθούμε.

  Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες με το ΥΠΕΣ πρέπει οπωσδήποτε και κυρίως
  να απευθύνεστε στους άμεσα υπεύθυνους στην Βασιλίσης Σοφίας και μάλιστα στην σειρά που αναφέρονται (λόγο της θέσης τους στις αποφάσεις για τις προσλήψεις) :
  Μπεργιελέ,
  Σπηλιοτόπουλος και Γαλάνη.

  Να ξέρετε μόνο ότι ήταν τόσο αγαπητή η παρουσία μας που μας έστελναν από το «Άννα στον Καϊάφα» μέχρι να πάρουμε πρέφα τι παιζόταν και φυσικά τους ευχαριστούμε πολύ για την καλή γυμναστική.

 257. Σας ενημερώνω
  ότι γίνονται ήδη κινήσεις για
  1. Καταρχήν ενημέρωση από εργατολόγο /εργατολόγους
  την Τρίτη 29 / 3 / 2011

  2. Κινήσεις για τυχόν νομική προσφυγή

  Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail στο adikia2009@yahoo.gr

 258. Σύμφωνα με το :

  ΔΙΠΠ/Φ.2.9/29οικ.22433 με ημερομηνία 20-10-2010

  Θέμα: «Απορρόφηση επιτυχόντων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρ. 10 του ν. 3833/15-3-2010».

  …………………… Επισημαίνεται ότι η σταδιακή απορρόφηση των διοριστέων των OTA α΄και β΄βαθμού θα ξεκινήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2011, λόγω της αναστολής των προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των αιρετών οργάνων, όπως ορίζουν οι διατάξεις του ν.3870/2010 (ΦΕΚ 138 Α΄). ………..

  ( 22-3-2011)
  Έκανα τηλεφωνικά προφορική ερώτηση στο ΥΠΕΣ γιατί δεν εφαρμόζουν τα παραπάνω και η μη αν εφαρμογή είναι θέμα «δικαστικών μέτρων»
  Η απάντηση :
  όντως δεν ξεκίνησε ακόμη η απορρόφηση διοριστεων στους ΟΤΑ
  και ΑΠΛΑ περιμένουμε.
  Νομίζω πως πρέπει να κινηθούμε νομικά η κοροϊδία και ο εμπαιγμός έχουν όρια

 259. καλημέρα

  τόση κατάψυξη …………………
  ακόμη και στους Εσκιμώους άρχισαν να λιώνουν οι πάγοι.
  Κερδίζουν χρόνο με κάποια δημοσιεύματα,
  κυκλοφορούν φήμες για εκλογές (τρίτη φορά μετά από τα οριστικά αποτελέσματα)
  και ακόμη περιμένουμε αμήχανοι και ανήμποροι
  στο ΥΠΕΣ περιμένουν ?
  στον φορέα μου περιμένουν εντολές
  η ζωή δεν περιμένει
  και η ομηρια μας συνεχιζετε……..

 260. http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/proto_thema_ipourgeia/10475
  Σύμφωνα με αυτό το θέμα με πηγές πάλι από το … «έθνος»
  Λέτε να … γιατί δεν το πιστεύω

  «ΥΠΕΣ: Προτεραιότητα στους ΟΤΑ για τις προσλήψεις

  Τέρμα η αναμονή για 600 επιτυχόντες σε διαγωνισμούς των ΟΤΑ, τα οριστικά αποτελέσματα των οποίων ανακοινώθηκαν το 2009,σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», καθώς αναμένεται απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα «ξεπαγώσει» τις διαδικασίες για την πρόσληψή τους στους ΟΤΑ.

  Τα 600 αυτά άτομα, από τα περίπου 6.500 άτομα που θα προσληφθούν φέτος (βλ. σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr εδώ) με κοινή υπουργική απόφαση υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, θα απορροφηθούν σε τομείς, όπου έχουν καταγράψει τις μεγαλύτερες ελλείψεις προσωπικού οι δήμοι, κυρίως στις κοινωνικές υπηρεσίες: βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, ναυαγοσώστες κ.λπ.

  Μετά την υπουργική απόφαση, οι τελικές αποφάσεις θα περάσουν και τον έλεγχο της αρμόδια διυπουργικής επιτροπής για την οριστική έγκριση.

  Εξάλλου, με άλλη υπουργική απόφαση αναμένεται να προσληφθούν άλλοι περίπου 3.000 εποχικοί υπάλληλοι από τους 7.650 που έχουν δηλώσει πως έχουν ανάγκη περιφέρειες και δήμοι. Στα άτομα αυτά θα είναι και εκείνου που θα απασχοληθούν στους ανταποδοτικούς τομείς της καθαριότητας και της ύδρευσης, τομείς για τους οποίους δεν χρειάζεται έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή, αν και προκηρύξεις και αποτελέσματα θα ελεγχθούν από το ΑΣΕΠ.

  Φέτος, οι διαδικασίες προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού αναμένεται να είναι ταχύτερες από το 2010, καθώς υπάρχει προέγκριση των σχετικών κονδυλίων.»

 261. Αν και δεν το τεκμηριώνει
  αναφέρει το έθνος στην χθεσινή του8.3.2011 έκδοση ότι :
  » 6.477 διορισμοί επιτυχόντων και νέες προσλήψεις…
  Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, κ. Γ. Ραγκούση, με την οποία θα γίνεται ο καταμερισμός των θέσεων σε κάθε υπηρεσία και φορέα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών δεν θα κατανείμει το σύνολο των θέσεων, αλλά ένα μέρος τους, προκειμένου να υπάρχει πλήρης έλεγχος της εφαρμογής της αναλογίας «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις».

  Προτεραιότητα θα έχουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι 600 επιτυχόντες σε διαγωνισμούς των ΟΤΑ, των οποίων τα οριστικά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το 2009, καθώς και επιτυχόντες στον διαγωνισμό της Αγροτικής Τράπεζας, οι οποίοι θα προσληφθούν στο ΙΚΑ για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Οργανισμού «.

  Τι να πω να το δούμε …

 262. Πήραν ή δεν παίρνουν του 1183 στους τομείς που αναφέρουν .
  Μα καλά θα χρειαστούμε σίγουρα ψυχίατρο να τους πάρει όλους μέσα.

  Πάλι μια απόφαση που δεν λέει τίποτα, μετά από χ- εγκυκλίους και ΚΥΑ. Ακόμα και αυτούς που υποτίθεται παίρνει. Τι θα πει μέσα στο 2011. Μπορεί στην αρχή μπορεί στο τέλος, μπορεί και καθόλου με καμιά εγκύκλιο ΧΨ.

  Και εμάς … όπως είναι (α) φυσικο με μας τι γίνετε;

  Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.
  Εδώ πλέον δεν είναι ούτε καν μπανανία.

  Κάτι πρέπει να κάνουμε και μάλιστα άμεσα.

 263. Tώρα τι σημαίνει αυτό ότι κάτι άρχισε να κινήται και να περιμένουμε και τα δικά μας καλά νέα ή ότι άλλοι θα διοριστούν θα καλυφθούν οι θέσεις και μεις θα περιμένουμε? Απλή απορία εκφράζω.

 264. http://www.newsit.gr 8-3-2011
  Εγκρίθηκαν οι πρώτες προσλήψεις στο Δημόσιο

  Τις πρώτες προσλήψεις, 1.183 από το σύνολο των 10.660 προσλήψεων, που θα γίνουν το 2011 στον δημόσιο τομέα, ενέκρινε με σημερινή του απόφαση ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης.
  Πρόκειται για προσλήψεις επιτυχόντων παλαιότερων διαγωνισμών, μετά την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων από το ΑΣΕΠ και αφορούν τα υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης, καθώς και την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

  Όπως αναφέρει στην απόφασή του ο υπουργός, στο πλαίσιο του Ν. 3899/2010, σύμφωνα με τον οποίο το σύνολο των προσλήψεων δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο συνολικά από το «»ένα προς πέντε» (μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις) και σε συνδυασμό με την Κοινή Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων και των κριτηρίων κατανομής προσωπικού, εγκρίθηκαν οι πρώτες προσλήψεις για το έτος 2011».

  Η κατανομή των διοριστέων στα παραπάνω Υπουργεία θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο:

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  Ειδικευμένοι Ιατροί (κλάδου Ε.Σ.Υ.)

  Εξακόσιες ογδόντα μία (681) θέσεις όλων των βαθμών και ειδικοτήτων.

  ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

  Πληρώματα Ασθενοφόρων (66 θέσεις)

  Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό Προσωπικό (70 θέσεις)

  Τεχνικό Προσωπικό (12 θέσεις)

  Διάφορες Ειδικότητες (22 θέσεις)

  Βοηθητικό προσωπικό (10 θέσεις)

  ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

  Νοσηλευτικό προσωπικό (63 θέσεις)

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

  Απόφοιτοι Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών (16η Εκαιδευτική Σειρά)

  α. Τριάντα οκτώ (38) άτομα Πολιτικής – Ποινικής Κατεύθυνσης και

  β. Είκοσι τέσσερα (24) άτομα Διοικητικής Κατεύθυνσης

  Υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

  α. Ογδόντα (80) άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

  β. Εξήντα οκτώ (68) άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  γ. Ένδεκα (11) άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  Tριάντα οκτώ (38) θέσεις Ειδικών Επιστημόνων

 265. Καλημέρα
  Ομοιοπαθείς φίλοι η απόφαση των ΥΠΕΣ-ΥΠ.ΟΙΚ εκδόθηκε 1-3-2011
  Σε πρώτη ανάγνωση είναι ένα βήμα .
  Όσοι περιμένουμε διορισμό σε ΟΤΑ με οριστικά αποτελέσματα 2009 είμαστε σε προτεραιότητα αναρωτιέμαι μόνο
  – αν ο φορέας του καθένα από εμάς ζήτησε τον διορισμό μας στον προγραμματισμό προσληψεων για 2011 ?
  – Πως θα συμφωνήσουν τα κριτήρια για την κατανομή των θέσεων ανά υπηρεσία και φορέα προτεραιότητας.
  Σύμφωνα με το «μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις στο σύνολο των φορέων.»

  – η επόμενη απόφαση του κ Ραγκουση θα είναι σύντομη και πιο ξεκάθαρη
  καλη συνεχεια σε ολους.

 266. Δείτε το και αυτό
  http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231081981

  Καλλικράτης στην… πράξη
  Συνάντηση Περιφερειαρχών με Γ.Παπακωνσταντίνου για τη χρηματοδότηση και τις αρμοδιότητες…

  Θα ζητήσουν ακόμη να έχουν στενή συνεργασία με το υπουργείο για όλες τις αρμοδιότητες που πρόκειται να μεταβιβασθούν από την 1η Ιουλίου στους Περιφερειάρχες.

  Στο πλαίσιο αυτό θα τεθούν ζητήματα στελέχωσης και έγκαιρης καταβολής των πόρων που χρειάζονται οι περιφέρειες για να λειτουργήσουν.»

  Λέτε
  μήπως και ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα ;
  Να δούμε τι θα βγει.

 267. Kαλά αυτή και αν είναι έκθεση ιδεών. Ένα ωραίο Θα … ,
  αλλά πουθενά τό ποιος και πότε.

  Και ποιος προσδιόρισε τις ανάγκες στο πόδι;

  Γιατί δεν είναι κρίσιμο και σημαντικό η
  σωστή διαχείριση των έργων,
  των σκουπιδιών και των άλλων αναγκών του πολίτη
  που προσδιορίζονται από τις αρμοδιότητες στις
  περιφέρειες και τους δήμους και κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια.

  Γιατί πρώτα η υγεία και μετά οι υπόλοιποι;
  Μήπως γιατί σε λίγο θα καταντήσουμε όλοι ψυχασθενείς;

  Θα έλεγα πως πρέπει σοβαρά να κοιτάξουμε
  πως θα αντιδράσουμε και μάλιστα τώρα και
  όχι αργότερα που δεν θα έχει νόημα.

 268. Τί καταλαβαίνετε ρε παιδιά εσείς από αυτήν την απόφαση?
  Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία, όπως οτι αναφερομαστε στις προτεραιοτητες για τους φορεις (ΟΤΑ α, β βαθμού) και στις προτεραιοτητες προσωπικου (διοριστεοι με ορισιτκα το 2009), αλλά…….δεν καταλαβαινω…μου φαίνεται τελειως σχετικη η προτεραιοτητα…
  Αυτη η απόφαση αφορά στο έτος 2011 μόνο, έτσι?
  Και αυτο που μου κάνει ιδιαιτερη εντυπωση ειναι το πρώτο κριτήριο. Δηλαδη, πρέπει να φύγουν 5 άτομα απο τη νομαρχια ζακύνθου για να πάω εγω?και εκκρεμούμε 8 ακομα άτομα για διορισμο στη ζακυνθο. δηλαδη πρεπει να έχουν φυγει 40????ξεκληρίστηκε η Υπηρεσία, πάει…!και βέβαια να ελπίζω να έχουν φύγει και άτομα της ειδικότητας μου για να με πάρουν!!
  και αν λάβω υπόψη την απίστευτη γκαντεμιά μας, τον τελευταιο χρόνο, γιατί να θεωρήσω πιθανό, ότι θα συντρέξουν ΌΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, για να διοριστώ το 2011????
  αυτός δεν είναι διορισμός ρε παιδιά, αυτό ειναι η οδύσσεια ενός γκαντέμη (πεντακοσίων δηλαδη) που λύνεται με γνώσεις μαθηματικών και στατιστικής, επιπέδου νόμπελ!!!

 269. http://government.gov.gr/wp-content/uploads/2011/03/ΚΥΑ-Προτεραιτότητες-κ
  αι-κριτήρια-κατανομής-προσωπικού.
  Διαβάστε την κυβερνητική απόφαση και λύστε τον γρίφο.
  Σίγουρα μας κάνουν πλάκα Δηλαδή θα περιμένουμε να φύγουν 5 εργάτες ή φύλακες ήοικονομολόγοι κτλ για να πάρουν 1.Και αν ο φορέας δεν χρειάζεται καμια τέτοια ειδικότητα τώρα παρόλο που την είχε προκηρύξη πριν πέντε χρόνια τι σημαίνει αυτό ότι αν και πέτυχε σε ΑΣΕΠ δεν θα προσληφθεί ποτέ?

 270. Από τις απαντήσεις που θέτουν, γίνεται φανερό ότι δεν στηρίζονται σε γερές νομικές βάσεις και τελούν ατοπήματα.

  Δεν αναφέρουν με ποια σοβαρά κριτήρια έγινε ο διορισμός των υπολοίπων του 2009 στο τέλος του 2010, και εμάς με πρόφαση τις εκλογές στους δήμους και τις περιφέρειες με νόμο που τυχαία (δεν νομίζω) ψηφίστηκε το καλοκαίρι!!!, μας έχουν ακόμα παγωμένους.

  Και γιατί δεν έγινε επίσης διαχωρισμός για τους μετακλητούς;
  Και γιατί ακόμα και τώρα (δείτε το ΦΕΚ Г 65 με τον δήμαρχο Σερρών) διορίζουν μετακλητούς συνταξιούχους;
  Και γιατί παρακαλώ διορίζουν ακόμα και τώρα που μιλάμε συμβασιούχους; Αυτοί δεν κοστίζουν;

  Μόνο και μόνο ο διαχωρισμός αυτός είναι παράλογος, άδικος και αντισυνταγματικός.

  Πέρα τις κατάργησης της αξιοκρατίας καταργείται και η ισονομία
  στην ουσία παραβιάζονται άρθρα του συντάγματος (με πρώτο το άρθρο 4 του συντάγματος).

  Σίγουρα κάποια πράγματα τους προβληματίζουν. Γι αυτό αναφέρουν ότι θα υπάρξει μέριμνα για τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση των διοριστέων. Όχι μόνο για να καθησυχάσουν αλλά γιατί φοβούνται συνέπειες.

  Και σίγουρα έπαιξε σοβαρό λόγο ότι αρκετοί από αυτούς του 2009, είχαν προσφύγει και νομικά.

  Παράδοξο δεν είναι. Μόνο και μόνο η τυχών προσφυγή μας ίσως να σημάνει και τον διορισμό μας.

  Κανένας δεν εξηγεί το αυτονόητο.

  Ότι στις προκηρύξεις όπως και στον υπαλληλικό κώδικα υπήρχε ρητή διαδικασία διορισμού. Ένα μήνα μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών ή το αργότερο 4 μήνες μετά τα τελικά αποτελέσματα.

  Ότι εμείς καταθέσαμε τα δικαιολογητικά μας πριν τον νόμο παγώματος το 2009 !!! και όχι μετά τον Μάρτιο του 2010.

  Δεν μας εξηγούν επίσης το γιατί μας κάλεσαν τότε τους περισσότερους το 2009 να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας, ή έστω για τους υπόλοιπους πριν τον Μάρτιο του 2010; Για να είμαστε σε ομηρία μιας απαράδεκτης κατάστασης;

  Είναι ευθύνη της διοίκησης που δεν μας διόρισαν μέσα σε αυτούς τους μήνες.
  Και όχι δικιά μας.

  Οπότε οι κύριοι παραβιάζουν κατάφωρα τα δίκαια μας.

 271. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα…
  Παρακάτω σας επισυνάπτω 2 επιστολές….την πρώτη την έστειλε ο άντρας μου αμέσως μετά την τελευταία εγκύκλιο του Ραγκούση βλ.18-2-200-11 (5 φορές τη μία μέρα και 3 φορές την επόμενη), η δεύτερη είναι η απάντηση που του ήρθε από το ΥΠΕΣ……όχι ότι λένε κάτι που δεν ξέρετε ή κάτι νεότερο….

  Αξιότιμε κύριε Ραγκούση,

  Αναφορικά με την εγκύκλιο που εκδώσατε την Παρασκευή 18/2/2010
  θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω.
  1. Ουσιαστικά για άλλη μια φορά η δική σας απόφαση σε συνδυασμό με τις
  αποφάσεις που έχει λάβει η κυβέρνησης της οποίας είστε υπουργός τους
  τελευταίους 15 μήνες καταστρατηγεί κάθε έννοια αξιοκρατίας και
  δικαιώματος νέων ανθρώπων με πληθώρα προσόντων να προσφέρουν και να
  εργαστούν στον Δημόσιο Τομέα.
  2. Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για νέους ανθρώπους που έχουν
  επιτύχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, ίσως έναν από τους ελάχιστους φορείς
  που προάγουν την πλήρη αξιοκρατία και διαφάνεια στην Ελλάδα.
  3. Τοποθετείται τον εαυτό σας ως το μοναδικό υπεύθυνο για τους τομείς
  που έχει ανάγκη ο δημόσιος τομέας να στελεχωθεί με ανθρώπινο δυναμικό.
  Ελπίζω μόνο να έχετε τη σύνεση, την έννοια δικαίου και αξιοκρατίας στην
  πράξη (και όχι μόνο στις πομπώδεις διακηρύξεις που κατά καιρούς
  προβαίνουν όλοι οι πολιτικοί για χάρη του εντυπωσιασμού) και έστω και
  τώρα να προχωρήσετε στην απόφαση της δικαίωσης ΟΛΩΝ των επιτυχόντων των
  διαγωνισμών του ΑΣΕΠ κατά προτεραιότητα.
  4. Δεν είναι ούτε ηθικό αλλά ούτε και νόμιμο τα παιδιά αυτά να
  κρατούνται όμηροι των συγκυριών που δημιουργούνται κάθε φορά, την στιγμή
  μάλιστα που κάποια άλλα παιδιά με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΕΠ διορίστηκαν μέχρι το
  τέλος του 2010 (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ) απλά και μονό επειδή μία άλλη εγκύκλιος
  που εκδόθηκε (κατά τη γνώμη μου με ξεκάθαρο προεκλογικό άρωμα) πριν τις
  αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 τους έδινε αυτό το δικαίωμα. Η
  εγκύκλιος μάλιστα αυτή ρύθμιζε και τον τρόπο διορισμού των ατόμων που
  είχαν επιτύχει σε πρώην Νομαρχίες με διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι οποίες
  διαδικασίες θα ξεκινούσαν στο πρώτο τρίμηνο του 2011.

  Καταλήγοντας, ελπίζω ακόμα και τώρα να προτάξετε την αξιοκρατία ως την
  πρώτη αρχή για την λήψη των αποφάσεων σας και να δώσετε λύση για τον
  ΑΜΕΣΟ διορισμό όλων των νέων ανθρώπων που έχουν επιτύχει σε διαγωνισμούς
  του ΑΣΕΠ.

  Με τιμή……..

  Σε απάντηση της ηλεκτρονικής σας επιστολής σας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσής μας, θέτουμε υπόψη σας τα εξής:
  Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 3833/2010 «1. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 και μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013, ο αριθμός των ετήσιων προσλήψεων και διορισμών του μόνιμου προσωπικού και του προσωπικού με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στους φορείς της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 3812/2009, δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος συνολικά από το λόγο ένα προς πέντε ( μία πρόσληψη ανά πέντε αποχωρήσεις ), στο σύνολο των φορέων. Οι αποχωρήσεις υπολογίζονται την 31η Δεκεμβρίου του αμέσως προηγούμενου έτους και αφορούν στο σύνολο του έτους αυτού».
  Επίσης, με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 4 του ν.3899/2010 «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας», για τις προσλήψεις τακτικού προσωπικού που θα διενεργηθούν στους ανωτέρω φορείς, όσον αφορά στην εφαρμογή του λόγου ένα προς πέντε, συνυπολογίζονται και οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ και των φορέων, οι οποίοι θα απορροφηθούν σταδιακά.
  Τα μέτρα αυτά αποτελούν μέρος του μεσοπρόθεσμου προγράμματος περιορισμού των δαπανών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τον εξορθολογισμό στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου τομέα, ιδιαίτερα στις προσλήψεις προσωπικού για τα επόμενα τρία έτη.
  Προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός προσλήψεων για το έτος 2011 και να εκδοθεί η κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών για τον καθορισμό των προτεραιοτήτων και των κριτηρίων βάσει των οποίων θα γίνουν οι προσλήψεις κατά το τρέχον έτος καθώς και η σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με την οποία θα κατανέμονται οι εγκριθείσες θέσεις ανά υπηρεσία και φορέα για την πρόσληψη προσωπικού, θα ληφθούν υπόψη τόσο οι δημοσιονομικές συνθήκες όσο και οι ανάγκες των φορέων και θα υπάρξει μέριμνα για τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση των διοριστέων.
  Κατόπιν των προαναφερομένων και προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή του λόγου ένα προς πέντε, εκδόθηκε η υπ΄αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΠ /Φ.2.9/32 /οικ.3884/18-2-2011 Εγκύκλιος του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

  Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης

  Γ. Σπηλιωτόπουλος

  Εσωτερική Διανομή:
  1. Γραφείο Υπουργού (σχετ.1468/22-2-2011)
  2. Γραφείο Γεν. Γραμματέως (σχετ. 4671/23-2-2011)

 272. Καλημέρα!
  Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κινητοποιηθούμε μέσα στο Μάρτιο και μάλιστα στις αρχές , για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν άλλο μαζί μας και ότι είμαστε αποφασισμένοι να κινηθούμε νομικά, πιέζοντας τους έτσι να ασχοληθούν ξεχωριστά με εμάς στην εγκύκλιο (οριστικά 2009).

 273. Καλησπέρα συνάδελφοι!!!
  Είμαι κι εγώ σε αναπλήρωση σε Νομαρχία (Ζακύνθου).Η προκήρυξη είναι η 1/411Μ/2007, οριστικά αποτέλεσματα στις 17/2/2009.
  Στις 26/1/2010 με κάλεσαν να καταθέσω δικαιολογητικά, και στις 18/2/2010 βγήκε η απόφαση νομάρχη για τον διορισμό μου. Τα μετέπειτα τα γνωρίζετε…..
  ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να κινηθώ δικαστικά, πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι μας εμπαίζουν κανονικά και δεν θελω να τους περάσει έτσι. Δεν γνωρίζω καν αν θέλω πια να διοριστώ, εχω αληθινά κουραστεί να περιμένω…
  Πιστεύω ότι πρέπει να κινητοποιηθούμε, όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Νομίζω οτι είναι καλύτερο να περιμένουμε τον Μαρτιο να περάσει να δούμε τι θα γινει με την νεα εγκύκλιο που θα βγει και να βρεθουμε αν ειναι στην Αθηνα, αρχες Απρίλη. Εγω κατοικω στη Θεσσαλονίκη.
  ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ παιδιά!!!!!!

 274. Περιμένω διορισμό από αναπλήρωση .

  σαν δεύτερος σε διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού.

  Ο πρώτος επιτυχων συμμετείχε σε τρεις διαφορετικές προκηρύξεις σε πρώην νομαρχίες( ιδία κατηγορία ,ιδία ειδικότητα) όλες προκηρύχτηκαν το 2007.

  Και στους τρεις νομούς είναι πρώτος στην σειρά κατάταξης

  Τέλη Αύγουστου του 2009 ορκίζεται στον νόμο του και αρνείται τη θέση από τους άλλους δυο, ιδία ημερομηνία

  (τον γνωρισα τηλεφωνικα μετα απο πολλα ενοχλητικα τηλεφωνα σε υπηρεσιες).

  Εγώ περιμένω ακόμη ….. σήμερα Φεβρουάριος 2011

  Ενώ στον τρίτο νομό διορίστηκε ο τρίτος επιτυχών στη σειρά τον Μάρτιο 2010.

  Επικοινώνησα τηλεφωνικά με φορείς που εμπλέκονται ( γενικό λογιστήριο του κράτους -Υπ .Εσωτερικών -νομαρχίες) και κάνεις δεν ήξερε γιατί τα δικά μου χαρτιά καθυστέρησαν και ποτέ προβλέπεται ο διορισμός μου….

 275. Επίσης εγώ είμαι από αναπλήρωση στην 1/533Μ/2007 (ΦΕΚ 439/22-11-2007 Τεύχος Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ). Από τη συγκεκριμένη προκήρυξη σίγουρα έχουν διοριστεί άτομα ( δεν ξέρω αν ήταν από αναπλήρωση ή όχι), και σίγουρα υπάρχουν και αδιόριστοι…
  Το ΦΕΚ με τα οριστικά αποτελέσματα είναι το 839/19-10-2009 (Τεύχος Γ).
  Σύμφωνα με την Απόφαση 3123/21-12-2009 του ΑΣΕΠ, όπως αυτή διορθώθηκε με την 123/25-1-2010 Απόφαση του ΑΣΕΠ, διαγράφηκε ο διοριστέος των οριστικών αποτελεσμάτων και διατίθομαι εγώ προς διορισμό. Με την απόφαση 644/19-02-2010 του Νομάρχη ΝΑΡ γίνεται η πράξη διορισμού μου…..

  Από εκεί τα χαρτιά μου πήγαν στο ΥΠΕΣ ( Οικονομικό Τμήμα), μετά στην ΥΔΕ, και μετά στο ΓΛΚ όπου και κόλλησαν, επιστράφηκαν στο ΥΠΕΣ , και παραμένουν φαντάζομαι εκεί….

  Τη συνέχεια την ξέρετε….

 276. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα….
  Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα λέτε….απλά πιστεύω ότι αν είναι να πάμε στο ΥΠΕΣ καλύτερα να γίνει αφού περάσει ο Μάρτιος και δεν έχουμε νεότερο….αν θέλετε γράψτε ξανά τις ημ/νίες….

 277. Αντε βρε παιδιά κανεις άλλος ομοιοπαθής?
  Πρέπει να οργανωθούμε και να κινηθούμε γιατί αυτοι δεν έχουν σκοπό να μας διορίσουν, θα μας φαν λάχανο στο πι και φι.
  Πρέπει τουλάχιστον να μας πουν τι σκοπό έχουν και πότε?Νομίζω το δικαιούμαστε.
  Εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούμε να προγραματίσουμε τη ζωή μας είμαστε άνεργοι και δεν ψάχνουμε γιά δουλειά γιατί περιμένουμε, αλλα και να βρούμε τι θα πούμε στον εγροδότη πάρεμε και σε ένα μήνα, ένα χρόνο, ….θα φύγω είναι ηθικό αυτό?
  Ειμαστε όμηροι της κυβέρνησης που παρανομεί με τις ευλογίες της τρόικας!!!!!!!!!

 278. Yiannis
  Είμαστε στην ίδια δύσκολη θέση και επιτέλους είμαστε δύο…
  Θα πρέπει να επικοινωνήσουμε για να δούμε πως θα κινηθούμε απ’εδω και πέρα.Αρκετή υπομονή κάναμε.

 279. chrisomalina,
  Μία από τα ίδια, έλαβα μέρος στον Διαγωνισμό 1/171M/2007 προκήρυξη της ΝΑΘ, και στις 22/12/2009 μου ήρθε επίσημο χαρτί από την ΝΑΘ το οποίο έλεγε ότι λόγω αναπλήρωσης διοριστέας που δεν αποδέχθηκε τον διορισμό, με καλούνε να υποβάλω τα κατάλληλα δικαιολογητικά για τον διορισμό μου.Έτρεξα σαν παλαβός, αφού μεσολαβούσαν Αργίες Χριστουγέννων, πήρα τελικά πρωτόκολλο από την Νομαρχία, και από τότε μην τους είδατε. Όλη αυτή η ιστορία επηρέασε την προσωπική μου ζωή, και την ιδιωτική μου εργασία. Καλύτερα να μην μου το στέλνανε ποτέ..

 280. Λοιπόν έλαβα μέρος στην προκήρυξη 1/171Μ/2007 της ΝΑΘ. Στις 22-12-2009 έλαβα επιστολή από τη ΝΑΘ οτι σύμφωνα με απόφαση 2639/2-11-2009 του ΑΣΕΠ διατέθηκαν για διορισμό λόγω αναπλήρωσης διοριστέας που δεν αποδέχτηκε και αν ενδιαφέρομαι να καταθέσω δικαιολογητικά εντός 20 ημερών.Στις 12-1-2010 κατέθεσα ότι μου ζήτησαν και πήρα αρ. πρωτοκόλλου.Από τότε πρώτο πάγωμα λόγω ΔΝΤ, δεύτερο λόγω εκλογών στους ΟΤΑ τρίτον τώρα με την εγκύκλιο Ραγκούση!!!!
  Τα οριστικά της προκήρυξης βγήκαν 2008.ΦΕΚ 617/2ΟΟ8/4-7-2008. Δεν ξέρω πότε πήραν ατομικά ΦΕΚ δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι από την συγκεκριμένη προκήρυξη που δεν διορίστηκαν σαν και μένα. Από την Νομαρχία δεν μου δίνουν στοιχεία.
  Επίσης θέλω να σου πω ότι συμφωνώ με τις ημερομηνίες για κινητοποιήσεις και ότι άλλο γράφεις στο SITE ADIKIA
  Περιμένω ενημέρωση.

 281. καλημερα
  Χαιρετίζω την κίνηση αυτή εύχομαι καλά αποτελέσματα
  Είμαι επιτυχών από αναπλήρωση σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ σε διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ……… σε θέση (ΔΕ )
  Η προκήρυξη αφορούσε 19 θέσεις διαφόρων κατηγοριών και κλάδων.
  Τα οριστικά αποτελέσματα βγήκαν τον Φεβρουάριο του 2009
  Τον Αύγουστο του 2009 άρχισαν οι πρώτοι διορισμοί και τοποθετήσεις
  Το Σεπτέμβριο του 2009 προκηρύσσονται εκλογές και παγώνουν οι διορισμοί για 2 μήνες
  Τον Οκτώβριο συνεχίζονται διορισμοί και τοποθετήσεις ως και τον Μάρτιο του 2010 έχουν διοριστεί και τοποθετηθεί 12 από τους 19 επιτυχόντες αρκετοί απο αναπληρωση( εγώ ΟΧΙ ?? γιατί?)
  Ο πρώτος αρνήθηκε τον Σεπτέμβριο 2009 μια εβδομάδα πριν την προκήρυξη των εκλογών η αναπλήρωση μου έγινε Ιανουάριο 2010 και κατέθεσα δικαιολογητικά διορισμού τον Φεβρουάριο 2010.
  Από τότε ως σήμερα αναμένω……..με ότι αυτό σημαίνει.

  ευχαριστω theo-x

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s